alooo, nije ti lijepo da nas sve stavljas ovako u isti kos. Ja sam ubijedjena da su ti koje pominjes manjina, kao na svakoj strani sto je.
ja volim moje prijatelje muslimane i katolike i predivni su ljudi. Isto kao i ovi nasi sto su mi. I nikog od njih nisam birala po tome koje su nacionalnosti nego kakvi su ljudi. I vise poruka za pravoslavne praznike imam od muslimana no od nasih. Nikad, ali nikad da zaborave.
nego, kako se osjecaju ovi sto su zapalili i razbili zakupljen poslovni prostor i ko ce nasem coeku da plati tu stetu?
ekstremisti ce nas sve unistit.
nothing comes from violence and nothing ever could
Kabinet Spajića: Crna Gora neće prihvatati migrante iz Velike Britanije, Milatović širi lažne vijesti i paniku
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...jesti-i-paniku
" Nakon što ga je Rama pitao da li bi Crna Gora bila otvorena za tu ideju ako bi Britanija ponudila da investira u njenu transportnu infrastrukturu, Spajić je odgovorio: "Da, svakako bih to prihvatio ako bi uložili 10 milijardi eura u izgradnju željeznica." "
Podsjeti me na onaj vic, "ustanovili smo da si *****, sad se samo cjenkamo..."
Reagovanje zvanične Ankare nam je bar pojasnilo da oni turske državljane ne dijele na Turke,Kurde,Alavite...za razliku od nas.
Dobro,poneko ođe ipak sve to svrstava u migrante,ali to je izuzetak.
Dakle,"Dobri moji,migranti nam boba ne valjaju".Pa ni oni iz Australije ili JAR,iako su bijele puti i nisu muslimani,su migranti koji su došli da vade noževe,potežu pištolje i snajpere.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 27-10-25 at 16:25.
ne pamtim da je centar PG bio ovako pust kao što je trenutno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Prelijepo
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nisi ni 1% u pravu. Ja ne kazem da nema medju nama onih koji mrze drugu vjeru (ili naciju), u ovom slucaju muslimansku vjeru ali ovdje se ne radi o vjeri vec o olosu koji je stigao do nase prelijepe i ponasaju se kao da im je djedovina, napadaju se medjusobno, napadaju lokalce, siluju zene, biju se, kradu, itd. Ovdje vjera nema nikakve veze, opet ti kazem, ne mrzimo ih jer pripadaju drugoj vjeri nego zato sto su olos. Nasa Vlada im je dozvolila ulazak i boravak, bez ikakvog background check-a.
Dalje, niko ne kaze da ste turci, jer niste. Jedino sto vas povezuje sa njima je vjera, koju su uzeli vasi preci.
E sad pazi, tvoje da ih branis ili da ih ne branis. Budi siguran da, kada bi ovo uradili katolici iz Rima/Brazila/Hrvatske, vjeruj mi da bih ih sve poslao u picku materinu i ne bih ih branio ni 1%, jer sto god bi uradili ne bi uradili zato sto pripadaju toj vjeri vec zato sto pripadaju toj grupi, olos grupi.
Fora je sto treba da osjetite u svojoj kozi neko njihovo djelo da bi promijenili misljenje.
Da se razumijemo, svi nbarodi su mi jednaki i sve vjere su mi jednake. Jedino sto ne zelim kod nas je narod-olos.
Last edited by TAKUMI; 27-10-25 at 16:54.
Prema tome, šta da ti kažem?
Volio bih da vidim link dje pise da je neki Turcin silovao neku nasu? Da je ukrao? Znam da je bilo jedno kidnapovanje izmedju njih i sad je to stres? A nasi krimi klanovi sto se rokaju u sred bijela dana to nista?
Napadaju lokalce? Ako mislis na ovaj slucaj, oni su napadnuti. Sto mene ne napadnu? Jer ih ne provociram, ne napadam, ne mrzim ih i gledam svoj posao.
Ovo sto velis da niko ne veli da ste Turci, jednostavno ne znas
Da je nesto za osudu ja bih rekao. Jedina zamjerka je sto su koristili noz, trebali su samo šake kad su se branili
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 27-10-25 at 17:05.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Evo za silovanje:
https://www.blic.rs/vesti/hronika/tu...hapsen/g2hgyn3
https://etv.me/hronika/tivat-turski-...u-i-silovao-je
Ajde sad ukucaj na google "uhapsen turski drzavljanin" pa javi jesi ti izbacilo sto.
Ja nista dobro ne ocekujem od krimi klanova, ali ocekujem da ce ovi koji su ovdje "trbuhom za kruhom" imati lijepo ponasanje.
![]()
Last edited by TAKUMI; 27-10-25 at 17:12.
Prema tome, šta da ti kažem?
Salje mi Turkinja, trenutno Central point. Nema drzave
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Pa upravo je tu caka.Zaštita svojih državljana u stranoj državi a koji nisu poželjni u sopstvenoj.
Otprilike kao kad bi mi brinuli za pripadnike klanova u Španiji,npr,pa nemojte ih dirati neka ih tamo,ne znamo što ćemo mi s njima ovamo.
Inače,kakva je procedura kad se uhvati neki strani državljanin sa nelegalnim boravkom ili ako je načinio neko krivično djelo?Mi ga protjerujemo...đe?Ako je npr. iz Turske ili Rusije.Đe ga protjerujemo? U susjedne države ili u matičnu?Ko plaća troškove puta/leta do matične države?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Evo prebili neke turke kod kruznog kod delte. Haos tamo. Policije masu.
Ili su ovo specijalci te su svi u crno obuceni?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Prvi link nije iz nase drzave. Drugi link pise "osumnjicen", a svako je nevin dok se ne dokaze suprotno. Znamo koliko ima laznih prijavljivanja. I ne pise da je djevojka iz CG, ja znam da oni izmedju sebe svasta rade. Jos ne dobih dokaz da nas maltretiraju kako ti isprica. Linc, silovanje, nasilje, kako to zvuci poznato
Na Spajićevu izjavu da će ukinuti bezvizni režim usledio je odgovor poznatog turskog novinara Ibrahima Haskologlua, koji je poručio da Crna Gora ne može čitavu Tursku učiniti odgovornom za pojedinačne incidente, te da je koren problema u politici same Podgorice.
- Ne možete čitavu Tursku učiniti odgovornom za ovo. Problem je u vašoj politici - naveo je Haskologlu i i dodao:
- Primili ste u svoju zemlju sve koji su bili uključeni u nezakonite, begunačke operacije pranja novca i prevara iz Turske, i nikada niste organizovali njihovu ekstradiciju. Takvi su počeli da preuzimaju vašu državu, a vi ste prihode od njihovog prljavog novca usmerili nazad u sopstvenu ekonomiju.
ove država mora da hapsi odmah. kakva goveda naseljavaju ovu zemlju.
https://www.portalanalitika.me/clana...-napolje-video
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks