Page 446 of 548 FirstFirst ... 346396436442443444445446447448449450456496546 ... LastLast
Results 11,126 to 11,150 of 13693

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2025]

Thanks Thanks Given 
    6,597
    Thanks Thanks Received 
    6,276
    Thanked in
    2,618 Posts

Quote Originally Posted by AdO_pG View Post
    Upalili su se lokali zato sto su vidjeli šta pali kod naroda,ne zato sto im smetaju migranti. Do sad im nisu smetali migranti da im nose hranu,pa bi sad da profitiraju,bas jadno. Valjalo bi neko da napravi spisak da nikad ne udjemo ni u jedan od tih objekata više u životu. A da vidimo ko će im nosit dostavu,ako neće migrante. Nema domaćih dostavljaca ni za lijek,ali ako će da ih plate malo više možda i nadju nekoga.
    Kad nestane Turaka, i (samo) tu je Tripleta u pravu, doce indonezani, nepalci, indijci i drugi i radice poslove jer religija poslodavaca je zarada a ne nacionalizam.
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

Thanks Thanks Given 
    6,597
    Thanks Thanks Received 
    6,276
    Thanked in
    2,618 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    najlakše napalit praznoglave debile kojima je mržnja duboko usadjena. da vidimo da li će i kada biti nadjena i procesuirana lica odgovorna za ovo što si napisao.
    Prvo scedoh da napisem - nece... A onda porazmislih i cini mi se da imamo dovoljno lokalnih faca, tako da realno ne bi me cudilo da se neki i sam da prijavi.
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

Thanks Thanks Given 
    1,550
    Thanks Thanks Received 
    2,160
    Thanked in
    1,031 Posts

Quote Originally Posted by Antares View Post
    Kad nestane Turaka, i (samo) tu je Tripleta u pravu, doce indonezani, nepalci, indijci i drugi i radice poslove jer religija poslodavaca je zarada a ne nacionalizam.
    Kad nam dodju “mirišljavi” koje si pomenuo proklinjaće sebe sto su cerali turke… a ovo za poslodavce je ziva istina. Tu sad mogu profitirati ove naše dostave koje drže samo domacu radnu snagu,kao na primjer ona Dostavica.
    Last edited by AdO_pG; 27-10-25 at 14:41.

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

kakav je to sunovrat jednog naroda. od zemlje sa toliko narodnih heroja u drugom svjetskom ratu do ovoga da po društvenih mreža bojkotuju Glovo.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    2,309
    Thanks Thanks Received 
    5,858
    Thanked in
    2,041 Posts

Faza Spontana reakcija Režirana/vođena akcija
    1. Početni događaj Stvarni incident izaziva emocije i zabrinutost. Informacije se šire neujednačeno. Incident se koristi kao okidač — unaprijed spremni profili i mediji odmah šire poruku s jasnim narativom (“država ne štiti narod”, “stranci su prijetnja”, “vlast krije istinu”).
    2. Online aktivnost Ljudi dijele vijesti, ali ton je raznolik (neki pozivaju na razum, drugi na osudu). Iznenadna poplava novih profila koji šire iste rečenice, emotivne izraze i memove. Upotrebljavaju se identične fraze i simboli.
    3. Medijsko pokrivanje Glavni mediji traže potvrde, policijske izjave, izjave svjedoka. Određeni portali objavljuju zapaljive tekstove bez provjere. Naslovi su ekstremno emotivni i generalizuju krivicu (“imigranti napadaju Crnogorce”, “drama u Podgorici”).
    4. Pozivi na akciju Uglavnom pozivi na istragu i pravdu. Pojavljuju se anonimni pozivi na proteste “već večeras”, sa lokacijom i vremenom. U komentarima: “moramo izaći na ulice”, “ako država neće, mi ćemo”.
    5. Fizička eskalacija Moguća, ali sporadična — rijetko koordinisana. Više incidenata u kratkom roku, često istovremeno u različitim dijelovima grada (paljenja, napadi). Učesnici ne znaju jedni druge, ali svi reaguju kao “po istom scenariju”.
    6. Strani mediji Vijest eventualno prenesu neutralno. Određeni regionalni ili strani mediji prenose selektivno, kao dokaz “nestabilnosti” zemlje. Uključuju se bot mreže iz susjedstva ili dijaspore.
    7. Institucionalna reakcija Država smiruje situaciju, javnost prihvata činjenice. Svaka izjava institucija biva ismijana i napadnuta — “lažu, kriju istinu”. Povećava se nepovjerenje u vlast, policiju, medije.
    8. Dugoročni efekat Događaj se smiri u par dana. Produženo trajanje tenzija, novi “slučajevi” se javljaju u nizu, često po istom obrascu.

Thanks Thanks Given 
    7,348
    Thanks Thanks Received 
    4,774
    Thanked in
    2,443 Posts

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
    Sistem iz kojeg ste izasli je to dozvolio ...
    Mala cijena za mir u lokalnoj zajednici...sad treba da idu nacelnici u Sloveniju da vide kako je to kad EU rjesava dugotrajni problem uz pravnu pomoc naravno...

Sent from my SM-A546B using Tapatalk
    Ne platiste a? No država da plati. Sistem je kriv kad bjelopavlićki junaci užde kuće slabijem.
    Kad dođe račun, neka plati sistem, on je kriv. Mi smo samo palili kuće i pravili selekcijiu koji su cigani poželjni.
    U Sloveniju nisu palili kuće Ciganima.

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    7,348
    Thanks Thanks Received 
    4,774
    Thanked in
    2,443 Posts

Default Iz raznih medija [Edicija 2025]

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
    Vjerovatno ni djevojcica od 14 godina nije mogla da bjezi da izbjegne silovanje ... stid da te je

Važi palikućo.
    Kako obrukaste Bjelopavliće. Ja se silovanjem bavio nisam i nemam se čega stiđet. Ti viđi sa tim paljenjem kuća.

Last edited by Gagarin; 27-10-25 at 14:53.
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    479
    Thanks Thanks Received 
    1,289
    Thanked in
    825 Posts

Daj brisite ove gadosti i prepucavanja

Thanks Thanks Given 
    6,107
    Thanks Thanks Received 
    5,762
    Thanked in
    3,326 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Važi palikućo.
    Kako obrukaste Bjelopavliće.

Sram da te bude , stidi se bruko jedna nije ni Sejla mogla da bjezi jel ?

Thanks Thanks Given 
    1,550
    Thanks Thanks Received 
    2,160
    Thanked in
    1,031 Posts

https://borba.me/turski-mediji-objav...turci-progone/

Pazite prvi i treći snimak. Piccketine koje smiju samo dok su u grupi da maltretiraju jadne i nedužne ljude. Kako ovima treba sve kosti izlomit pickicama.

Thanks Thanks Given 
    1,669
    Thanks Thanks Received 
    1,237
    Thanked in
    820 Posts

Meni ce jedino Turska biti gora ako ostane nijema na linc razjarenih cettnika. Radi li sto ova njihova ambasada, pise li mejlove njihovom MVP da im spasu zivu glavu?

Sent from my SM-A556E using Tapatalk
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    1,669
    Thanks Thanks Received 
    1,237
    Thanked in
    820 Posts

Dajkovic dominira na fejsbuku, jedva je docekao ovako nesto, spektakl cini i cenzus mu je zagarantovan

Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

da ima ikoga ko rukovodi Glavnim gradom ove zemlje, dajković bi otkaz popio koliko je jutros. ali dajković je slika i prilika rada gradske uprave.

14. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Zabrinjavajuce je sto bi dobar dio gradjana cg uvijek stao na stranu stanovnika druge drzave ili na stranu druge drzave u koju mozda nikad nijesu bili, samo zato sto su povezani vjerom ili ne znam cime, ne ulazeci sad u ovaj konkretan slucaj i ko je kriv, to bi izgleda uvijek bilo tako iako su se rodili i odrasli ovdje u cg, to nikako nije dobro.
    Umoran sam od svega sto znam

16. The Following 8 Users Say Thank You to Crni Zuti For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,550
    Thanks Thanks Received 
    2,160
    Thanked in
    1,031 Posts

Jel tebi zabrinjavajuće to sto se desio taj slučaj i drugom čovjeku su odmah nakon toga demolirali objekat,čovjeku koji nije kriv,osim eto sto je turcin,pa je onda opravdano jel?
    Zamisli živiš u njemacku recimo i neki nas coek koji tamo živi se posvadja sa njemcom i onda dodju njemci da ti unište lokal,jel to u redu? I da te ovako drže i maltretiraju,a nisi ništa uradio?

Niko odje ne brani ni turke ni kurde sto su muslimani,no sto se napravilo oko jedne svadje. Napisao sam i sinoc i opet ću,nisu ni ovi naši cvjećke,a to se može vidjeti na snimcima koje sam postavio iznad. A tek kad bi ga nekima moglo bit,ne zelim ni da pomišljam šta bi se radilo odje.
    Last edited by AdO_pG; 27-10-25 at 15:32.

18. The Following 2 Users Say Thank You to AdO_pG For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    104
    Thanks Thanks Received 
    192
    Thanked in
    121 Posts

Quote Originally Posted by AdO_pG View Post
    https://borba.me/turski-mediji-objav...turci-progone/

Pazite prvi i treći snimak. Piccketine koje smiju samo dok su u grupi da maltretiraju jadne i nedužne ljude. Kako ovima treba sve kosti izlomit pickicama.
    Jes toliko su maltretirali nedužne ljude da je osmoro bilo nelegalnih.

Ado jesu li zakoni isti za mene i tebe?

Pričate o Dajkoviću.. stvarno?
    Last edited by siux; 27-10-25 at 15:32.

Thanks Thanks Given 
    2,309
    Thanks Thanks Received 
    5,858
    Thanked in
    2,041 Posts

Quote Originally Posted by Crni Zuti View Post
    Zabrinjavajuce je sto bi dobar dio gradjana cg uvijek stao na stranu stanovnika druge drzave ili na stranu druge drzave u koju mozda nikad nijesu bili, samo zato sto su povezani vjerom ili ne znam cime, ne ulazeci sad u ovaj konkretan slucaj i ko je kriv, to bi izgleda uvijek bilo tako iako su se rodili i odrasli ovdje u cg, to nikako nije dobro.
    Na koju tačno zemlju misliš, Tursku, Srbiju, Albaniju ili Hrvatsku? Ili to možda važi za sve nabrojane zemlje.

21. The Following 3 Users Say Thank You to remark For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Na koju tačno zemlju misliš, Tursku, Srbiju, Albaniju ili Hrvatsku? Ili to možda važi za sve nabrojane zemlje.
    sačekaj da mu centrala javi šta je danas.

Thanks Thanks Given 
    1,550
    Thanks Thanks Received 
    2,160
    Thanked in
    1,031 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Glasa brat za one koji su išli na raport u drugu drzavu i piše ovo sad.

Za mene je kao i za većinu crnogorskih muslimana kako god se izjasnjavali Crna Gora jedina domovina,ne mogu nam
    biti bliži turci nikako. Ali kad treba da se realno sagleda situacija,onda mora covjek makar pokušati da bude objektivan.

24. The Following User Says Thank You to AdO_pG For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    202
    Thanked in
    88 Posts

Znaci, pocela su paljenja lokala i kola, crtaju se grafiti, prelijepo, bitno da je rulja zadovoljna...
    Nego, ovo me nesto neodoljivo podsjeti na koronu i onoga nesretnoga Dragija sto je posa na put i sve nas zarazio, sto ucinje masa od njega tada
    Pa se sjetih i malog Ognjena neka mu je laka crna zemlja, kad je narod krenuo kucu roditelja da razvaljuje i da ga tamo traze

Vjerovatno je svudje u svijet slicno kad rulja kad krene, ali ovakvih glava kao kod nas mislim da nema u tolikom procentu

Uglavnom, ko bude isao nek se fino provede na protestu... i nadam se da cete imat toliko obraza da trazite ostavku ovih iz Vlade koji direktno odlucuju koga pustat u drzavu... znaci, megafon i "OSTAVKE, OSTAVKE"!!
    I nemojte ubuduce gundjat i pljuvat po ovim Cetinjanima sto blokiraju magistralu... jer znate, neki od njih su izgubili i po vise clanova familije iako se to moglo sprijeciti da smo imali drzavu

26. The Following 9 Users Say Thank You to 357 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    104
    Thanks Thanks Received 
    192
    Thanked in
    121 Posts

Objektivno nam Ado jedino treba manje migranata.

A to ako ti vidiš "manje migranata" kao "manje muslimana" je tvoj problem. Ne vidim čemu odbrambeni stav drugo?

U ovoj situaciji gdje smo sada ima samo jedan ispravan stav - uticati na vlast na smanjenje migranata iz istočnih zemalja.

28. The Following 2 Users Say Thank You to siux For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    1,383
    Thanked in
    375 Posts

Pogledajte sto pisu razni influenseri i kako dizu tenzije. Naravno Dajkovic, Dobricanin i sl jedva docekali.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

30. The Following User Says Thank You to Jakuza For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,669
    Thanks Thanks Received 
    1,237
    Thanked in
    820 Posts

Quote Originally Posted by Crni Zuti View Post
    Jes. Evo konkretno 44% stanovnistva CG direktno radi za interese Srbije.
    U svoje licno ime mogu da pricam zasto "branim" Turke. Pod 1. zato sto nam (crnogorskim muslimanima) isto mislite kao i njima. Znaci, nista lijepo. Pa 90-ih (a i sad) nas nazivate Turcima iako nismo Turci. Sve zbog dobro poznate istorije.
    Isto tako znam da bi vam smetali i da dodju intelektualci iz Turske. Znaci sto god je od tamo - smeta.
    Sad treba da branim ovaj slucaj silu na sramotu iako postoji video dje se jasno vidi da Turci nisu prvi napali momke. Nece da moze, no samo istina da se prica. Ali milo mi je zbog ovoga, konacno su maske pale i vidimo dje zivimo

Last edited by Tripleta; 27-10-25 at 16:08.

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Pogledajte sto pisu razni influenseri i kako dizu tenzije. Naravno Dajkovic, Dobricanin i sl jedva docekali.
    zna li se ko su? čisto da se vide ti fašistički ispadi?

da je sreće svaki od njih bi bio pozvan na informativni. ako može ona splačina radosav onda mogu i oni.

Thanks Thanks Given 
    1,550
    Thanks Thanks Received 
    2,160
    Thanked in
    1,031 Posts

Da znaš prijatelju koliko me(da oprostite) boli kurrac i za muslimane ove naše odje,kamoli za ove turke,kurde i ostale… No ja to ne mogu i nemam želju da objašnjavam bilo kome s foruma,jer se uglavnom ne znamo privatno.

Sto se mene tiče,evo po deseti put,neka se smanji broj migranata na minimum,mada meni oni ne smetaju kao sto smetaju jednom broju ljudi u državi,ja da se pitam poćerao bih ove problematične još ranije.
    Ne znam sto da vam kažem više,opet kažem nisam ni turkofil,niti imam neku volju da idem tamo sve da mi plate,kao sto je sad popularno ići,turske serije ocima ne mogu vidjet,znaci nidje veze da ja odje ocu da branim turke.
    Ali sto se migranata tiče moram ti reci da će nama itekako trebati,jer radne snage već fali,a kad/ako crna gora skorije udje u evropsku uniju kako najavljuju ovi naši vlastodrzci onda ćemo tek imati veliki problem sa nedostatkom radne snage. I opet,zlatni će nam biti turci kako napisah gore,kad nam dodju oni bazdeljavi. Podjite do hrvatske pa ih pitajte,nismo daleko.

34. The Following 2 Users Say Thank You to AdO_pG For This Useful Post:

Page 446 of 548 FirstFirst ... 346396436442443444445446447448449450456496546 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)