Bio nešto do Mojkovca, prije toga pretražih topic da vidim đe bi se moglo pojesti nešto, viđeh da se pominjao "Krstac". Kako sam u Kozak već bio, aj reko do Krstaca da svratimo. Meza prva liga, ne pamtim ljepšu goveđu pršutu da sam jeo, htio sam pitat prodaju li je ovako za ponijeti no zaboravih. Kajmak takođe super, za namazat za svježi domaći leb dušu dao + i svinjska pršuta, deblje onako nacijepana, može.

Za glavno jelo nam konobarica preporuči specijalitet Krstac, kaže za dvije je osobe ali kao komotno može i troje četvoro da jede. Sreća pa nas bi taman dvojica jer tu za 4 osobe ima kad bi dvojica gledala, eventualno se skoncetrisala na pomfrit domaći kojeg bješe u izobilju stvarno. Uglavnom, neka pohovana varijanta miješanog mesa, tj. pola bude pohovano (bečke, pileće šnicle, pohovani sir, prženice...) dok je pola klasika (las kare, kobasice...). Nisam nešto bio oduševljen ali ok, nije ni bilo loše.

PS: Domaća šljiva nikakva, to me malo razočaralo jer uglavnom sam po sjeveru pio odličnu šljivu, đe se god sjedne.