Results 1 to 25 of 17308

Thread: Degenerici...

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    1,723
    Thanks Thanks Received 
    1,657
    Thanked in
    1,100 Posts

Degenerisanje next level

Juce, s familijom u kola, vozimo se jednosmjernom ulicom i u susret iz jedne jednosmjerne skrece u drugu (oba puta krivim smjerom) covjek i staje ispred mene i grana da se vratim

E sad, ne poznajemo se, ali ja sam bas bas tvrdoglav... neka sto je 2x napravio prekrsaje, no je IMAO mjesta da se skrajne i propusti mene i auto iza mene pa nek cini sto mu volja, ali jok... on misli da se mi svi moramo vratiti rikvercom da bi on prosao...

nakon jedno 3-4 minuta dje ja uredno i mirno sjedim u izgasenome autu i pricam s familijom, sad je nas iz pravoga smjera jos vise, moja gospodja odluci da nece vise da ceka i podje da ga zamoli da se skrajne jer ima dje... na sta ne da se on nije skrajnuo koloni vozila iz dozvoljenoga smjera no su on i saputnica nju poceli vrijedjati i osuli drvlje i kamenje, a on je na kraju poceo da prijeti (bez dokaza srecom) oruzijem - kako ce on potegnut pa cemo vidjeti ko ce kome da se skrajne... i izmedju ostalijeh uvreda - kako to da je ONA izasla, a ne ja...
    valjda da sam ja izasao da ga zamolim bi mu lakse bilo ili bi mu to bio njegov nivo, jer mu je uvreda sa zenom da prica ocito... ne znam ti...

Pozvana policija, pa kad su skontali da nije blef no da stvarno razgovara sa policijom dok neko prijeti oruzijem su se vratio u auto i rikverc gas i utekli dobacujuci uvrede
    Uredno podnesena prijava...
    I was born to be the best, number one and nothing less.

Studio INtarsia

2. The Following 18 Users Say Thank You to LuTheDuck For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks