Page 657 of 693 FirstFirst ... 157557607647653654655656657658659660661667 ... LastLast
Results 16,401 to 16,425 of 17306

Thread: Degenerici...

Thanks Thanks Given 
    1,721
    Thanks Thanks Received 
    1,657
    Thanked in
    1,100 Posts

Degenerisanje next level

Juce, s familijom u kola, vozimo se jednosmjernom ulicom i u susret iz jedne jednosmjerne skrece u drugu (oba puta krivim smjerom) covjek i staje ispred mene i grana da se vratim

E sad, ne poznajemo se, ali ja sam bas bas tvrdoglav... neka sto je 2x napravio prekrsaje, no je IMAO mjesta da se skrajne i propusti mene i auto iza mene pa nek cini sto mu volja, ali jok... on misli da se mi svi moramo vratiti rikvercom da bi on prosao...

nakon jedno 3-4 minuta dje ja uredno i mirno sjedim u izgasenome autu i pricam s familijom, sad je nas iz pravoga smjera jos vise, moja gospodja odluci da nece vise da ceka i podje da ga zamoli da se skrajne jer ima dje... na sta ne da se on nije skrajnuo koloni vozila iz dozvoljenoga smjera no su on i saputnica nju poceli vrijedjati i osuli drvlje i kamenje, a on je na kraju poceo da prijeti (bez dokaza srecom) oruzijem - kako ce on potegnut pa cemo vidjeti ko ce kome da se skrajne... i izmedju ostalijeh uvreda - kako to da je ONA izasla, a ne ja...
    valjda da sam ja izasao da ga zamolim bi mu lakse bilo ili bi mu to bio njegov nivo, jer mu je uvreda sa zenom da prica ocito... ne znam ti...

Pozvana policija, pa kad su skontali da nije blef no da stvarno razgovara sa policijom dok neko prijeti oruzijem su se vratio u auto i rikverc gas i utekli dobacujuci uvrede
    Uredno podnesena prijava...
    I was born to be the best, number one and nothing less.

Studio INtarsia

2. The Following 18 Users Say Thank You to LuTheDuck For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,763
    Thanks Thanks Received 
    1,347
    Thanked in
    874 Posts

Najgore je od svega što nije samo on, nego je 90% u PG takvih.

Sent from my S24 Ultra using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,721
    Thanks Thanks Received 
    1,657
    Thanked in
    1,100 Posts

Ja sam taj koji ne izlazi iz auta - prosto, ne znam ocu li se iskontrolisati, moze te neka budala nacepit, a sto bi rekli - svakome je trbuh mek

Eo vidis, ima naoruzanih... i da nema, sta ce mi tuca da me privode u godinama zbog toga sto me mrzilo sacekati malo (tvrdoglavo ili ne)

Ali bilo je vec situacija u CG da se pucaju ljudi zbog parking mjesta - no je meni to strano, bez obzira sto vidimo koja smo divljina svaki dan

Studio INtarsia

5. The Following User Says Thank You to LuTheDuck For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    12
    Thanks Thanks Received 
    30
    Thanked in
    8 Posts

Meni je lik iz auta prijetio da će da me ubije samo što sam se ispred njega prestrojio u njegovu traku pred semafore.A on jurcao da mi to ne dozvoli (vidio na retrovizoru).Svakakvih muka u ljudima. Tačno počinem kad odem nedje van Balkana par mjeseci.

Sent from my iPhone using Tapatalk

7. The Following User Says Thank You to BorisM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,623
    Thanks Thanks Received 
    6,734
    Thanked in
    4,036 Posts

Quote Originally Posted by BorisM View Post
    Meni je lik iz auta prijetio da će da me ubije samo što sam se ispred njega prestrojio u njegovu traku pred semafore.A on jurcao da mi to ne dozvoli (vidio na retrovizoru).Svakakvih muka u ljudima. Tačno počinem kad odem nedje van Balkana par mjeseci.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Takvi bi meni lezali u podrumu od limenke…
    Prema tome, šta da ti kažem?

9. The Following 2 Users Say Thank You to TAKUMI For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,139
    Thanks Thanks Received 
    5,781
    Thanked in
    3,339 Posts

E kako te stambeni i gotovinski krediti prizemlje pa iskuliras razne budale....
    Barem na mene uticu krediti ))

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

11. The Following 2 Users Say Thank You to NetworkMaster For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    492
    Thanks Thanks Received 
    2,013
    Thanked in
    1,139 Posts

Sta ocekivati od naroda koji je vecinski na tabletama za smirenje

13. The Following 2 Users Say Thank You to JigSaw For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,386
    Thanks Thanks Received 
    724
    Thanked in
    364 Posts

Quote Originally Posted by LuTheDuck View Post
    Degenerisanje next level

Juce, s familijom u kola, vozimo se jednosmjernom ulicom i u susret iz jedne jednosmjerne skrece u drugu (oba puta krivim smjerom) covjek i staje ispred mene i grana da se vratim

E sad, ne poznajemo se, ali ja sam bas bas tvrdoglav... neka sto je 2x napravio prekrsaje, no je IMAO mjesta da se skrajne i propusti mene i auto iza mene pa nek cini sto mu volja, ali jok... on misli da se mi svi moramo vratiti rikvercom da bi on prosao...

nakon jedno 3-4 minuta dje ja uredno i mirno sjedim u izgasenome autu i pricam s familijom, sad je nas iz pravoga smjera jos vise, moja gospodja odluci da nece vise da ceka i podje da ga zamoli da se skrajne jer ima dje... na sta ne da se on nije skrajnuo koloni vozila iz dozvoljenoga smjera no su on i saputnica nju poceli vrijedjati i osuli drvlje i kamenje, a on je na kraju poceo da prijeti (bez dokaza srecom) oruzijem - kako ce on potegnut pa cemo vidjeti ko ce kome da se skrajne... i izmedju ostalijeh uvreda - kako to da je ONA izasla, a ne ja...
    valjda da sam ja izasao da ga zamolim bi mu lakse bilo ili bi mu to bio njegov nivo, jer mu je uvreda sa zenom da prica ocito... ne znam ti...

Pozvana policija, pa kad su skontali da nije blef no da stvarno razgovara sa policijom dok neko prijeti oruzijem su se vratio u auto i rikverc gas i utekli dobacujuci uvrede
    Uredno podnesena prijava...
    Skidam ti kapu na to sto si mirno cekao, divim se takvim ljudima.

Prije dva dana bijela toyota na HN table, dzip neki, kolaps napravi kroz kolonu.

Prvo na semafor, ispred mene dva auta, ja treci ovaj sa toyotom iza, gledam u retrovizor nesto mase rukama, krecemo na zeleno svi da ti je on presao u lijevu traku izbacio glavu ko dzukela i poceo da nas psuje, a posle toga sve na "cikcak" obisao i za malo napravio par udesa.

Sent from my SM-A725F using Tapatalk
    Last edited by HaRRyy; 01-01-25 at 16:31.

Thanks Thanks Given 
    1,552
    Thanks Thanks Received 
    2,162
    Thanked in
    1,033 Posts

Ja sam se jedini put u životu prije nekih 7,8 mjeseci zbog vjerovatno identične situacije izdrao jednoj ćurki koja je umislila da zna nešto,umjesto da se vrati bukvalno dva metra,stvorila se kolona iza mene,ja joj prvo kažem morate nazad da bi se moglo proći,ona veli neću,ti se vrati,poludio sam.
    Rek’o zvaću vam policiju i ona veli zovi,prodje minut dva ona vidjela da se bune ljudi iza mene,morala je da popusti,nije joj bilo svejedno. Mislio sam da nikad sebi neću dopustit da se derem jednoj “dami”, ali stvar je bila sto sam zamalo zakasnio na posao zbog nje. Pa malo mi je falilo da joj udjem u auto da joj uzmem ključeve da ih frljaknem nedje.

Thanks Thanks Given 
    492
    Thanks Thanks Received 
    2,013
    Thanked in
    1,139 Posts

Tako je i meni jedna prija prije nedelju dana, zablokira komplet prolaz (onaj na drac kroz zgradu zetagradnje dje je quantum) ja dolazim iz dzan ulice a ona ostavlja svoje princezice kod frizera, ostavlja auto da se ne moze proci nekih 5 min. Ja reko aj vala nisam u zurbi, vidi zena da cekam (a pritom dolaze jos 2 auta iz mog smjera) nema nervoze kad izlazi gospodja i graje rukama da se mi vratimo nazad, otvara vrata od auta i veli sta cu ja sad i ja poceh da se smijem kad ona rece NE UMIJEM U RIKVERC DA VOZIM te ne kraju nauci jer smo dobrih 10 min stajali tu dok je posla u rikverc tih 10 metara

17. The Following User Says Thank You to JigSaw For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    697
    Thanks Thanks Received 
    246
    Thanked in
    161 Posts

Isto se i meni desilo samo u jednosmjernu iza pumpe, zena u kontra smjer i samo da je 2m prije stala ja bi prosao i sve ok - ali ne, seljanka je morala da udari po gasu i da se cudi. Obzirom da sam vidio da je odma pocela da grana rukama, prijeti samo sam ugasio auto, zakljucao i otisao na pumpu i gledao je par minuta kako snima auto, slika, prijeti, "poziva" nekoga na telefon. Na kraj kad je vidjela da nema vajde od mene i da necu dolazit do auta regularno se vratila.
    But if you never try, you'll never know..

Thanks Thanks Given 
    2,763
    Thanks Thanks Received 
    1,347
    Thanked in
    874 Posts

Tako i treba s govedima

Sent from my S24 Ultra using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    6,139
    Thanks Thanks Received 
    5,781
    Thanked in
    3,339 Posts

https://www.facebook.com/share/r/15fhAGZkqn/

https://www.instagram.com/reel/DElRk...ZtcWNxYjQweQ==

Kakva je ovo kolona svatova , cima namjerno put tebe da odes u kunetu

Thanks Thanks Given 
    3,623
    Thanks Thanks Received 
    6,734
    Thanked in
    4,036 Posts

Nevjerovatno. Da je bio kamion sigurno ne bi ovako presli.

22. The Following User Says Thank You to TAKUMI For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,721
    Thanks Thanks Received 
    1,657
    Thanked in
    1,100 Posts

da coek ima kome, trebalo bi ih prijaviti... no nemamo kome

a da ima srece, ovo bi sami procesuirali i izasli sa nekim izvinjenjem

Studio INtarsia

Thanks Thanks Given 
    492
    Thanks Thanks Received 
    2,013
    Thanked in
    1,139 Posts

meni samo nije jasno sta im je znacilo ovo tacno, je l namjerno ovo uradio ili blenuo u telefon pa nije ni primjetio mada je i ovaj iza njega presao

Thanks Thanks Given 
    6,139
    Thanks Thanks Received 
    5,781
    Thanked in
    3,339 Posts

Ovako namjerno rade, cimanje put kola drugih ! Ali medjedi zasticeni!!!

Thanks Thanks Given 
    3,623
    Thanks Thanks Received 
    6,734
    Thanked in
    4,036 Posts

Vjerovatno da bi primakli sve vozace.

Thanks Thanks Given 
    1,081
    Thanks Thanks Received 
    3,196
    Thanked in
    2,427 Posts

Mene je jedna glupača noćas na pješački za malo pokosila. Gleda me i ide na mene. Kreten!
    Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...

Thanks Thanks Given 
    1,721
    Thanks Thanks Received 
    1,657
    Thanked in
    1,100 Posts

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
    Ovako namjerno rade, cimanje put kola drugih ! Ali medjedi zasticeni!!!

Quote Originally Posted by TAKUMI View Post
    Vjerovatno da bi primakli sve vozace.
    rece prijateljica da su isto to njoj uradili oko biogradskoga jezera... isto u krvinu
    bas mi nije jasan taj "defanzivni" manevar koji izvode... jer ce nedje neki pocetnik da se zgrane i da ih pripali barem 2 iz kolone... mada, kako voze, sami ce da se nasloze u lancani prvi kad se sudari

Studio INtarsia

29. The Following User Says Thank You to LuTheDuck For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,005
    Thanks Thanks Received 
    6,219
    Thanked in
    2,893 Posts

Quote Originally Posted by LuTheDuck View Post
    rece prijateljica da su isto to njoj uradili oko biogradskoga jezera... isto u krvinu
    bas mi nije jasan taj "defanzivni" manevar koji izvode... jer ce nedje neki pocetnik da se zgrane i da ih pripali barem 2 iz kolone... mada, kako voze, sami ce da se nasloze u lancani prvi kad se sudari
    Pisao sam ovdje kada su prije nekoliko godina iznad Budve tim manevrom oborili motociklistu (mislim da je bila pratnja Ranka Krivokapića, morao bih potražiti stare postove). Uglavnom taj manevar na izlasku iz krivine nije nešto neuobičajeno.

Sent from my Motorola 8400

Thanks Thanks Given 
    492
    Thanks Thanks Received 
    2,013
    Thanked in
    1,139 Posts

Mogu mislit samo kako se onaj na celu kolone uzivi u ulogu pratnje kad ovako ulijece u suprotnu traku ni da su svi svetski lideri u auto iza njega a ne najveci crnogorski sljam u obliku politicara

32. The Following User Says Thank You to JigSaw For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,721
    Thanks Thanks Received 
    1,657
    Thanked in
    1,100 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    Pisao sam ovdje kada su prije nekoliko godina iznad Budve tim manevrom oborili motociklistu (mislim da je bila pratnja Ranka Krivokapića, morao bih potražiti stare postove). Uglavnom taj manevar na izlasku iz krivine nije nešto neuobičajeno.

Sent from my Motorola 8400
    siguran sam da im nije prvi put, ali mi nije jasno cemu...
    jer ako sam ja namjerio da ih udarim i tako izvrsim napad na sticeno lice, to sto ce me on strecnut kolima me nece sprijecit da se ja zakucam u vozilo iza pratnje... mozda ce me malo usporiti, ali omesti nece sigurno
    i ako je bitno da nas sabiju uz ivicu sto dalje od sebe i ako to cini da se osjecaju bezbjednije onda ne treba da nas strecaju, nego neka prvo vozilo upali rotaciju i svo vrijeme vozi pola metra preko razdjelne linije, a ne ovako da testiraju reflekse - nepotrebno izazivanje panike u vozacima - nijesu svi jednako "strucni" da odgovore na to bez prenagljene reakcije

jer ako je vozac kamiona/autobusa u suret to ga moze jedino kostat glave skups s putnicima ako ne uspije proci krivinu jer nije usao dovoljno siroko zbog budale koja ga je izgurala, bez idje kontakta (kao s pomenutim motoristom)

Studio INtarsia

34. The Following User Says Thank You to LuTheDuck For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    993
    Thanked in
    715 Posts

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Ovdje vlada opšte bezakonje, bahatost. Raspravljamo o nekim visokim ciljevima a ovdje nema osnovne kulture i vaspitanja.
    Dva sjajna mjesta za parking, šetački dio Hercegovačke ulice i Njegošev park, kud ćeš boljeg parkinga

Page 657 of 693 FirstFirst ... 157557607647653654655656657658659660661667 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Bookmarks

Bookmarks