Degenerisanje next level
Juce, s familijom u kola, vozimo se jednosmjernom ulicom i u susret iz jedne jednosmjerne skrece u drugu (oba puta krivim smjerom) covjek i staje ispred mene i grana da se vratim
E sad, ne poznajemo se, ali ja sam bas bas tvrdoglav... neka sto je 2x napravio prekrsaje, no je IMAO mjesta da se skrajne i propusti mene i auto iza mene pa nek cini sto mu volja, ali jok... on misli da se mi svi moramo vratiti rikvercom da bi on prosao...
nakon jedno 3-4 minuta dje ja uredno i mirno sjedim u izgasenome autu i pricam s familijom, sad je nas iz pravoga smjera jos vise, moja gospodja odluci da nece vise da ceka i podje da ga zamoli da se skrajne jer ima dje... na sta ne da se on nije skrajnuo koloni vozila iz dozvoljenoga smjera no su on i saputnica nju poceli vrijedjati i osuli drvlje i kamenje, a on je na kraju poceo da prijeti (bez dokaza srecom) oruzijem - kako ce on potegnut pa cemo vidjeti ko ce kome da se skrajne... i izmedju ostalijeh uvreda - kako to da je ONA izasla, a ne ja...
valjda da sam ja izasao da ga zamolim bi mu lakse bilo ili bi mu to bio njegov nivo, jer mu je uvreda sa zenom da prica ocito... ne znam ti...
Pozvana policija, pa kad su skontali da nije blef no da stvarno razgovara sa policijom dok neko prijeti oruzijem su se vratio u auto i rikverc gas i utekli dobacujuci uvrede
Uredno podnesena prijava...
Najgore je od svega što nije samo on, nego je 90% u PG takvih.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Ja sam taj koji ne izlazi iz auta - prosto, ne znam ocu li se iskontrolisati, moze te neka budala nacepit, a sto bi rekli - svakome je trbuh mek
Eo vidis, ima naoruzanih... i da nema, sta ce mi tuca da me privode u godinama zbog toga sto me mrzilo sacekati malo (tvrdoglavo ili ne)
Ali bilo je vec situacija u CG da se pucaju ljudi zbog parking mjesta - no je meni to strano, bez obzira sto vidimo koja smo divljina svaki dan
Meni je lik iz auta prijetio da će da me ubije samo što sam se ispred njega prestrojio u njegovu traku pred semafore.A on jurcao da mi to ne dozvoli (vidio na retrovizoru).Svakakvih muka u ljudima. Tačno počinem kad odem nedje van Balkana par mjeseci.
Sent from my iPhone using Tapatalk
E kako te stambeni i gotovinski krediti prizemlje pa iskuliras razne budale....
Barem na mene uticu krediti))
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Sta ocekivati od naroda koji je vecinski na tabletama za smirenje
Skidam ti kapu na to sto si mirno cekao, divim se takvim ljudima.
Prije dva dana bijela toyota na HN table, dzip neki, kolaps napravi kroz kolonu.
Prvo na semafor, ispred mene dva auta, ja treci ovaj sa toyotom iza, gledam u retrovizor nesto mase rukama, krecemo na zeleno svi da ti je on presao u lijevu traku izbacio glavu ko dzukela i poceo da nas psuje, a posle toga sve na "cikcak" obisao i za malo napravio par udesa.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Last edited by HaRRyy; 01-01-25 at 16:31.
Ja sam se jedini put u životu prije nekih 7,8 mjeseci zbog vjerovatno identične situacije izdrao jednoj ćurki koja je umislila da zna nešto,umjesto da se vrati bukvalno dva metra,stvorila se kolona iza mene,ja joj prvo kažem morate nazad da bi se moglo proći,ona veli neću,ti se vrati,poludio sam.
Rek’o zvaću vam policiju i ona veli zovi,prodje minut dva ona vidjela da se bune ljudi iza mene,morala je da popusti,nije joj bilo svejedno. Mislio sam da nikad sebi neću dopustit da se derem jednoj “dami”, ali stvar je bila sto sam zamalo zakasnio na posao zbog nje. Pa malo mi je falilo da joj udjem u auto da joj uzmem ključeve da ih frljaknem nedje.
Tako je i meni jedna prija prije nedelju dana, zablokira komplet prolaz (onaj na drac kroz zgradu zetagradnje dje je quantum) ja dolazim iz dzan ulice a ona ostavlja svoje princezice kod frizera, ostavlja auto da se ne moze proci nekih 5 min. Ja reko aj vala nisam u zurbi, vidi zena da cekam (a pritom dolaze jos 2 auta iz mog smjera) nema nervoze kad izlazi gospodja i graje rukama da se mi vratimo nazad, otvara vrata od auta i veli sta cu ja sad i ja poceh da se smijem kad ona rece NE UMIJEM U RIKVERC DA VOZIMte ne kraju nauci jer smo dobrih 10 min stajali tu dok je posla u rikverc tih 10 metara
Isto se i meni desilo samo u jednosmjernu iza pumpe, zena u kontra smjer i samo da je 2m prije stala ja bi prosao i sve ok - ali ne, seljanka je morala da udari po gasu i da se cudi. Obzirom da sam vidio da je odma pocela da grana rukama, prijeti samo sam ugasio auto, zakljucao i otisao na pumpu i gledao je par minuta kako snima auto, slika, prijeti, "poziva" nekoga na telefon. Na kraj kad je vidjela da nema vajde od mene i da necu dolazit do auta regularno se vratila.
But if you never try, you'll never know..
Tako i treba s govedima
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
https://www.facebook.com/share/r/15fhAGZkqn/
https://www.instagram.com/reel/DElRk...ZtcWNxYjQweQ==
Kakva je ovo kolona svatova , cima namjerno put tebe da odes u kunetu
Nevjerovatno. Da je bio kamion sigurno ne bi ovako presli.
Prema tome, šta da ti kažem?
da coek ima kome, trebalo bi ih prijaviti... no nemamo kome
a da ima srece, ovo bi sami procesuirali i izasli sa nekim izvinjenjem
meni samo nije jasno sta im je znacilo ovo tacno, je l namjerno ovo uradio ili blenuo u telefon pa nije ni primjetio mada je i ovaj iza njega presao
Ovako namjerno rade, cimanje put kola drugih ! Ali medjedi zasticeni!!!
Vjerovatno da bi primakli sve vozace.
Prema tome, šta da ti kažem?
Mene je jedna glupača noćas na pješački za malo pokosila. Gleda me i ide na mene. Kreten!
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
rece prijateljica da su isto to njoj uradili oko biogradskoga jezera... isto u krvinu
bas mi nije jasan taj "defanzivni" manevar koji izvode... jer ce nedje neki pocetnik da se zgrane i da ih pripali barem 2 iz kolone... mada, kako voze, sami ce da se nasloze u lancani prvi kad se sudari
Mogu mislit samo kako se onaj na celu kolone uzivi u ulogu pratnje kad ovako ulijece u suprotnu traku ni da su svi svetski lideri u auto iza njega a ne najveci crnogorski sljam u obliku politicara
siguran sam da im nije prvi put, ali mi nije jasno cemu...
jer ako sam ja namjerio da ih udarim i tako izvrsim napad na sticeno lice, to sto ce me on strecnut kolima me nece sprijecit da se ja zakucam u vozilo iza pratnje... mozda ce me malo usporiti, ali omesti nece sigurno
i ako je bitno da nas sabiju uz ivicu sto dalje od sebe i ako to cini da se osjecaju bezbjednije onda ne treba da nas strecaju, nego neka prvo vozilo upali rotaciju i svo vrijeme vozi pola metra preko razdjelne linije, a ne ovako da testiraju reflekse - nepotrebno izazivanje panike u vozacima - nijesu svi jednako "strucni" da odgovore na to bez prenagljene reakcije
jer ako je vozac kamiona/autobusa u suret to ga moze jedino kostat glave skups s putnicima ako ne uspije proci krivinu jer nije usao dovoljno siroko zbog budale koja ga je izgurala, bez idje kontakta (kao s pomenutim motoristom)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks