Smije li tako u maderr rraša?
Prema tome, šta da ti kažem?
nothing comes from violence and nothing ever could
Djeca za primjer.
27g nema vozački..
Realno vozi 10ak godina
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Kaze pijan i drogiran...koja droga? Ako je alkohol + kokain zar to nije = trijezan?
Ali bruka, 27 godina i bez polozenog.
Ada coek je u BG radio u GSP 30-ak godina bez vozačke.
I kaznili ga i posle toga je položio...
Aj što je kroz BG vozio no je vozio i međunarodni transport.
Blago porodici
Kotoraninu 15 dana zatvora zbog vožnje pod dejstvom droge
Kotoranin J.T (20) proglašen je krivim. Kuriozitet je da je isto lice zbog sličnog prekršaja privođeno u sud i dan ranije, kada mu je izrečena visoka novčana kazna.
https://www.cdm.me/hronika/kotoranin...ejstvom-droge/
Sent from my iPhone using Tapatalk
...zabranu upravljanja vozila u trajanju od četiri mjeseca...
Šalimo li se? Doživotna zabrana odmah, bez razmišljanja.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Profesionalac. Javio se i u komentarima koliko vidim. Neispravan kamion je razlog.
https://www.facebook.com/share/v/1EsPfb9HgC/
A ne treba nikad vozacke da nam priznaju vani. Nikad.
Last edited by hercules; 24-12-24 at 22:19.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
A kod nas je vjeciti izgovor to otkazivanje kocnica.
Nisam vozac kamiona pa mozda i grijesim al pratim par nasih kamiondzija koji voze po Evropi/SAD-u i bukvalno svako malo pregledaju kocnice itd. kamioni se prije svega odrzavaju i lice na normalne kamione. A bas nekako kod nas uvjek ovakav slucaj, kad je onaj izleceo na izlaz sa autoputa kamionom (bijase vodu neku prevozio?) bi li i njemu otkazale kocnice pa se ispostavi da je bio pretovaren? Ne bi me cudilo da je isti slucaj i odje
Vozac kamiona je u pravu sa ili bez kocnica.
necu da komentarisem ovoga gore.... ali sto su ovi danasnje mladje generacije vozaca kamiona bezobrazne, to mogu
znaci redovno ali bas redovno nedje dje su krivine naprave kolone nepregledne a i da ne pokusaju nedje da se sklone (rijetki bas rijetki slucajevi)....a onda kad dodje pravac nagaze ove nove mercedese manove volvoe dafove sacanie toliko da niko i ne uspije da ih pretekne... meni se prvom desava da kamion koji pratim 40-50km/h moram da preticem brzinom vecom od 120km/h
Ovaj put je cist
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
+1
i da je najispravniji - dje ce mrcenik da se skrajne ako nema prosirenja?? tu dje bi se skrajnuo u snijeg ako je pod utovarom bi sacekao NG vjerovatno
moze mu omoguciti da ga pretekne nedje, ali da stane sansi nema na klizavu podlogu bez u nuzdi na uzbrdicu - da se skrajen jos manje - i na suvo ako se skrajne u sljunak/kamencice ako ne zaglavi dovoljno je da mu proklizaju tockovi kad krene da se vrati i da otkine poluosovinu kao nista kad tocak "zakaci" asfalt...
vecina kamiondzija koju sam ja upoznao imaju eksplicitno "naredjenje" da se na takva mjesta ne skrajnuju zbog stete koju mogu da naprave na kamionu pa bila iza njih kolona ili ne...
Tesko da za 20 minuta nije imao dje da se skloni da prodje grtalica. A neispravnih kocnica se penjes uzbrdo jer nakon brda je ravnica samo nema spusta vjerovatno pa nema ni problema.
Sedam godina sam vozio kamion (C kategorija, kiper, bez prikolice), šta sam sve doživio (pogotovo kada sam pod utovarom, čitaj najsporiji na putu), kakva sve ,,kreativna" preticanja, udesi, svađe zbog pretovara (ma, može još kubik šljunka, šta je to paletica cementa,...),... posmatrajući iz tog ugla (vozača) ne vidim šta je pogrešno vozač kamiona, osim ako nije pošao tim putem, a stojao je saobraćajni znak o zabrani kretanja kamiona sa prikolicom.
Sent from my moto e20 using Tapatalk
motorna kocnica ili retarder - ne znaci da nema kocnice, rad toga se moze niz crkvine bez nje spustit ako zna sta radi
ne znam coeka i ne znam koji je put, ali ako je napadao snijeg i nema oceiscenoga prosirenja - nije imao dje da stane i kraj... probaj nedje s malim kolima da ukrkas u 10-15cm snijega pa sacekaj 5minuta i probaj da krenes - i na ravno mozes ostat dje si
sto se rpeticanja tice - na mjestima dje se moze preticati treba da se poklope kockice i saobracaj da uspije kamion pod utovarom da ga pretekne (grtalica)
i na kraju krajeva - nije grtalica safety car da mora sve da ih pretekne i bude na celu kolone - tu dje je neka cisti i posipa i idemo dalje pa i ako je neko ispred nje
Polagao sam ja na Zastavu koja nije imala retarder za C, i vozio iz par puta kamion sa retarderom. Niz Crknive i kroz Platije baš mora da pazi bez retardera kako da ga spušti.
Opet kažem za 20 minuta kako se navodi na snimak da nije imao gdje da stane je nerealno.
desavalo mi se da se vozim iz prvca MK za PG kroz Moracu i da naletim na nekoga ciji mi stil voznje ne odgovara, ali da ga uredno pratim po 20km bez mogucnosti preticanja... da se razumijemo, bilo je "mogucnosti", ali to nijesu preticanja u koja bih ja ulazio... sjecam se da sam jedne prilike otvarao prozor da vicem na coeka "koliko puta mozes zakocit u istu krivinu srce ti zakocilo" koliko me nervirala njegova voznja - covjek nije nidje presao 70 na pravac, ali je znao je da koci pred krivinu, pa na pola krivine pa jos jednom kad vidi da iza krivine ide krivina...
uredno sam ga do iza Bioca, zalud mi je bilo 200 konja... ljeto je bilo
sto se stajanja tice - ako nije prosirenje koje je dovoljno veliko da moze krenut na njega pa se ukljuciti na put i to da je ocisceno nema on dje bezbjedno da stane na poledicu... zamisli kakav bi video gledali da stao bilo dje pa proklizao i okrenuo se na ulicu da ceka satima da ga odglave - sta bi onda pricali
https://volimpodgoricu.me/novosti/vi...dQSp312A-R5C0w
Opet cunga lunga mafija po ulica
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ima li što ljepše nego kad instruktor koji treba nekoga da uči o pravilima i kulturi u saobraćaju bude najveći degenerik?
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Non stop ovako plis obratite paznju na pikapa
vidi se i semafor, kad se pali zeleno
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks