Opet ako ulazimo u 'zonu sumraka & teorija zavjera', uvijek se zapitam jesu li ti Jevreji (npr) toliko pametniji od nas pa su isforsirali skoro cijelu naciju da se vakciniše? Naravno, rezultati nisu idealni ali bi bilo jedno 5x gore kako god da okreneš, bez obzira na vaše zatvaranje očiju na činjenično stanje.. Mislim ono, ako se koja nacija pazi i drži što ono kažu kao malo vode na dlan, onda su to definitivno Jevreji.. Opet, jesmo li mi ta prepametna nacija na planeti? Ne bih rekao jer opet činjenice govore suprotno..
Mislim da je apsolvirano da vakcine nisu idealne ali da jesu trenutno rešenje za koliko toliko normalno funkcionisanje ljudi/privrede i da će eventualno voditi ka tome da nam zdravstveni sistem ne doživi kolaps ne zbog ljudi koji imaju virus nego zbog svih ostalih..
Ps. eno i Ameri uveli obaveznu vakcinaciju za prvi front odbrane.. Ako se oni tako 'igraju' sa kičmom nacije onda ne znam..
Nadao sam se iskreno da smo toliko pametni koliko pričamo za sebe da jesmo i da makar nećemo na ovoj temi trabunjati u domenu 'trećeg oka & alternative medicine iz srednjeg vijeka' ali avaj..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Bookmarks