Quote Originally Posted by Mojsije View Post
Ovo je vec zabrinjavajuce. Rjesenje je... ? Da ne dodjemo za 10 dana na 400 hospitalizovanih...

Ministarka rece da mozemo do 800 kreveta da imamo.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Jesu li bolesni od virusa ili od trovanja ovim teskim smogom od pozara. Ko je bio napolje cesto u prethodnih nedjelju dana zna da ovakav vazduh nije za upotrebu, i moze i najzdravijeg da dovede na koljena za par dana. Sto o tome ne prica ministar zdravlja, dje su institucije da se ispita odakle odjednom silni pozari, i sa kojim ciljem, nego standardno klape o nebitnim stvarima. Koordinator za bezbjednost se bavi zdravljem gradjana (rekao bih krajnje nespretno, povrsno i amaterski kako isti umije), a ministar-k-a zdravlja je isparila poslije nebuloza sa 'vakcinacijom' djece i trudnica (kakva monstruozna pomisao da ubrizgavas tako ranjivim kategorijama i tako bitnim kategorijama koje su jedan od glavnih stubova drustva eksperimentalne hemikalije). Ja ne znam sto se vrti u glavi takvim osobama, ali ovakve stvari bi se u ozbiljnim zemljama mogle tretirati kao direktan rad protiv nacionalnih interesa.