Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
Ovo poredjenje ti je smijesno da smjesnije ne moze biti Biti na celu nekog odbora za obiljezavanje necega ili u odboru za proslavu godisnjece udruzenja pcelara i na celu upravnih odbora dje se deru pare. Koliko se meni cini skoro svuda je u svijetu preśednik drzave i preśednik Vrhovnog savjeta odbrane pa ne znam sto to navodis.
Ako je to cak istina da Filip radi nesto van Ustava i sto nije njegova nadleznost sta radi koalicioni partner i zasto to dozvoljava ili mora slusati kako mu se kaze?
Nije samo pitanje pčelara...tu su inicijative za podizanje svetilišta u pećini pored manastira za koju je potrebno 9.160.000 eura novca poreskih obveznika CG. Mislim da mu to niđe ne piše u ustavnom određenju funkcije. I naravno da su ljudi iz SDP-a protiv toga, mada ću ti izgleda morat dokazivati i da se SDP-ovci ne slažu sa načinom na koji Vujanović obnaša svoju funkciju, kako si obrnuo
Oko Savjeta odbrane, nije istina da je skoro svuda taj sistem, mada u većini država jeste.
Ono što je sigurno (a to ne komentarišeš) je da u NIJEDNOJ državi na svijetu predsjednik države nije drugi, treći ili peti čojek u partiji koji aktivno (sa te pozicije) učestvuje u političkom životu.