Quote Originally Posted by DzoniS View Post
ne znam sa tebe i ostale, ali znam za sebe, ko je 95 godine drzao na trg crnogorsku zastavu...i to nije bilo ovih modernih... nego je moj pokojni brat crtao na platno dvoglavog orla...5 dana je radio crnogorsku zastavu...jedina je bila na tom skupu...uz nju su bile jedino lscg zastave..toliko o tome, ti i dalje spominjes Mila...jel ti se svidja....bi li popila kafu sa njim, maxe oli..pusti se mila...vise..ko ga sisa, ne pricamo o milu...vec o drzavi kao sto rekoh...ako moram birat vlast opozicija biram vlast jer nema nikog 3 trenutno...slavka nam nema sta ja sad mogu...jedino da se kandidujem pa me forumasi glasaju...
a vidji..nisi odg. jesi navijala za srbiju u Malagi kad je bilo evropsko???ili ces odgovoriti ono ''ne pratim sport''
Ja nijesam direktno tebe prozvala ni rekla da s ti bio Srbin, govorim ti o onima Dzoni koje ti glasas, onima koji su gurnuli Crnu Goru u rat, okalajli joj ime a ti im sad dajes podrsku, i dok pljackaju tu istu zemlju, unistavaju joj ljepote, prodaju ih. Mene to boli, jer ja Crnu Goru istinski volim a oni mi se gade jer je konkretno unistavaju. Kazem ti, himna i ustajanje ne ustajanje, meni je to ruzno, ali nije seno koliko svaki euro ukraden ovoj zemlji od strane onih kojima ti dajes podrsku.
Milo nije moj tip, ne bi popila sa njim kafu, jer je ne pijem sa neljudima.Naravno da pratim sport, gledala sam tu utakmicu u Kotor na trg i naravno navijala za crnu Goru i to nisko pitanje si uputio na skroz pogresnu adresu. Pitaj svoje partijske drugove za koga su navjali