Ali eto.. ipak idem sjutra da becim Alisu, cisto iz postovanja prema gosn' Depu, tako da zamolio bih svu usplahirenu retardiranu djecicu da ne prisustvuju projekciji u 20 i 20.. Cisto ono da ne bih morao da upotrebljavam motornu testeru, Hvala.
Printable View
Ali eto.. ipak idem sjutra da becim Alisu, cisto iz postovanja prema gosn' Depu, tako da zamolio bih svu usplahirenu retardiranu djecicu da ne prisustvuju projekciji u 20 i 20.. Cisto ono da ne bih morao da upotrebljavam motornu testeru, Hvala.
Jesu ovi iz Stera poceli malo piratske snimke neke da pustaju? Zadnja 2-3 filma sto pogledah su uzasno izgledala, i evo sad Alisa 2-3 dana prije svjetske premijere???
jes, ni jedan nije valjao... ne kakite zivota vi...
mozda je meni stvarno vid pobudalio malo, van bioskopa mi sve izgleda odlicno ali kad udjem u ster neko mi odradi BLUR efekat iz photoshopa. Ipak mislim da je do njih. I nije na svaki film.
Ali bilo je primjetno na sherloka i sad na alisu. makar meni. Ili sam ja picajzla ... ili neka druga polno prenosiva bolest
ja misli da je to do projektora, cak i kad pustaju one ProMonte reklame koje su bas jasne na TV-u a u Ster potpuno mutne
Mnogo veci mi je ugodjaj upalit neki HD na WD Media Player, na tv-u, nego gledati film u ster, svaki sto sam gledao, slika je bila mnogo mutna, kao sto acid kaze, kao blur, oci su ok za sad :P
Moje subjektivno misljenje je da ima malo vintage/blur efekta :)
Alisa SUPER
Odgledana i Alisa.. sta reci.. Ako izuzmemo ludi ples, ludog sesirdzije na kraju filma, kao i Bartonov devijentni um kreiran za nocne more, kojeg uvijek tako upecatljivo prenese na svaki svoj film, mislim da je to ta ocjena.. 7.5..
5/10 od mene zbog lose ispricane "price" neinteresantnih likova za koje se ocigledno previse trudio da napravi interesantnim, i ciste doze gluposti koju sam osjecao tokom cijele projekcije kao da se neko zajebavao dok je pravio odredjene scene. Sa druge strane, gluma je dobra, efekti su dobri, kostimi fenomenalni kao i uvijek i film je lijepo snimljen. O muzici nemam nikakvo misljenje i ne znam da li je to plus ili minus pa cu jednostavno da ignorisem.
Zasto Sesirdzija ima mac?
nije mi se dopao Wolfamn nikako, ocekivao sam vise od filma.... next: Zatvoreno ostrvo, zna li ko kad ga pustaju?
E sad.. bilo bi tu jos pitanja i podpitanja na slicnu temu, kao i u svakom filmu, but Ok.. Sto kazes kostimi su bili super. Idemo dalje.. ;)
Nisam jos gledao Shutter Island, nadam se jos boljim kostimima..
Pa kad se mojoj sestri nije svidio koja BEZUSLOVNO voli svaki film u kojem glumi Johnny Depp pa makar bio i statista nedje u pozadini...
Kakvim kostimima u Shutter Island? Obicna odijela i sesiri :D Dobro, nisu bas obicna, onako retro, simpaticno ali nista specijalno.
na račun Alise i Tim Bartona uopšte...
http://www.worstpreviews.com/headlin...16925&count=33
Samo da se pohvalim gledah ovo u Xpan3D na Usce.
Kakav dozivljaj uhh. Extra je sve to izgledalo. Nevjerovatan prikaz likova i samog filma. Iako sam ga gledao po drugi put uopste nijesam imao osjecaj da je tako.
Efekti su savrsenstvo. Drugarica se par puta prepala i tresla u stolici pogotovo kad dinosaurus trchi ka Dzejku pa kad "prolazi glavom kroz kameru" a ja sam mahinalno pomjerao glavu da me ne zakahi lisce iz prashume :D
Sve u svemu dozivljaj za pamcenje.
Ako hocete bash neki nedostatak to je da je karta 330 dinara i da morate da iznajmite josh 100 dinara 3D naochare. Umjest da mi naplate odjednom to uz kartu ali aj :D
Ali dobro, imate prije ulaza u sale onih par auto kaucha odlichnih. SLikah se sa bubom :D
Sve preporuke da odgledate bilo koji film u 3D ako ste u mogucnosti.
Idem opet od 19tog do 25tog gore i opet naravno u bioskop :D
E da Usce je kao 6-7 PG Delti ili kao 2 BGD Delte :D
meni je alisa bila odlicna...alegorija i parodija na svakom koraku, film za razmisljanje, kostimi fantasticni, sesirdzija i narocito crvena kraljica odlicni likovi i gluma...samo je kraj malo jeftin
Kad ce ovaj strasni' Shutter Island? Ne znam sta da radim, dal da ga skidam ili ne..
Pise uskoro na sajt..Bice guzva :D
vidjeh da su se pametnici sjetili da naprave garderobu, jos kad bi ledomat kupili :D
kedown, aj na FB :P
refreshhh
koliko je alisa bila interesantna, govori podatak da je u petak u zadnjoj proekciji pola sale zaspalo :D al bukvalno
Ja reko da podjem da pogledam neki film nocas, citam ove komentare i razbiste me od svakoga filma.... Ne valja ni Wolfman, ni Citizen, ni Alisa, ni Up in the air... ima li tamo ista da valja :mrgreen:
Mada znajuci da su se svi odusevili sa Avatarom i 2012, a oba filma su mi smor zesci, mene bi recimo moga lako da se svidi ovaj Up in the air...
Pogledaj Citizena obavezno :)
Ahahahah osjecam ironiju u tvom postu :) Nisam neki ljubitelj neprestane pucnjave i tuche..
Nije bilo nikakve ironije, ali ne znam kakav si ti to muškarac kad ne voliš pucanje i tuču :)
Nikakav slobodno :) Zakasnio sam na Citizena, a sad sam se sjetio da sam jos prije po godine skinuo Up in the air tako da ga imam na hdd... Sva je prilika da cu ic na vukodlaka