Originally Posted by
eto tako
uhh,ne znam vise sta da Vam kazem! oci mi ispadose,procitao sam sve stranice a to mi se odavno nije desilo (21 page) da nadjem neke odgovore i nista !
slazem se sa vecinom da je t-com zajebana firma,i ja imam problema sa adsl kao i svi,znaci taj ko mi kaze da ih nema ... ALI nisam htjeo da za novu godinu slusam merimu njegomir i pljevaljske tamburase,ne daj boze da mi je neko spomenuo PINAK tako da sam odlucio da potegnem veze i da vidim kako sad rade i jesu li se uozbiljili,bogami dodje covjek,isproba liniju,rece da susti jer sam na staru centralu u masline,okrenu ih tamo prebacise me u zagoric na novu,uze co'ek malo kabla,mace mi onaj spliter ili kako vec,stavi drugi,onda ovaj bezicni cincilator,20 m kabla od radne sobe do dnevneu TV ukljuci i podje da mi nista ne objasni i pokaze,najjace od svega sto smo nalozili vatru onim papirima i ne vidjeh sto je sve bilo! internet brzi dva puta,tv super a ne extra(osim budvanske avale koja skace po tv mada mi i ne treba)
e sad,ako neko moze da mi objasni kolika mi je memorija u resiveru i u kom formatu se to snima onda neka napise i kako mogu da prebacim to na CD ili vec postojeci usb koji mu je zaboden naprijed,isto bi bilo fino da mi kazete kako mogu da otkljucam sve programe u ovih 30 dana da vidim ocu li ih posle uzimati ili ne !? to bi bilo to ZA SAD ...