Kod mene sve radi bez problema.. Naravno, TotalTV![]()
Jeli moze neko da provjeri TV Avalu?
Jer kod mene non stop trza,... a upravo se prikazuje Mucke special![]()
Kod mene sve radi bez problema.. Naravno, TotalTV![]()
Originally Posted by Nk-001
Znash kako su mi objasnili kad sam zvao..."imamo montera koji nije bash..ono...pa ako dodje,a ako ne nazovite nas pa cemo mi intervenisat' "
I josh ovo...reche mi ovaj chovjek juche da su dobili 7000 prijava,a imaju samo 2000 aparata,tako da,kome ne ugrade sad,mora chekat' iducu isporuku...
Isplati se chekat'...Sinoc je bio jedan extra film na hbo,snimio sam i danas cu da ga gledam...![]()
Pobro,juche su mi uveli extra tv,tako da ne znam kad ih repriziraju i kako to ide,svidio mi se film i snimio sam ga,da bih ga gledao danas kad dodjem s posla...
I nisam t-com-ovac,nego kad je neshto dobro,ne mogu prichat' da ne valja nishta...Isto tako,ajde probaj da nadjesh post dje pljujem bbm ili total...Pa mi javi...
Pushti mangupisanje jadan,ima ljepshih stvari u zhivotu...
Btw, zna li neko administratorski password za speedtouch?
Secka li kome TV Avala,vi koji imate extra tv.mene sve secka,kao na web kameru kad hvali frejmova!!!
Prema mojim info, Extra TV trenutno radi jako dobro. Medjutim, ja sam i dalje sketpican i ocekujem probleme kad se optereti infrastruktura![]()
Filmovi na HBO za Decembar![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
PrijateljE,
nisam ja rekao da si ti T-com - ovac, nego da volim T - com - ovce.
Da ti definišem T-com - ovcu: To ti je osoba koju konstantno šišaju, a ona je :monkey:
Nakon prevare sa ISDN-om, pa nove sa ADSL ugovorima, ja na ovaj njihov servis gledam kao na najnoviju prevaru za ljude koji su imali sreće da se prva dva puta ne opeku. Neko se naučio na tuđim greškama, neko će na svojim, ali će valjda konačno prosječni čovjek u Crnoj Gori naučiti da ne mora da bude žrtva elegantne pljačke.
Što se tiče pljuvanja, ja nikoga ne pljujem, samo iznosim svoje mišljenje, zbog čega forum i postoji.
Ne vidim neku poentu da neko dolazi ovdje i veliča T-com, BBM ili TOTAL, osim ako naravno nema neki interes... Moj je interes da napadam T-com, kao vid moralne satisfakcije što su me za*ebali par puta, da napadam BBM kao njihov korisnik koji hoće bolje usluge, da napadam TOTAL kao njihov potencijalni korisnik, ako poboljšaju uslove i postanu konkurentiji...
Zato ne mogu da shvatim izlive divljenja, do imbecilnosti, upućene kompaniji koja uslovljava korisnike nekog svog servisa da moraju biti korisnici i nekog drugog servisa, i to divljenje samo zato što može da premotava i snima (ja sam to radio sa 5 godina sa video-rekorderom prijateljE).... E, pa, znate što?
NE MORAM VIŠE NIKAD.
Kao što reče neko - ništa u mojoj kući :wink:
Nadam se da se sad bolje razumijemo, prijateljE moj.
Last edited by btw; 15-12-07 at 20:48.
stalno ih zovem a stalno seru da ne znaju nista u vezi toga sto ne dolaze
btw
jel to ko cera da uzimash ikad ishta od t-coma , prijatelju .....sad si ti pametan , pa kritikujesh , a mi ne znamo kakav je t-com , no ti nam objasni .....sve je to zlo , a narod bira manje , sto sad treba da uradimo , da batalimo internet , da nemamo ni kablovsku , sve da batalimo .....da se inatimo s guzicom , ja necu dok mugu placat , kad ne mognem , batalicu rabotu i to je to , nije u redu da lijepish te etikete narodu , ovce i te fore , kad si ti mozda najveca , jer te sve to najvise pogadja , jesi iz revolta potrca u m-tel i sad se osjecash free, vrh , spashen ......iskuliraj, svako za svoje pare , bira ,a ne mora niko nishta , stvar je izbora i mogucnosti , evo ti pola foruma s wimax-om problema ima , pa ih neki pale , kako m-tel tobosh svaki dan unapredjuje neshto , pa zato problema ima , al nece dugo kao ......ja licno znam koliko problema imaju , nemaju strucnjaka , stalno dolaze ovi iz spinakera (bg) da resavaju probleme , znash kolko ce proc dok to sve ne bude naleglo , kolko ocesh .......
Last edited by Kuronsek; 15-12-07 at 21:18.
E pa ajmo ovako...Pored toga shto mi extra tv radi extra,imam adsl vec godinu(student paket) i taj paket je bio 20e,brzina 1024/256...Nakon nekog vremena,ubrzali su mi internet na 2mb a nisam platio nishta i idalje placam po 20e...Znachi,svako ko ima imalo obraza,reci ce "hvala"...
Ne kazhem da su oni vrh u svakom pogledu,ali ne pretjeruj sa kudjenjem,svudje ima zadovoljih i nezadovoljnih korisnika...Ja se trudim da budem u ovoj prvoj grupi,pa iako naprave neku greshku ne treba odma' "glavu na trupicu"...
Sa dolaskom konkurencije ce servisi svih operatera biti samo bolji...
E da,josh neshto...Nema potrebe da nazivash ikoga ovcama,ushao si na forum gdje se razmjenjuju iskustva o extra tv-u,mislish li da je nenormalno da se nadje i neko ko ce reci da je servis dobar?
Sa tolikom kolichinom bijesa,ti bi se treba opasat' dinamitom i pravac u t-com,rade to po svijetu kad su nezadovoljni...PrijateljE...
Zna li neko da li moze i kako da se povezu dva i vise TV aparata na Extra TV?
Proceduralno!
Steta!
Moram reci da je to malo glupo ali ajde...
Imam dva TV-a u kuci, tako da je kablovska bila logicnije rijesenje.
Ali sestra radi u T-com i...
Proceduralno!
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks