Results 1 to 25 of 20776

Thread: Extra TV

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

Evo ja sam dobio Extra TV sredinom prosle nedelje i prvi utisci su odlicni. Imam problema sa TV Avalom koja se cesto ne moze gledati ali otali su kanali ok...imam i LCD TV 37" pa nisam ni nesto prezadovoljan sa slikom mada sam primjetio da je kod prenosa sportskih dogadjaja slika prilicno losa, dok je Npr HBO extra po pitanju slike. Isto tako ako neko misli da su boje prejake onda neka STB sa TVom poveze na neki drugi nacin jer preko SCARTa neke boje su prilicno jake tj uopste ne izgleda prirodno.
    Treba da kupim HDMI kabala pa kad ga povezem sa njim onda cu da vidim kakve ce biti razlike...isto tako imao sam prilike da gledam kako TOTAL tb izgleda na LCD-u 40" i to je prilicno losije od Extra TV-a
    e sad ono sto mene interesuje je ovo..ako vec imam jedan stb a ovaj ruter ima vise izlaza da li jedan od izlaza mogu da iskoristim i povezem racunar sa njim preko wireless-a ili utp kabla...pa da onda instaliram na racunaru neki software kao npr VLC Player ili nesto slicno i onda kanale pratim i na racunaru, jer ovako se pobih sa ostalima ko ce sto da gleda
    Last edited by E_K_V; 16-12-07 at 22:38.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)