@Sale
Koliko ja vidim ovi kanali za odrasle vam ne rade. Sto je frka brate? :-)
Kucam 0000 veli da moram da ga podesim u podesavanja. U podesavanja mi veli da zovem 080080000 pa ce mi rec koji je pin. Zar ne treba da je po difoltu 0000?
Ja mislim da su prva dva porta za extra tv, a druga 2 za adsl. Makar je tako nama rekao ciko koji je instalirao :-)
ja mislim da su prva dva za STB...mada neka kazu iz t-com-aa ako ovo moze ja bih rado povezao racunar u sobu...ionako sam ga do sad koristio kao tv...
Sale...pa da li uopste postoji neka opcija da se on poveze sa racunarom....???
Ne postoji.
e salenaceracete me da ga izmislim
xaxa...treba mi hitno drugi tv...jer ne mogu dagledam vise sva kanala....na jedan tv...sve dijelim ekran na pola...poludjeh vise od mojih kuci i od velikog brata
![]()
Last edited by E_K_V; 17-12-07 at 10:18.
ljudi sto ne radi Discovery Sience i National Geographic Wild?
Mislim da su ti ti kanali u extra paket...
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Imam problem sa splitter-om. Ako priukljucim router preko njega dolazi do cestog gubitka konekcije tv-a i adsl-a. Probao sam tri komada - svaki put isto. Bez splitter-a sve radi kako treba. A ja bih ipak da imam fiksni telefon...
Da li postoji neki alternativni nacin prikljucivanja fiksnog telefona (na router-u postoji konektor "phone" ali mislim da to nije to - konektor nije klasicni telefonski). Ili se mora traziti neki bolji splitter od ovih madjarskih iz T-com-a? Ili?
jeste Nat Geo ali nije ovaj drugi
Start paket nudi sljedeće kanale: RTCG1, RTCG2, MBC, Atlas, ntv Montena, Elmag, Pink TV, TV Budva, TV In, RTS1, RTS2, B92, Happy TV, Avala, HRT1, HRT2, CMC, OBN, SLO TV 1, SLO TV 2, Al Sat, BBC Prime, BBC World, Boomerang TV, Cartoon Network/TCM, CNN International Europe, Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Civilisations, Discovery Science, Discovery Travel & Living, ESPN Classic, Eurosport, Fashion TV, Hallmark, Jetix Play, Jetix, MTV Base, National Geographic, Zone Reality, Zone Romantica, Rai 1, Rai 2, VH1 Europe, NASN, Eurosport 2, Russia 1, MTV Adria, Sky News, TV5 Monde, Prosieben
ja kao sto rekoh za sad sam zadovoljan kako to sve funkcionise i izgleda...zamjerka jedino na ponudu u osnovnom paketu,ima par kanala koje bi vjervatno dosta nas zeljelo da vidi u osnovnom paketu i pretpostavljam da ce se esto uraditi po tom pitanju....isto tako kad ste dodali atlas radio dobro bi bilo da to uradite i sa ostalima...
Ne znam je li odgovreno prije...
Pitanje za ove iz T-coma. Ako je telefon iskljucen zbog neplacanja radi li Extra TV?
A poslije cu reci zasto me ovo zanima.
Eto i ja da se pohvalim da su mi ugradili to extra zadovoljstvo!
Za sada sam zadovoljan ... javljam se za neki dan sa sirim info!
Last edited by BOKI; 17-12-07 at 11:44.
Ja znam da sam niko, ali niko nikada nece biti kao ja!
Ccccc niko da odgovori...
Nego zvao sam i pitao. Extra TV NE RADI ako je telefon iskljucen zbog neplacanja.
U prevodu, Extra TV nije 8,9 eura osnovni paket kako oni kazu, vec se na taj iznos doda pretplata za fixni telefona koja je 5,2 eura cini mi se. Tako da Extra TV kosta 14,1 eura mjesecno!!!!!
Nego je narod lako obmanut.
Hehehe. Ali kad ti iskljuce telefon zbog neplacanja i dalje koristis ADSL. Jas sam koristio par dana sigurno
I odgovorio je momak
Da da.
A ovdje sam prvenstveno mislio, ako neko zeli da ima Extra TV ali nece fixni, jer mu pretpostavimo ne treba, sve zavrsava sa mobilnim, zasto bi placao pretplatu onda![]()
Racun za fixni telefon, ADSL Internet i ExtraTV (i ostalo) dolaze kao jedan list papira na kojem je sve navedeno po stavkama.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks