To su mu dali 2 penzije. Jer je posle izbora neće gledat...
Printable View
To su mu dali 2 penzije. Jer je posle izbora neće gledat...
A na jesen...
Fidelity consulting:
"Važno je napomenuti da je u svakoj godini stopa rasta javnog duga bila veća od stope rasta BDP-a. Najdrastičniji primjer je pretprošla, 2018. godina: stopa rasta BDP je iznosila 5,1% a stopa rasta duga nevjerovatnih 15,61% što je tri puta veće od stope rasta BDP-a!
Zamislite udar korona virusa na ovakvu crnogorsku ekonomiju koja se se više ne može zaduživati a čije će se magnitude osjetiti već u septembru zbog katastrofalne ljetnje turističke sezone.
Nemojte da nismo rekli na vrijeme što nas čeka, pripremite padobrane jer će biti teško prizemljenje kad se padne."
...
Zna zna no se ukrivahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...0d4b8972fd.jpg
A za koga da glasas? Za opoziciju koja je opozicija koliko i DPS na vlast? Sta ces promijenit? Ista lica su u skupstinu evo 15 20 godina. To da je O od Opozicije promijenili bi nesto. Tako da Apstinencija nije izgovor. NEMAS ZA KOGA DA GLASAS! DOK SE NE POJAVE NOVE PARTIJE!
Ne moj mi sad solit pamet da je URA jedna od njih. Jeste jedna, ali kad ode DF i ostali opozicionari onda ce doc do promjene. Fala lepo
Moj sokole na dobrom si putu da te teren prepozna. Samo nastavi
Nastavi da glasaš DPS, a od septembra:
Po samom ustajanju, odškrineš prozor i probesjediš "Niđe nebo nije plavo"
Doručak: mala zastavica i jedno krilo zlatnog sokola
Ručak: strofa himne (iz mozga) u sosu od Miraševe čestitke Vaskrsa za Božić
Užina: lična karta
Večera: pojeo si zastavu, ličnu kartu, himnu i crkvu, tako da sad mora biti nešto lagano, može šapat na jastuku: źenica, preśednik, daevječna, nikaviše 1918
sjutradan REPEAT
Potpuno sam saglasan. Oni su jedina i prava opcija sada. Da se smjeni vlast pa cemo dalje vidjeti napredak.
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
Ima nesto u tome, ali ipak.. Ne znam. Ima svakakvih ljudi. Ono sto je precudno je cinjenica da skoro svi apstinenti sto ih poznajem su upoznati u nasu i globalnu politicku scenu bolje nego ja. Ne kazem da sam neki ekspert, ali oni sve zivo znaju, ni jedna aktuelnost im ne promice. Jedan mi je posebno zanimljiv, koji se toliko ponosi time sto je apstinent, da ne stedi rijeci kojima ce se posrati po svima nama koji glasanjem pokusavamo nesto promijeniti. Kao da mu iskustvo Albanije i Srbije sa bojkotom nije dovoljno da skapira koliko je 2+2. I isti taj lik je (to je bas simptomaticno) toliko srao po pokretu "Odupri se" za vrijeme onih protesta, da je bilo precudno. Svaki dan po 3-4 statusa pljuvanja po tom pokretu, jer on sve zna bolje, jer on bi sve to bolje... Sad mu je, gle cuda, Abazovic u fokusu. Izbaci status: "Nema ovdje nikakve filkozofije" i onda u cinican smijeh "ahahahaahaha" i onda posprdavanje zajedno sa istomisljenicima u komentarima. Ne kapiram.. A kao nema okorelijeg protivnika ove vlasti, ovog lopovluka i bezakonja od njega. Covjek je programer, radi od kuce, ne zavisi od sistema... nista mi nije jasno...
Smijem da se kladim da je samotnjak, nema zenu i dijete, vrlo moguce da nema ni djevojku ili makar neku iole ozbiljniju vezu, to je taj profil ljudi.
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
Sve suprotno, brate. Idila porodicna, lijepa zena, djeca.. On faca, da se ne lazemo. Ne znam...
Vlast ovu ne mozes mac izborima NIKAKO. Kako vam to nije jasno? Dokle god Milo ima para, on će da štancuje lk i da kupuje glasove, tako da glasanjem nista dobit ne mozete.
Jel na izbore Filip izgubio od Lekica pa zataskase situaciju i Filip bio preśednik?
Zapamtite ovaj komentar pa cu ga ponovit posle izbora, DPS ovo dobija, jer nije pitanje vlasti. Nego je pitanje raznih korupcija, a klupko bi počelo da se odmotava, a zna se da im to nije u interesu. Tako da ni po koju cijenu nece pustit da izgube izbore.
CDM i dnevne toliko spinuju Uru (i demokrate,mada njih manje,čini mi se) da stvarno ne mogu da se sjetim kad je skorije kampanja protiv jedne opozicione stranke bila ovako medijski agresivna. Svakoga dana se pominje koalicija sa DF-om,napominje se da su bili susreti sa GP, ponavlja se u skoro svakom članku da ih je napustilo više članova... Kao da je na stolu bila neka ponuda kao za pozitivnu i da je odbijena pa sad mašinerija kreće. Ili je neka žešća frka od Dritana i rezultata izbora (u ovo baš i ne vjerujem mnogo). Kako ja vidim stvari ako Ura bude tas na vagi ponudiće tehničku vladu koju će komplet opozicija morati da prihvati ako žele da svrgnu DPS. Ali lakše je spinovati o ugrožavanju države i koaliciji sa onima koji bi da je satru.
https://youtu.be/-u31m8p_Mug
Smije li ovo odje? Mada nista novo, posteno ako cemo.
Ove godine je izgleda najveći problem što nema državnog udara..