@Poseydon
Ako je nesto FTA, ne znaci da je besplatno za distribuciju kroz kablovske i IPTV sisteme.
Printable View
@Poseydon
Ako je nesto FTA, ne znaci da je besplatno za distribuciju kroz kablovske i IPTV sisteme.
+ uvodjenje svakog novog kanala zahtijeva dodatni hardver/softver koji prilicno kosta...
Ma sta kazes:mad: Pare od korisnika ocete, a necete da ulozite ? Tako i ADSL, obezbijedjen link za 5000 korisnika, a uzimate pare od 30000 korisnika, tako i treba jeb...nas u zdrtav mozak kad se pustamo
A najvise kosta ako se uvrsti kanal tipa DM itako slicni .;)
naravno, samo najbolje za T-com klijentelu :p
Pa ako nesto kosta vise onda brate uloze se pare stavi se u dodatni paket i eto dodatne zarade. Jest da nije ekonomicno za narod i da bi pojedini kanali koji nedostaju trebali bit u osnovni paket, ali ako uvedete nekoliko svjetskih poznatih kanala da ne pricamo o hd koji neki traze vi postavite svoju cijenu i onda ce imat neko ko ce to placat neko nece, neko ce probat neki mjesec. Ili brate neki sistem od 200 kanala i svaki sa svojom cijenom pa da narod bira i da bude neki minimum 50 kanala i da se mogu mijenjat mjesecno(ovo je mozda tehnicki neizvodljivo ali fin predlog). Ustvari kako se ja mogu sjetit bilo je neke price o ovome na pocetku kao mogucnost. -uvedete ko svi jaci operateri po svijetu video na zahtjev pa obezbijedite sportske prenose i filmove pa naplacujte kako vam volja. Ja bi ogromne pare dao da gledam recimo realmadrid kad mi igra ali to je druga prica.
PS Sale evo ja sam strpljiv sto se to radi po mojem pitanju a da ja neznam. Ovo za sad radi evo 5-i dan sta ako pocne ponovo dal da zovem teh podrsku ili ce se bezobzira na sve uradit neki testovi
Potrebne su promjene. Kao sto djsenco, platio bi sto treba da gleda Real. Ja isto tako za Inter. Mislim da ne bi bila losa ideja da probaju da uvedju npr. Inter Channel, Milan Channel,... Oni su vlasnistvo SKY-a, a posto SKY vjerujem nije previse zastupljen na teritoriji CG, ne bi trazili velike pare za njihovo emitovvanje. A T-Com bi dobio puno,jer mislim da nema navijaca koji bi rekao ne toj ponudi. To je moje vidjenje kao laika. Mozda ima neka prepreka za ovu ideju, a mozda i nema.. Ako ne to,barem Sportklub da uvedu. Pa neka micu tu RTR PLANETA, ako nema mjesta za nove kanale :)
Onda bi se pobunili Rusi :D
Postovani korisnici Extra Tv-a eto saznali smo da je glavna prepreka ka uvodjenju novih kanala skupa oprema koju mi jadni balkanci ne zasluzujemo cak ni da je platimo:( Kako ne mozemo do novih kanala mozemo li kako do ovih koje ste nam prodali i koje placamo, a da svako malo ne strecaju i zavijaju. Naravno mislim na srpske kanale koji svako malo su u problemu.
Upps, to nije do telekoma oni samo dobijaju takav signal pa da skupa oprema nije od koristi, sta vise ova seljacka BBM i Total tv nema slicnih poteskoca. Mozda pak braca Srbi namjerno Crnogorskom Telekomu salju los signal, nikad nisu bili dobri s Madjarima i Njemcima :p
Gledajuci postove, mislim da mi i nije pametno uvodit ExtraTV?
Ja stvarno zelim Euronews nazad...
A od dodatnih, opet kazem:
NekiKanalHD
Viasat paketic
Sportklub
...
Euronews sam vazda sa merakom gledao. Valjalo bi ga vratit.
Neshto se pricha da ce da uvedu Sportklub, ne znam je li to istina :D
prica se prica....mozda za godinu dana...
Naravno, još jedna sedmica dana ode - a meni i dalje stoji problem i obećanje da će biti otklonjen za 2 dana... :)
Na ovo moje kukanje reagovala je samo Montenegrina i nije me baš utješila jer reče da je kod nje slika u redu.
Juče sam bio kod prijatelja u H.Novom i vidio da je kod njega slika ista kao kod mene tj. "mutna" kako on reče. U stvari, ja mislim da je neko pokvario ne samo balans bijelog nego i šum u slici.
U proteklih 7 dana 3 puta sam zvao tehničku podršku. Prvi put da prijavim loš kvalitet slike. Kasnije sam zvao da vidim zašto to još nije popravljeno, jer je to 1/2 minuta posla, i od njih saznao interesantne stvari tj da je slika kod svih ISTA !!! Jer ovi parametri, normalno, ne mogu da se mijenjaju za svakog korisnika pojedinačno. I još i to da moram da odem do T-COM centra da ovo prijavim (!?).
E, sad, navikao sam već da za svoje pare skoro nigdje ne dobijem podrazumijevani kvalitet (npr slike). Nije mi iznenadjenje ni to da pokušavaju da me šetaju od šaltera do šaltera ("otidjite u najbliži T-com centar"), ali i dalje me svaki put nanovo iznenadi to da "samo ja talasam". Ili samo ja reagujem, ili, što je još gore, samo ja to primjećujem!
Da ne filozofiram puno - ima li iko ovdje (Sale npr) ko može da mi vrati sliku kakva je bila ranije?
Problem si prijavio tehnichkoj podrsci. Nije valjda da su te uputili u T-Centar ?!
Isti signal se iz PG distribuira do svih korisnika, posto je digitalni transport skroz do STB-a, ne postoji mogucnost da slika bude dobra u PG/BD/BA... , a u losa HN/PV/KO.
Provjeri podesavanja televizora i vezu sa STB (scart kabl)
Par ljudi je primijetilo razliku u kvalitetu slike.. Ja iskreno nisam :D
Tv je Samsung, katodni, na kome je slika bila dobra do prije 10ak dana. Prikopcan regularno preko scarta.
Da bih bio siguran, prije nego sto sam zvao tehnicku podrsku, prikopcavao sam drugi tv umjesto njega i - isto.
Moj prijatelj, kod koga sam juce vidio iste probleme u slici, ima Sony LCD.
Nova usluga u ponudi – Extra TV Mali Oglasi! Pošaljite vaš oglas i biće dostupan svim Extra TV korisnicima od narednog dana! Tokom promotivnog perioda plaćate samo cijenu SMSa iz tarife koju koristite! Servis možete pronaći klikom na Meni/Extra/Mali oglasi.
Da li moze neko da mi pomogne ili da se obratim t-comu kad izaberem neku od dodatnih usluga pojavi mi se poruka kao neka greska windows networking i nemogu nikako da je maknem i iza nje sve normalno zna li ko sta oko toga?
Resetuj reciever i bice sve OK
sta bi sa Extra tv na mobilnom? :p Sve ljude koje znam da su koristili, kazu da odavno vec ne radi?
@nebriga
Odradi factory reset STB-a. Ako ne znas kako, pozovi podrsku na 080080000 (00-24)
ja sam uradio kako mi je rekao Poseydon i nestalo je ili moram da odradim factory reset STB-a?
Odradi i neces vise imati tih problema.
meni je naprasno proradilo snimanje jutros nakon što je počeo da prikazuje poruke da je "sadržaj nedostupan", pa sam ga restartovao... Viđećemo dokle će raditi.
Kao sto sam i obecao, problem ti je sredjen.
Hvala Sale!
Sistem za sada radi kako treba (da ga ne ureknem)! ;)
Sta je s rukometom?RTL prenosio samo prvo poluvrijeme.Ili ne znaju da ima i drugo?:mad:
Mora da ce bit snimak na RTCG2. Sramota...
kazhu da rtcg treba da prenosi utakmicu, i zbog toga su iskljuchili rtl. a ovi raspadi iz rtcg je ne prenose,jer im je,vjerovatno,tako naredjeno. gnjilashi gnjili, a na broj 225-999 se niko ne javlja.pi*ke