A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Uuuuuuu evo ga nastavljaju se pitanja....ccc.......E ovo je stvarno toliko glupo da necu da odgovorim :mad:
A tebi bih preporucio da odes na neki drugi forum (ako te interesuje poslacu ti pp), jer odje nemas sta pametno cuti, a ja nemam vise zivaca da kuckam po ovoj tastaturi ! Ali ni slucajno da ne postavis neko od ovakvih pitanja, vec da provedes 3,4 dana citajuci...
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Pa izvinjavam se zbog toga - ali ja uvijek pitam pametnije i upucenije oko necega sto slabo poznajem. Sigurno si i ti nekad bio u mojoj poziciji, pa si i ti pitao i pitao, a neko je mislio da su ta pitanja glupa. Ali sad znas bas dosta o ovome i ja tebe pitam.
Meni je par prijatelja koji se aktivno bave bodibildingom (jedan od njih je imao onih problema sto sam pomenuo, a opet je dobio djecu) i svasta mi je pricalo o tim tusevima i sto se tamo desava - naravno, ne svudje, no u pojedinim teretanama
Moze, posalji mi sve materijale koje imas, a mislis da su kvalitetni. Moj mejl je [email protected] (samo ga nemoj zloupotrebljavati).
Ja nalazim masu materijala na netu (malo sam hednikepiran, jer ne govorim dobro engleski, ali odlicno pricam spanski i italijanski) , ali ne mogu da odredim sto je kvalitetno, a sto nije.
Evo upravo sam procitao neki dokument, neka nutricijska strategija i andomorfni trening, ali cak i meni laiku tu nesto smrdi.
Je li to neki specijalizovani bodibilderski forum? Ako je tako - mogu misliti kako bi tim momcima, koji zive tim zivotom i znaju skoro sve - zvucala moja pitanja. Zato cu te i poslusati, citacu i necu odmah zapitkivati, da ne pomisle da sam neki panglu.
Hvala i tebi (iako mislim da su Pekove informacije nekako prakticnije, ti mi vise licis na teorijski potkovaniju osobu)!
Vecina ljudi je zla
Ne tjeram brate ja nikoga da radi onako kako ja kazem, samo pricam onako kako jeste, to sto pricam nisam ja izmislio, vec vrsni strucnjaci koji su uspjeli i dokazali se, a ti vjeruj kome oces i radi sta oces...
Srecno !
A nisi mi morao dati mejl da ga ne ZLOupotrijebim kojim slucajem :lolblue:, mogao sam na pp
Ma nije to ljutnja, samo kazes da svako radi onako kako misli da je najbolje za njega...
A posto rece da znas italijanski, valjda ces htjeti da pomognes nekad kad zatreba![]()
Pa ja i mislim to, ali ako ne znas nesto, onda ipak zavisis od povjerenja u ljude koji znaju. Ja ovim mojim zapitkivanjem samo pokusavam da ustanovim kome vjerovati. I ti i Peko se doimate kao znaveni u toj oblasti, iako se ne slazete oko nekih stvari, sto mene dodatno konfuzira :-(
Ma nema problema! Ja se vec osjecam kao dio jednog bratstva ljudi koji su posveceni izgradnji svog i tijela svoje duhovne brace! Jos su stari Rimljani rekli: U zdravom duhu - zdravo tijelo!
Uz malu opasku - da ako se potvrde one price o dodirivanju i dirkanju (izgleda da postoji razlika) ispod tuseva - onda se povlacim
Vecina ljudi je zla
Ne smatram ja sebe nikakvim strucnjakom iz ove oblasti, a Peko svakako to nije :blah: Jednostavno trudim se da saznam sto vise, experimentisem, pokusavam na sve dostupne nacine (a stvarno ih je ovdje malo, znanje iz ove oblasti kod nas je na jednoj velikoj 0 u globalu) da dokucim nova/stara saznanja i naravno primjenim u praxi !
Potpuno podrzavam i slazem se!
Ali sto tacno mislis kad kazes - eksperimentises? Sa nekim nedozvoljenim supstancama? ovo te pitam, jer je ne mali broj momaka pao na tom ispitu :-(
PS: Dobro sad, ne moras bas tako o Peku. Nije lijepo - mislim, ja ne mogu da procijenim ko zna vise i ko zna bolje, ali sigurno i ona zna mnogo!
Vecina ljudi je zla
Ne experimentisem sa nedozvoljenim supstancama bre, nego razliciti sistemi ishrane, treninga, odmora, suplementacije, ma miliom kombinacija...
Ne vidim da sam rekao nesto uvrijedljivo za Peka, dovoljna je jedna recenica da vidis koliko neko znaAl' neka barem se trudi, vremenom ce i on saznati po koje stvari... Mozda sam i ja nekad razmisljao kao on
![]()
Ih, jasnija mi je prica sad..
Zna li ko neke vjezbe za osvetu?
usraste temu zaisto...mogu samo da kazem da bbilderi koji su na AAS imaju 10x vecu sexualnu moc od natural bbildera.Zasto?zato sto unose sinteticki testosteron,i to u dozama cak i do 10x vecim nego sto normalan muskarac u 20im godinama luci, ali fora je u tome sto unosenjem tolike kolicine sintetickog testosterona duzi vremenski period,dolazi do supresije vlastite proizvodnje testosterona, te po prestanku steroidnog ciklusa atrofiraju testisi, te se pribjegava koriscenju odredjenih medikamenata za podsticanje vlastite prozivodnje testosterona.
N*A*S*M*E*J*A*N*I[*] A*N*A*N*A*S
Ma svakako se bila uhvatila paucina na temu...
Izvinjavam se za ponovno ozivljavanje teme o kojoj se toliko toga napricalo (a mozda i o ovome o cemu cu da pitam), ali treba mi informacija iz prve ruke, dakle od nekoga ko ima iskustva sa istim, tako da ne zamjerajte.
Dakle... raspitao sam se dosta, masu procitao i izanalizirao, i mislim svojoj dijeti dodati malo whey proteina. Sad, znam par mojih drugova koji su koristili proteine i koji su brzo batalili iz razloga sto je to cudo bilo jako neukusno. Za neke toliko da nisu mogli da izdrze. Shvatam da je vrlo moguce (a zaista jeste) da ti likovi nisu bogznakakvi strucnjaci, pa je moguce i da sve to nijesu umjeli staviti u dovoljno ukusan shake, ali opet se vjerovatno moze nabasati na nesto sto je prilicno lose po tom pitanju.
Sto meni treba je preporuka - gdje u Podgorici da uzmem, i sta konkretno, koju marku i koji ukus. Od ogromne pomoci bi mi bio i neki recept za shake, mozda neki link sa neta, ali stvarno iskljucivo ako je neko od vas probao. Naoruzao sam se teorijom, pa mi samo treba necije prakse da me bolje uputi.
Hvala unaprijed.
Last edited by lee_sharpe11; 18-09-08 at 12:44.
Dymatize elite whey protein, i miris i ukus.
Imash da uzmesh u pansport u sportski c. ili teretana fantastik u ruske kule...
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Kupi ukus od banane jer je dosta jak i samo ga pomijesas sa mlijekom i vrh ispane![]()
Chokolada, jagoda...Od jagode je dobar.
Sve je to na psihichkoj bazi ®
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks