Page 36 of 402 FirstFirst ... 263233343536373839404686136 ... LastLast
Results 876 to 900 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Peko View Post
    Ako si po prirodi malo ugojeniji no sto bi trebalo onda ti treba trening koji je potpuno razlicit od mog (puno kardia (tracanje i slicno)). Isto tako nacin ishrane ti treba bit potpuno razlicit od mog, jer se moras pazit sto jedes (sto manje nezdrave hrane). Ja, na primjer, mogu da jedem i junk food, a ti ne smijes ni pod razno.

Baci proteine ako tek pocinjes, jer ti mogu donijet nezeljeno salo. Procitaj ovo:

http://ucantmisshealth.com/mens-heal...-strategy.html

Reka si da ti je ishrana monotona, moras to da mijenjas i da jedes zdravije.

Ako ti je prioritet da dobijes vise misicne mase, onda moras da jedes vise i da treniras sa vecom kilazom. Ako ti je prioritet da izgubis salo onda bi mora da se koncentrises vise na kardio i na manje kilaze sa vise ponavljanja. Ne mozes imat oba cilja istovremeno.
    Stvarno Peko trebao bi bataliti ovu temu, nemoj vise molim te
    Last edited by oktagon; 15-08-08 at 10:08.
    A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    E ovako,da ti ja dam jedno strucno misljenje(ne moje,jer sam se raspitao,zainteresovao si me). Ako imas sala na stomak,nebitno je li masu ili nije,preporuka je trcanje,ili ako ces u teretanu,stepper. To radi prvih mjesec dana. Dalje,za razvitak odredjenih grupa misica,potrebne su posebne vjezbe za svaku od njih. Naravno da ima vjezbi koje ti rade 2 ili 3 misicne grupacije,ali njih mozes da uklopis u trening,posto ces najvjerovatnije da radis po 2 misince grupacije po treningu. Sto se tice proteina,pitao sam,i ne mogu da ti skode,ALI ako uzimas ciste proteine bez ikakvih aditiva,koje mozes naci u fantasticu. Medjutim,ja bih ti licno preporucio da se lisis proteina,jer mozes dobit dosta mase,koja ce ti super stojat dok si u preiodu treniranja. Medjutim,ako se povrijedis ili razbolis,i na duze vremena batalis sa treningom,to se moze pretvoriti u salo(pouzdano znam),tako da bi ti trebalo jos rada da povratis misice.Zato,ako vec imas masu,treba samo da forsiras definiciju.

I jos,ako si mozda razmisljao kreatin da uzimas,samo da znas da utice na stvaranje kamena u bubregu,i treba da se uzima prije prvih treninga jer pospjesuje regeneraciju misica(tj. brze bi ti upala prosla). I u ovom slucaju,isto se mora uzimat bez aditiva(cuo sam da ima odvratan ukus,ali jbg,moras se nedje zrtvovat).
    Nigdje veze. Nista sto si naveo nije tacno !!!
    Izgleda da informacije i nisu bas iz ''pouzdanih'' izvora
    Ako je taj fizioterapeut nije bbilder

Quote Originally Posted by Unusual Suspect View Post
    Dezinformisani bodibilderi su gori od politicara, zivota mi ...
    Jedini normalan post odje...
    A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bonja the Zmaj View Post
    Hm, ovo vec postaje zanimljivije, mada s druge strane razmisljam - mogu li izdrzati. Ali ok, dok se ne proba - nita se ne zna.

Jos jedno pitanje za raspravu - da li bodibilding (sa i bez proteina, steorida i sl) utice na sexualnu sposobnost individue? Opet se zivinjavam zbog pitanja, ali svasta slusam, a vi mi zvucite kao da se razumijete u materiju - pa da provjerim sa onim akoji znaju
    Uuuuuuu evo ga nastavljaju se pitanja....ccc.......E ovo je stvarno toliko glupo da necu da odgovorim :mad:

A tebi bih preporucio da odes na neki drugi forum (ako te interesuje poslacu ti pp), jer odje nemas sta pametno cuti, a ja nemam vise zivaca da kuckam po ovoj tastaturi ! Ali ni slucajno da ne postavis neko od ovakvih pitanja, vec da provedes 3,4 dana citajuci...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Iha, sad skreces s teme. Na ovo ce ti Oktagon odgovorit, posto se on u sve razumije.
    Vjerovatno, ali me sve zanima. Dobro sacekacu Pentagona da odgovori
    Hvala!
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by oktagon View Post
    Uuuuuuu evo ga nastavljaju se pitanja....ccc.......E ovo je stvarno toliko glupo da necu da odgovorim :mad:
    Pa izvinjavam se zbog toga - ali ja uvijek pitam pametnije i upucenije oko necega sto slabo poznajem. Sigurno si i ti nekad bio u mojoj poziciji, pa si i ti pitao i pitao, a neko je mislio da su ta pitanja glupa. Ali sad znas bas dosta o ovome i ja tebe pitam.
    Meni je par prijatelja koji se aktivno bave bodibildingom (jedan od njih je imao onih problema sto sam pomenuo, a opet je dobio djecu) i svasta mi je pricalo o tim tusevima i sto se tamo desava - naravno, ne svudje, no u pojedinim teretanama

A tebi bih preporucio da odes na neki drugi forum (ako te interesuje poslacu ti pp), jer odje nemas sta pametno cuti, a ja nemam vise zivaca da kuckam po ovoj tastaturi ! Ali ni slucajno da ne postavis neko od ovakvih pitanja, vec da provedes 3,4 dana citajuci...
    Moze, posalji mi sve materijale koje imas, a mislis da su kvalitetni. Moj mejl je [email protected] (samo ga nemoj zloupotrebljavati).
    Ja nalazim masu materijala na netu (malo sam hednikepiran, jer ne govorim dobro engleski, ali odlicno pricam spanski i italijanski) , ali ne mogu da odredim sto je kvalitetno, a sto nije.
    Evo upravo sam procitao neki dokument, neka nutricijska strategija i andomorfni trening, ali cak i meni laiku tu nesto smrdi.

Je li to neki specijalizovani bodibilderski forum? Ako je tako - mogu misliti kako bi tim momcima, koji zive tim zivotom i znaju skoro sve - zvucala moja pitanja. Zato cu te i poslusati, citacu i necu odmah zapitkivati, da ne pomisle da sam neki panglu.

Hvala i tebi (iako mislim da su Pekove informacije nekako prakticnije, ti mi vise licis na teorijski potkovaniju osobu)!
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne tjeram brate ja nikoga da radi onako kako ja kazem, samo pricam onako kako jeste, to sto pricam nisam ja izmislio, vec vrsni strucnjaci koji su uspjeli i dokazali se, a ti vjeruj kome oces i radi sta oces...

Srecno !

A nisi mi morao dati mejl da ga ne ZLOupotrijebim kojim slucajem :lolblue:, mogao sam na pp

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ne tjeram brate ja nikoga da radi onako kako ja kazem, samo pricam onako kako jeste, to sto pricam nisam ja izmislio, vec vrsni strucnjaci koji su uspjeli i dokazali se, a ti vjeruj kome oces i radi sta oces...
    Srecno !
    Molim te nemoj se ljutiti, ne bih htio da te izgubim kao nekog savjetnika. Ja samo pitam i naglas razmisljam pa to ponekad ispadne kontravenozno. Ostanimo u kontaktu!

A nisi mi morao dati mejl da ga ne ZLOupotrijebim kojim slucajem :lolblue:, mogao sam na pp
    Qq, kako sam glup, sto je to...
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma nije to ljutnja, samo kazes da svako radi onako kako misli da je najbolje za njega...
    A posto rece da znas italijanski, valjda ces htjeti da pomognes nekad kad zatreba

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ma nije to ljutnja, samo kazes da svako radi onako kako misli da je najbolje za njega...
    Pa ja i mislim to, ali ako ne znas nesto, onda ipak zavisis od povjerenja u ljude koji znaju. Ja ovim mojim zapitkivanjem samo pokusavam da ustanovim kome vjerovati. I ti i Peko se doimate kao znaveni u toj oblasti, iako se ne slazete oko nekih stvari, sto mene dodatno konfuzira :-(

A posto rece da znas italijanski, valjda ces htjeti da pomognes nekad kad zatreba
    Ma nema problema! Ja se vec osjecam kao dio jednog bratstva ljudi koji su posveceni izgradnji svog i tijela svoje duhovne brace! Jos su stari Rimljani rekli: U zdravom duhu - zdravo tijelo!

Uz malu opasku - da ako se potvrde one price o dodirivanju i dirkanju (izgleda da postoji razlika) ispod tuseva - onda se povlacim
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa ja i mislim to, ali ako ne znas nesto, onda ipak zavisis od povjerenja u ljude koji znaju. Ja ovim mojim zapitkivanjem samo pokusavam da ustanovim kome vjerovati. I ti i Peko se doimate kao znaveni u toj oblasti, iako se ne slazete oko nekih stvari, sto mene dodatno konfuzira :-(

Ma nema problema! Ja se vec osjecam kao dio jednog bratstva ljudi koji su posveceni izgradnji svog i tijela svoje duhovne brace! Jos su stari Rimljani rekli: U zdravom duhu - zdravo tijelo!

Uz malu opasku - da ako se potvrde one price o dodirivanju i dirkanju (izgleda da postoji razlika) ispod tuseva - onda se povlacim
    Ne smatram ja sebe nikakvim strucnjakom iz ove oblasti, a Peko svakako to nije :blah: Jednostavno trudim se da saznam sto vise, experimentisem, pokusavam na sve dostupne nacine (a stvarno ih je ovdje malo, znanje iz ove oblasti kod nas je na jednoj velikoj 0 u globalu) da dokucim nova/stara saznanja i naravno primjenim u praxi !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ne smatram ja sebe nikakvim strucnjakom iz ove oblasti, a Peko svakako to nije :blah: Jednostavno trudim se da saznam sto vise, experimentisem, pokusavam na sve dostupne nacine (a stvarno ih je ovdje malo, znanje iz ove oblasti kod nas je na jednoj velikoj 0 u globalu) da dokucim nova/stara saznanja i naravno primjenim u praxi !
    Potpuno podrzavam i slazem se!
    Ali sto tacno mislis kad kazes - eksperimentises? Sa nekim nedozvoljenim supstancama? ovo te pitam, jer je ne mali broj momaka pao na tom ispitu :-(

PS: Dobro sad, ne moras bas tako o Peku. Nije lijepo - mislim, ja ne mogu da procijenim ko zna vise i ko zna bolje, ali sigurno i ona zna mnogo!
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne experimentisem sa nedozvoljenim supstancama bre, nego razliciti sistemi ishrane, treninga, odmora, suplementacije, ma miliom kombinacija...

Ne vidim da sam rekao nesto uvrijedljivo za Peka, dovoljna je jedna recenica da vidis koliko neko zna Al' neka barem se trudi, vremenom ce i on saznati po koje stvari... Mozda sam i ja nekad razmisljao kao on

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

...Moj mejl je [email protected] ...
    Dok smo ti mi trazili u koji tjelesni tip spadas, odgovor ti stoji u samu email adresu.
    Last edited by Peko; 15-08-08 at 13:01.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Dok smo ti mi trazili u koji tjelesni tip spadas, odgovor ti stoji u samu email adresu.
    hahaha, ma ne to mi je majkin mejl, pa ga ja koristim s vremena na vrijeme
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@Hokutonoken
    Ja sam cuo vise razlicith verzija, a i znam neku gay ekipu koja iskljucivo zbog toga ide u Derasco.
    Jes nemaju dje da se kresu bez u wc od derasca...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Rastafer View Post
    Jes nemaju dje da se kresu bez u wc od derasca...
    nisam rekao da se kresu tamo
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ih, jasnija mi je prica sad..

Zna li ko neke vjezbe za osvetu?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Unusual Suspect View Post
    Ih, jasnija mi je prica sad..

_______
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

usraste temu zaisto...mogu samo da kazem da bbilderi koji su na AAS imaju 10x vecu sexualnu moc od natural bbildera.Zasto?zato sto unose sinteticki testosteron,i to u dozama cak i do 10x vecim nego sto normalan muskarac u 20im godinama luci, ali fora je u tome sto unosenjem tolike kolicine sintetickog testosterona duzi vremenski period,dolazi do supresije vlastite proizvodnje testosterona, te po prestanku steroidnog ciklusa atrofiraju testisi, te se pribjegava koriscenju odredjenih medikamenata za podsticanje vlastite prozivodnje testosterona.
    N*A*S*M*E*J*A*N*I[*] A*N*A*N*A*S

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma svakako se bila uhvatila paucina na temu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Izvinjavam se za ponovno ozivljavanje teme o kojoj se toliko toga napricalo (a mozda i o ovome o cemu cu da pitam), ali treba mi informacija iz prve ruke, dakle od nekoga ko ima iskustva sa istim, tako da ne zamjerajte.

Dakle... raspitao sam se dosta, masu procitao i izanalizirao, i mislim svojoj dijeti dodati malo whey proteina. Sad, znam par mojih drugova koji su koristili proteine i koji su brzo batalili iz razloga sto je to cudo bilo jako neukusno. Za neke toliko da nisu mogli da izdrze. Shvatam da je vrlo moguce (a zaista jeste) da ti likovi nisu bogznakakvi strucnjaci, pa je moguce i da sve to nijesu umjeli staviti u dovoljno ukusan shake, ali opet se vjerovatno moze nabasati na nesto sto je prilicno lose po tom pitanju.

Sto meni treba je preporuka - gdje u Podgorici da uzmem, i sta konkretno, koju marku i koji ukus. Od ogromne pomoci bi mi bio i neki recept za shake, mozda neki link sa neta, ali stvarno iskljucivo ako je neko od vas probao. Naoruzao sam se teorijom, pa mi samo treba necije prakse da me bolje uputi.

Hvala unaprijed.
    Last edited by lee_sharpe11; 18-09-08 at 12:44.

Thanks Thanks Given 
    210
    Thanks Thanks Received 
    51
    Thanked in
    27 Posts

Dymatize elite whey protein, i miris i ukus.
    Imash da uzmesh u pansport u sportski c. ili teretana fantastik u ruske kule...
    Sve je to na psihichkoj bazi ®

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Kupi ukus od banane jer je dosta jak i samo ga pomijesas sa mlijekom i vrh ispane

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Olosh View Post
    Dymatize elite whey protein, i miris i ukus.
    Imash da uzmesh u pansport u sportski c. ili teretana fantastik u ruske kule...
    koji je ukus? vanila ili sto?

generalno, nije me mnogo briga. mogao bih ja uzimati kao sto jedem boraniju... kazu da je zdrava pa malo na silu trpam, ali opet, fino je spojiti lijepo i korisno...

Thanks Thanks Given 
    210
    Thanks Thanks Received 
    51
    Thanked in
    27 Posts

Chokolada, jagoda...Od jagode je dobar.
    Sve je to na psihichkoj bazi ®

Page 36 of 402 FirstFirst ... 263233343536373839404686136 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)