Quote Originally Posted by Interpol View Post
Ne pamtim kad sam se zadnji put najezio gledajuci film kuci. Mislim, podjes u bioskop i imas veliko platno, surround ozvucenje pojacano do maksimuma i mrkli mrak - ne treba ti mnogo da bi se istripova. Ali kad imas obicni display od kompjutera i 2 zvucnika to bas i nije lako postic. Osim ako ne gledas stvarno dobar film. E ovo je jedan od rijetkih filmova za koji mi je drago sto ga nisam pogledao u bioskop, jer mislim da to ne bih podnio. Srce bi mi popushtilo 100%. Ni ovako mi nije svejedno. Pogledajte da bi vjerovali.
To je to brate !
Predobar film.
E sad... Nema mnogo filmova sa ovom tematikom koje vrijedi pomenuti, pretpostavljam da si ih gledao - The Others, Devil's Backbone...
Ali pretpostavljam da nisi odgledao jebeni Must See sa tom ghost tematikom, koji me jebeno potresao (a imam staza shto se tiche tih horora - od Groblja Kucnih... preko vecine Polanskog, Hichkoka i Kronenberga... pa do par ovih azijatskih vrijednih pomena). Brate odgledaj film The Innocents iz '61.
Da te puno ne peglam sa prichom reci cu ti sledece. Pravim neku kolekciju, naruchujem filmove sa Amazona i u ovoj prvoj turi naruchio sam njega pored Ajkule, Oldboja i Cat Peopla-a sa Mekdovelom i Kinski. U prvoj turi. Enough said..

Zvuchacu kao kritichar novog albuma Limp Bizkita ali - It blew me Away !!!