mozda je to razlog shto mu radnju ne pamtim ...![]()
gledajte schwepsove kratke filomve
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Bila je preporuka vec i film je stvarno dobar)
Evo jedan citat)
Ken: You coming up?
Ray: What's up there?
Ken: Well, the view.
Ray: The view of what? The view of down here? I can see that down here.
Ken: You are the worst tourist, Ray.
Ray: Look, Ken. I grew up in Dublin, and I love Dublin. If I had grown up on a farm, and was retarded, Bruges might impress me. But I didn't, so it doesn't.
Ne pamtim kad sam se zadnji put najezio gledajuci film kuci. Mislim, podjes u bioskop i imas veliko platno, surround ozvucenje pojacano do maksimuma i mrkli mrak - ne treba ti mnogo da bi se istripova. Ali kad imas obicni display od kompjutera i 2 zvucnika to bas i nije lako postic. Osim ako ne gledas stvarno dobar film. E ovo je jedan od rijetkih filmova za koji mi je drago sto ga nisam pogledao u bioskop, jer mislim da to ne bih podnio. Srce bi mi popushtilo 100%. Ni ovako mi nije svejedno. Pogledajte da bi vjerovali.
I am the one who locks.
Dobar je horočić ovaj 'Cloverfield', ne znam šta da vam kažem osim da je lud kao struja http://www.imdb.com/title/tt1060277/
Last edited by Interpol; 30-06-08 at 11:17.
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Covjece stavi spoiler na taj post. Ima ljudi koji ga nisu gledali
Inace, ja bi vam preporucio "Semi-Pro". Urnebesna komedija sa Will Farellom smjestena u 1976-oj godini. Prica o vlasniku kluba ABA (amateur bascetball asociation) lige, i kako treba da udju u NBA ligu a nemaju veze sa kosarkom. Plakanje od smjieha.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Awake.````
Sad odgledah The Mist, jedino u tom filmu shto mi se svidjelo je kraj, i nishta vishe.
Vala koliko ste ga odje ishvalili... pomislio sam da je bolji od Silent Hill-a![]()
Cetvrti covjek.... Extra!
Control is a 2007 film, directed by Dutch director Anton Corbijn. The black-and-white film is a biopic about the late Ian Curtis (1956–1980), lead singer of post-punk band Joy Division.
LJUDI, DA SE SMRZNES!
"Life's but a walking shadow, a poor player, that struts and frets his hour upon the stage, and then is heard no more; it is a tale told by an idiot, full of sound and fury, signifying nothing".
Svaki ljubitelj horora koji nije odgledo Suspiriu iz '77 godine i Nosferatua iz '22 neka obavezno nabavi i odgleda.
Shto se drugog zhanra tiche American History X je fenomenalan film
moram nosferatua pogledat, imam ga na original nego nikako da se nakanim
mislim da je to jedan od boljih filmova brusa vilisa... !
joke...mi sKuzI!
Sjutra gledam HanCOCK pa cu javit![]()
Originally Posted by my name is ...
Sinoc sam sa jednom od mojih "runjavih" gledao :
-Dog Day Afternoon- sa Al Pacinom . Mocan film ..Kad on sa onim iz "Kuma" pokusa da opljacka banku--u sred dana nedje u Bruklinu.
Istinita prica ..
THE HUNTER MUST HUNT . THE MOMENT HE STOPS HE BECOMES THE HUNTED!
Veeliki predlog - sva 3 dijela Infernal Affairs. Kakav crni Scorseze![]()
Just to slip the skin...
Film je when we were kings (1996) . rumble in da jungle :-)
Last edited by dadic; 11-07-08 at 02:55.
Apsolutna preporuka - BBC-jev proslogodisnji dokumentarac, "The Story Of India", u 6 djelova po sat vremena, od praistorijskih dana do sticanja nezavisnosti... Genijalno, narodi, kultura, istorija, umjetnost, religije, priroda...
Just to slip the skin...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks