Page 164 of 943 FirstFirst ... 64114154160161162163164165166167168174214264664 ... LastLast
Results 4,076 to 4,100 of 23559

Thread: FUDBAL - vijesti , zanimljivosti iz svijeta fudbala!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Hahaha, Galjani kaže da je Milan ZAVRŠIO sa pojačanjima za ovo ljeto?!
    To znači da ostaju sa TRI napadača u timu.

Pablito Aimar izabrao Benfiku, iako je mogao da bira u koji će od engleskih, italijanskih ili španskih klubova.
    Hleb već stigao da se fotografiše ispred Nou Kampa.
    Last edited by [kinetic]; 17-07-08 at 00:45.

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

pa zavrshio....tolike milione nije dao od iha
    smuchilo se choeku,teshko je,nema se...njbica
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Vukasin Micunovic View Post
    Chelsea gostuje na Poljudu?
    Londonski klub već je organizirao smještaj u slovenskim Moravskim toplicama i organizirao zrakoplov do Splita. Utakmica bi se trebala igrati početkom kolovoza
    S velikom vjerojatnošću, kako smo informirani iz slovenskih izvora, može se reći da će Chelsea početkom kolovoza igrati na Poljudu protiv Hajduka. Veliki je londonski klub, naime, rezervirao smještaj u hotelu Ajda u Moravskim Toplicama i prijavio je 28 osoba, koji će u Sloveniji boraviti određeni broj dana. Pojavila se u međuvremenu ideja da igrači Chelsea odigraju i jednu utakmicu, a gotovo sve je dogovoreno i preostaje još samo definiranje nekih pojedinosti za organizaciju utakmice protiv Hajduka na Poljudu. O tomu će se, kažu dobro upućeni, odlučiti danas, ali kao svojevrsna potvrda svega može poslužiti podatak da je organiziran i posebni zrakoplovni let do Splita.
    http://sportskenovosti.hr/index.php?...clanak_id=2330
    Ništa od ovoga, tačnije, to utakmice možda dođe, ali ta ekipa Čelzija koja ide u Sloveniju je B tim...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by [kinetic] View Post
    Hahaha, Galjani kaže da je Milan ZAVRŠIO sa pojačanjima za ovo ljeto?!
    To znači da ostaju sa TRI napadača u timu.
    Pominje se i Ferari iz Rome koji bi dosao kao slobodan igrac i ja mislim da bi on bio solidna zamjena za Kaladze-a. Inace sam zadovoljan kako je trgovao Milan. Znaci vraceni su Abbiati, koji je imao odlicnu sezonu, Boriello koji je odigrao vrhunski i iskreno se nadam da nece biti sljedeci Gila, takodje Flamini, super sezona sa Arsenalom i naravno Zambrotta koji je i dalje jedan od boljih bekova u Evropi uprkos godinama. Ronaldinho samo da poradi na kondiciji i siguran sam da ce ponovo biti onaj stari. Sad samo ostaje da Carletto sve to fino uklopi pa da se napada titula. Nijesmo odavno
    Io ci credo!

Welcome

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.san.ba/index.php?id=3023
    Ćiromanija je zavladala Bosnom i Hercegovinom

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Desert Eagle View Post
    Pominje se i Ferari iz Rome koji bi dosao kao slobodan igrac i ja mislim da bi on bio solidna zamjena za Kaladze-a. Inace sam zadovoljan kako je trgovao Milan. Znaci vraceni su Abbiati, koji je imao odlicnu sezonu, Boriello koji je odigrao vrhunski i iskreno se nadam da nece biti sljedeci Gila, takodje Flamini, super sezona sa Arsenalom i naravno Zambrotta koji je i dalje jedan od boljih bekova u Evropi uprkos godinama. Ronaldinho samo da poradi na kondiciji i siguran sam da ce ponovo biti onaj stari. Sad samo ostaje da Carletto sve to fino uklopi pa da se napada titula. Nijesmo odavno
    bogami ce strucnjaci u milanelu morati dobro da se pomuce da vrate zambrotu i ronaldinja u formu... zambrota nije bio standardan u barcelino prosle godine, na EP je ima autogol i asistenciju za autogol :P, a tek ronaldinjo... no moze biti da je dolazak ronaldinja cisto marketinski potez, donijece im puno para to je sigurno
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

trebali su malo vise da se potrude oko dovodjenja nekih odbrambenih igraca.. jerrrrr, sto se promjenilo tu? ili ce maldini da isforsira jos jednu godinu, zajedno sa nestom, kaladzeom, oddom, i eto, zambrottom.. jedino sto su njega doveli.. ili grijesim?
    Walk on, Walk on, with hope in your heart! And You`ll never walk alone!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

J.... odbranu, sve na napad, Flamini, Pirlo, Sedorf - Kaka, Ronaldinjo - Pato! samo da anceloti to fino ukomponuje i ostaje nam da uzivamo i jedemo kokice

Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    30
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Rekoh prije zambrota nece morati vishe non stop da shparta, jer ce kaka i ronaldinjo igrati po krilima, tako da taj tempo sigurno mozhe izdrzhati...

Hmmm shto se pirla tiche, niko ne mozhe osporiti da je jedan od najboljih zadnjih veznih na svijetu, po meni ne postoji josh mozhda 2,3 igracha na svijetu sa njegovim karakteristikama, xavi je slichan ali nije to, to, pirlo prvenstveno igra dugim loptama, vidjeli smo protiv shpanije tonijevu igru kad on nije bio u timu...

Kad u timu imash prila, kaku i ronaldinja, ostala dva igracha mogu samo da trche, ne moraju dodirivati loptu u fazi napada, tako da su tu vishe nego dovoljni gatuzo ili ambrozini (koji je inache extra u skok igri i tu mnogo mozhe pomoci i napadu i odbrani), flaminija smo vidjeli kako je odigrao cijelu sezonu za arsenal, veoma je mlad, trchi kao lud, plus ima i dosta dobar shut shto je vishe nego dovoljno za poziciju na kojoj ce da igra...

Kaka nikad nije bio tipichna brazilska zvijezda, uvijek je bio previshe miran i okrenut bogu, tako da se za njega ne plashim da ce proci kao neki...

Shto se ronaldinja tiche, istina je da je loshe fizichki spremljen, ali to ce se sigurno znachajno popraviti, vjerovatno nikad nece biti onaj stari, ali uz 70% onoga shto je nekad davao, i kad svemu tome dodash kaku, mislim da ce biti vishe nego dovoljno za jedan stravichan napad...

Mislim da ce igrati u formaciji kao barsa od prije par godina, tako da ce napadachi sigurno imati veliku pomoc kake i ronaldinja, zbog toga nece sve biti na ledjima 19ogodishnjeg brazilca...

P.S. 70% nekadashnjeg ronaldinja je mnogo bolje od 100% sadashnjeg arshavina...
    prvo, ova pricha da bekovi nece morat da trche gore dolje jer jer su u timu kaka i ronaldinho, ne stoji ... chak mislim da ce morat mnogo vishe da trche da bi zatvarali rupe shto ovi ostave... isto tako sam siguran da je zambrotta josh uvijek jedan od najboljih bekova na svijetu , samo se nije snashao u shanskoj ligi... isto tako nisam siguran da ce se ronaldinho dobro snaci u italijanskoj jer su to dva svijeta... i niti ce ga karlo pushtit da se zajebava do mile volje kao shto je to radio u barsi... ali smirice se i zaigrace makar na neko vrijeme solidno... po meni najbolje pojachanje koje je milan doveo je flamini.. doveli su strashnog veznog za DZ... boriello je gori nego gilardino i siguran sam da ce propasti... lako mu je bilo (kao i gilardinu u parmi) da da 20 golova u sezoni kad ide svaki napad na njega i shutne po 10 puta na utakmici... treba da dovedu shpica kao shto je drogba i bili bi nezaustavljivi...

mi juveovi navijachi ostajemo da patimo za xabi alonsom i za poulsenom shto je dosha... i za seccom shto ne crkne...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

@zviuk

U pravu si, Flamini je najjaca stvar koju su uradili, extra igrac, medju najboljimna toj poziciji, jos za dzabe! Ruku dajem da ce Gatuzo i Ambrozini pored njega igrati na kasiku (jedino ako Sedorf bude los, pa umjesto njega ubaci nekog od ove dvojice krljaca, sto je svojstveno za Ancelotija da igra defanzivnije)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Sve je to ok, ali gdje su napadači?
    Pato od 19 godina od kojeg očekuju ni da ima hiljadu utakmica u nogama, Borijelo koji je i pored sjajne sezone u Đenovi i dalje eksperiment, i Pipo od 35 godina...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

E ovo pročitah prije par dana, ali sam do danas mislio da je čista zajebancija

Eto'o u Uzbekistanu!

http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=780118

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Sad spanci javise da je Eto sa delegacijom barse otputovao u Uzbekistan. 40 miliona dolara (25 miliona eura) za sezonu...aauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Bio bi ubjedljivo najbolje placeni fudbaler na svijetu (ronaldo i ibra imaju po 12 miliona godisnje
    Last edited by laciale; 17-07-08 at 14:40.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Podje fudbal u k....!!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    40 miliona dolara (25 miliona eura) za sezonu...
    Bio bi ubjedljivo najbolje placeni fudbaler na svijetu
    Poslije Bekama, naravno

Te pare dobija ukoliko potpiše duži ugovor, trenutno pregovaraju o ugovoru na maksimum pola godine.
    Last edited by [kinetic]; 17-07-08 at 17:05.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Mudingaj iz lacija u bolonju za 6 miliona eura.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by holjo View Post
    Podje fudbal u k....!!!!
    Posao je davno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Senzacionalni prelazak Samjuela Etoa iz Barselone u uzbekistanski Kuruvči, ipak je samo plod nečije bujne mašte. Istina, Kamerunac je u četvrtak stigao u Taškent, ali ne da bi potpisao šestomesečni ugovor vredan 40 miliona evra, kako su preneli neki mediji.

Eto je na konferenciji za novinare u glavnom gradu Uzbekistana bio u čudu kada je upitan da li je istina da prelazi u Kuruvči.

- O kakvom ugovoru govorite? Došao sam u Uzbekistan da bi promovisao fudbal među ovdašnjom decom i potom se vraćam u Španiju, rekao je Eto.

Reprezentativac Kameruna je dodao da nema nameru da napušta Barselonu i da će se u nedelju pojaviti na početku priprema katalonskog kluba.
    /

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako mediji seru... Uzrok svih zala na ovom svijetu!
    Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mickey-HN View Post
    Senzacionalni prelazak Samjuela Etoa iz Barselone u uzbekistanski Kuruvči, ipak je samo plod nečije bujne mašte. Istina, Kamerunac je u četvrtak stigao u Taškent, ali ne da bi potpisao šestomesečni ugovor vredan 40 miliona evra, kako su preneli neki mediji.

Eto je na konferenciji za novinare u glavnom gradu Uzbekistana bio u čudu kada je upitan da li je istina da prelazi u Kuruvči.

- O kakvom ugovoru govorite? Došao sam u Uzbekistan da bi promovisao fudbal među ovdašnjom decom i potom se vraćam u Španiju, rekao je Eto.

Reprezentativac Kameruna je dodao da nema nameru da napušta Barselonu i da će se u nedelju pojaviti na početku priprema katalonskog kluba.
    Uh, dobro je
    A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

ne bih bas rekao da je posao tamo da bi promovisao fudbal.sve agnecije su prenijele vijest da je otisao tamo zbog pregovora i da barsa ima na stolu ponudu od 40 miliona eura za etoov ugovor.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Tačno tako... biće da se previše razočarao i shvatio da mu takva ekskurzija ništa ne treba...
    Barsa bi odavno objavila da je to obična dezinformacija.

Jedan genijalan transfer se desio danas, doduše, više lokalnog karaktera...
    Mirko Hrgović, do skora kapiten splitskog Hajduka i dobitnik velikog navijačkog ordena "Hajdučko srce", nakon četiri provedena mjeseca u Aziji je prešao u Dinamo
    Da stvar bude još jača, u ime bijelog dresa se u dosta navrata obračunavao sa zagrebačkim fudbalerima, a na jednoj utakmici čak i odvalio nogom u glavu pripadnika BBB.

Jedan od primjera da je fudbal otišao u tri lijepe odavno...

NO AL CALCIO MODERNO!
    Last edited by [kinetic]; 18-07-08 at 02:33.

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

ja da sam na njegovo mjesto ne bih igrao derbi protiv hajduka...
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by [kinetic] View Post
    Da stvar bude još jača, u ime bijelog dresa se u dosta navrata obračunavao sa zagrebačkim fudbalerima, a na jednoj utakmici čak i odvalio nogom u glavu pripadnika BBB.
    http://youtube.com/watch?v=-WISkVrNKe4
    Ima jak udarac nogom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Ipak nije u glavu, kako se meni prvi put učinilo i kako je pisalo na indexu...
    Razumijem ja da ga nisu htjeli nazad, ali brate...pored toliko klubova on izabere ovo...

Page 164 of 943 FirstFirst ... 64114154160161162163164165166167168174214264664 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)