Ma totalno prazno cojece. Jedan dosa i vidio nidje nikoga i dosadno mu samom na plazu i kaze odoh ja put Egipta tamo jos i ne kredit daju![]()
Ma totalno prazno cojece. Jedan dosa i vidio nidje nikoga i dosadno mu samom na plazu i kaze odoh ja put Egipta tamo jos i ne kredit daju![]()
Elitno podrigivanje je deo elitne usluge koju nam turisticka crna gora pruza.
Prosle godine sam se nageldao ne eleitnog podrigivanja, sad je to posebnim zakonskim propisima podignut na visi nivo.
Jos ce Hari da nas ubedi da nepodriguje, da prostis![]()
A sto se tice kokoski se uvek mogu prosvecovati.
Danas imas mnogo vrsti čipsova sa okusom kokoski (piletine), čuo sam da ste posebnim zakonskim normama i regulativama zabranili i takve čipseve sa okusom piletine da se unose na plaze elitne!)
Boj ne bije svijetlo oruzije,već boj bije lobi u američkom kongresu.....
Pocinjem sa sumnjam sa su Sopocanas i sinisam u stvari jedna osoba ...
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
te pomenu turiste iz Srbije,znaci nijedan moj poznanik ,prijatelj iz Serbie,ove godine nece doci u CG,pitam ih zasto,oni mi pokazuju turisticke prospekte iz turske ,grcke,egipta i td.Ljudi jeste li svijesni koliko su jeftinije destinacije nego mi sto smo,nisam ni znao dok nisam pogledao te prospekte...bruka ljudiii.Samo li kaze neko da smo mi kvalitetniji,gadjacu ga...paradajzom :P
Die When You Can Do No More Damage!!!
SUPERJOINT RITUAL
Nemoj molim te na ovu skupoću, ni paradajz nije više što je bio...
Never Complain, Never Explain
Možda kad skupe para dođu i u Crnu Goru.
Mi ćemo strpljivo čekati, a do tada široko vam more, Crveno i Crno i Egejsko i koje oćete....
Ma kakva Turska, kakva Grcka, Egipat... pa vidite li na vijestima kako govore da je Crna Gora vodeca turisticka zemlja u svijetucak i temperature su savrsene za turizam: ako je u Budvi 40 stepeni, na vijestima je 29
I sve se to, naravno mora debelo platiti jer smo ipak posebni :P
Salu na stranu, Crna Gora ima dobru turisticku ponudu mada malo se
ulaze u sve to. Gdje na svijetu postoji glavno turisticko mjesto bez vode. Npr. grad Ulcinj moze biti drugi Dubai jer ima te potencijale
(cak je i bilo nekh planova za sprovodjenje te zamisli) ali se ne ulaze u njega
nista isto kao da je Ulcinj druga zemlja. Plaza kao sto je npr. Valdanos je jako zapustena a inace je dobar potencijal (interesuje se Roman Abramovič za njega ali ga ne daju... ne znam sta ce biti), isto tako i Ada Bojana gdje ima prostora za sve, nema guzvanja kao u drugim gradovima. S obzirom kakvi su turisti u UL, najjeftiniji je grad jer je znao da bude smjestaj i po 4 eur ...
Naravno mi smo krivi za to jer je Ulcinj poznat po "paprika, paradajz" turistima koji hoce za 100 eur da odmaraju 10 dana time sto natovare automobile bostanom, i ostalim poljoprivrednim proizvodimai malo sarkazma: ne znam zasto ali cuo sam pricu da peku paprike na pegli
ili posto ne umiju da ukljuce klima uredjaj tamo gdje su smjesteni, otvore frizider i ostave ga otvorenog da ih hladi
Mislim, turizam je svestran i to
je normalno ali sa turistima koje ima Ulcinj i koji donose cebad i jorgane na
plazu nikad nece biti turisticki centar u Crnoj Gori. Mada nadajmo se da ce
se sve to jednog dana promijeniti.
Attachment 21884 Attachment 21882 Attachment 21883 Attachment 21885
Ada Bojana, Ada Bojana Usce, Valdanos, Valdanos2
Last edited by Sidewinder; 10-07-08 at 11:05.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Juče sam na hrvatsku(oj) Tv gledal neku reportašu o njihovo sezoni. U junu 3% manje trista nego prošle godine, što i nije tako strašn, ali očekju mnogo bolju posjetu u julu što će namašiti ta 3%. Ali nije to toliko bitno, nego me jedna stvar dotakla.
Crikvenica, njihovo poznato ljetovalište, dvije ležaljke i suncobran - 8€. Ljudi se žale kako je preskupo. A ležaljke propsino razmaknute, da imate malo privatnosti da vam niko ne diše za vratom, svak malo kanta od smeća,, plaža čista. A evo malog upordjenja. Petrovac: 2 ležaljek i suncobran 10€, ležaljke polomljene, morate sami tegliti da ih zamijenite, suncobran se sam zatvara i morate stajati ko zan koliko na žaropek dok se neko smiluje da ga zamijeni. Od korpe za smeće ni traga.
Eto tako...
Last edited by montenegrina; 10-07-08 at 11:30.
ON te ne moze odvesti, on moze samo pokazati put.![]()
Vlada namjerno srozava Crnogorski turizam jer ako je turizam srozan hoteli ce biti jeftini, i oni ce ih pokupovati. A posle ce razvijati turizam po svojoj mjeri, bice astronomske cijene - 39 eura za kilo tresanja ce biti svakodnevnica.
Radi se na istiskivanju - iseljavanju srednjeg i nizeg sloja stanovnistva koji zive u primorskim gradovima u kontinentalni dio Crne Gore. To ce sprovesti na vise nacina - npr. ljudi su uzeli velike kredite za poboljsanje turistickih kapaciteta (Prva Banka) koje ce morati da isplate, ali kako - prodajom kuca i imanja jer je ova sezona fiasko.
Crna Gora postaje zemlja po zelji ... bogatasa i tajkuna, ruskih, nasih i ostalih ... bljak. Treba ovdje zemljotres
Last edited by punisher; 10-07-08 at 14:34.
joj 2 lezaljke i suncobran 10E kuku meni pa ti ljudi stvarno nisu normalni. Znaci za 10 dana treba dati samo 100E za lezaljke i suncobrane ako ide dvoje a 200E za prosecnu cetvoroclanu porodicu
strasno....
jos vazduh da pocnete da naplacujete i da uvedete 50% vecu taksu ovima ko meni sto su 190cm ili visi, posto je nas kapacitet pluca veci od prosecnih ljudi pa vam trosimo i vise turistickih resursa u odnosu na normalne turiste :mrgreen:
Kolko sam cuo u HN su oko 2,5?
Uzasna sezona, becicka i slovenska plaza danas bile prazne.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks