Page 7 of 715 FirstFirst ... 345678910111757107507 ... LastLast
Results 151 to 175 of 17859

Thread: Turizam - što se to dešava!?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    ...ali ja jedva cekam ponovo da vi ostavim koji dinar!...
    Inace, odem ja ponekad i na docek Nove godine i na zimovanje tamo...nijesam neki skijash pa mi setnja i kajmak dobro dodju...
    Ne moraš da svaki čas trčiš u Srbiju.

Iskreno rečeno, ja bih voleo da svi vi iz C.Gore, uključujući i vaše sunarodnike sa privremenim boravištem u Srbiji, u širokom luku zaobilazite ne Zlatibor nego celu Srbiju i da nas malo ostavite na miru.Idite malo po BiH,Hrvatskoj šta ste se samo za Srbiju zalepili.

ako tvrdis da je Zlatibor jeftiniji od mora (apartman dobar se ne moze naci ispod 70 eura, a bogami i malo vise...zavisi sto ces i dje ces, a ja ne volim da palim kola za svaku sitnicu pa vidji kako prodjem)onda nemamo sto da pricamo...
    Da se razumijemo, ja nemam primjedbu na cijene, jer da imam ne bih isla...usluga...kao i svuda na brdovitom Balkanu...samo mi nemoj reci da se tamo konobari klanjaju i ljube u obraz kad im nesto porucis...ada ka ovi na moru, isti ljudi rade i na Zlatiboru i na moru ...
    Ne trvdim ja ništa, nisam upoznat sa turističkom ponudom C.Gore jer nisam bio u C.Gori 10 godina i ne mogu da upoređujem Zlatibor i C.Goru.

I dalje mislim da neko ko provede 4 sata godišnje na nekoj turističkoj destinaciji ne može da realno oceni njenu ponudu.
    ili si zaboravio da su hiljade i hiljade tvojih sunarodnika nasli posao konobara i sankera po moru?
    Nisam zaboravio.Zato moramo da podignemo spomenik zahvalnosti C.Gori čim nađemo sredstva.
    Da li si ti zaboravila da su desetine hiljada tvojih sunarodnika našli posao(stalni ne sezonski) u Srbiji?

Thanks Thanks Given 
    12,504
    Thanks Thanks Received 
    2,357
    Thanked in
    1,204 Posts

Quote Originally Posted by dusanp View Post
    Ne moraš da svaki čas trčiš u Srbiju.

Iskreno rečeno, ja bih voleo da svi vi iz C.Gore, uključujući i vaše sunarodnike sa privremenim boravištem u Srbiji, u širokom luku zaobilazite ne Zlatibor nego celu Srbiju i da nas malo ostavite na miru.Idite malo po BiH,Hrvatskoj šta ste se samo za Srbiju zalepili.

Ne trvdim ja ništa, nisam upoznat sa turističkom ponudom C.Gore jer nisam bio u C.Gori 10 godina i ne mogu da upoređujem Zlatibor i C.Goru.

I dalje mislim da neko ko provede 4 sata godišnje na nekoj turističkoj destinaciji ne može da realno oceni njenu ponudu.

Nisam zaboravio.Zato moramo da podignemo spomenik zahvalnosti C.Gori čim nađemo sredstva.
    Da li si ti zaboravila da su desetine hiljada tvojih sunarodnika našli posao(stalni ne sezonski) u Srbiji?
    O Duleeeee!!!! Ma nemoj! A zasto bi moj suprug zaobilazio Srbiju koja je njegova drzava? Zasto bih ja sebe uskratila za zadovoljstvo da svake godine posjetim svog svekra i svekrvu?
    Zar mislis da cu da zaboravim da imam u Srbiji poveliko imanje, i dvije kuce?
    Netje motji Dule..trcim jednom, dvaput godisnje i trcacu jos mnogo godina tako...kao crnogorski drzavljanin, naravno...mozda uzmem i dvojno drzavljansto...i to mi se moze
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

E ide vala smak svijeta nema druge. Tolika ljubav, pa dva oka u glavi, pa Sparta i trista cuda a ti sad oces da vas u sirokom luku zaobilazimo. Ne moze tako moraju se reparacije naplatiti dobro. Zbilja kad smo oko naplata moze li jedan drugarski savjet. Kupio sam neki stan gore u Pere Segedinca i izdajem, a ne placam nikakv porez. Kolika je kazna, ako uhvate mada meni rekli nema problema ne placa se porez.
    Poslije se sjetio kako i u Begisu samo na zeljeznicku daju kljuceve i pici u Novi na ljetovanje gazda nista ne placa pa mozda se stvarno ne placa.

Thanks Thanks Given 
    12,504
    Thanks Thanks Received 
    2,357
    Thanked in
    1,204 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    E ide vala smak svijeta nema druge. Tolika ljubav, pa dva oka u glavi, pa Sparta i trista cuda a ti sad oces da vas u sirokom luku zaobilazimo. Ne moze tako moraju se reparacije naplatiti dobro. Zbilja kad smo oko naplata moze li jedan drugarski savjet. Kupio sam neki stan gore u Pere Segedinca i izdajem, a ne placam nikakv porez. Kolika je kazna, ako uhvate mada meni rekli nema problema ne placa se porez.
    Poslije se sjetio kako i u Begisu samo na zeljeznicku daju kljuceve i pici u Novi na ljetovanje gazda nista ne placa pa mozda se stvarno ne placa.
    Pa ne brate, sto bi ti plac'o kad hjiljade kuca po primorju imaju turiste koji su u Srbiji platili pa dosli ovdje da se odmaraju...I ja izdajem jednu kucu, druga je zauzeta, ali ne placam kao strani drzavljanin porez...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    hoces da kazes da je malo gradjana srbije sa vlasnistvom nepokretnosti u cg???? presmijesno
    Ne kažem ništa o broju državljana Srbije koji imaju nepokretnosti u C.Gori, samo kažem da nije nikakav problem za Srbiju.
    Ko je hteo da ulaže u C.Goru, da kupuje/podiže objekte po sada stranoj državi mora da je svestan izvesnog rizika takvog ulaganja, većih poreza i dažbina.
    Srbija nema nikakve koristi od njihovih nepokretnosti i što se mene tiče ja bih bio za to da im Srbija razreže poseban porez jer su ulagali u stranu državu.

Ukoliko su te nepokretnosti veliki problem C.Gori, može to rešavati kako god joj padne na pamet.Uostalom možete i srušiti ili konfiskovati te objekte.

Rešite to jednom a nemojte nam stalno nabijati na nos kako neko iz Srbije uzurpira vaše objekte po primorju.

inatite se inatite, nije te impresionirala sto je za 2 sata potrosila 150e? hahaha e dje nece tako svaki turista koji dodje u cg trosit, pa makar samo tih 150e dnevno
    Vaša stvar kako će turizam biti organizovan u C.Gori.Mene lično uopšte ne pogađaju vaše opaske o bezvrednim turistima iz Srbije, koji su svih ovih godina surovo eksploatisali vas jadne i nisu hteli dovoljno da troše.Ja ne idem u C.Goru na letovanje niti me ona nešto zanima kao turistička destinacija.
    Ali stvarno mi smeta to konstantno nabijanje na nos svima nama iz Srbije, tih famoznih "paradajz" turista, jer možda ti to izgleda neverovatno ali većina u Srbiji ne letuje u C.Gori, samim tim nisu "paradajz" turisti.
    Hajde jednom više rešite se tih problematičnih turista iz Srbije, da više ne trpimo ovo vaše prozivanje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

O Duleeeee!!!! Ma nemoj! A zasto bi moj suprug zaobilazio Srbiju koja je njegova drzava? Zasto bih ja sebe uskratila za zadovoljstvo da svake godine posjetim svog svekra i svekrvu?
    Zar mislis da cu da zaboravim da imam u Srbiji poveliko imanje, i dvije kuce?
    Netje motji Dule..trcim jednom, dvaput godisnje i trcacu jos mnogo godina tako...kao crnogorski drzavljanin, naravno...mozda uzmem i dvojno drzavljansto...i to mi se moze
    Ja sam ti iskreno rekao šta ja želim-manje crnogorskih "paradajz" turista koji dođu na "letovanje" pa ostanu za stalno.A neće ni da troše dovoljno nego hoće sve džabe i školovanje,i lečenje i druge beneficije.

Takvi kao ti nisu problem sve dok znaju da se vrate u svoju državu.

Ne moze tako moraju se reparacije naplatiti dobro.
    Naplaćujete i to prilično.
    Žalosno je da smo mi iz Srbije doživeli da i sada postoji Državna Zajednica Srbije i C.Gore(Srbija) i posle odvajanja C.Gore.
    Last edited by dusanp; 07-07-08 at 00:16.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Demijan View Post
    al po tim cijenama bi onda nasi studenti isli da studiraju u tunis, grcku egipat...
    Neki bi ostali i plaćali pune školarine a neki bi otišli na druge visokoškolske "destinacije".Možda bi bilo manje vaših studenata ali bi više trošili ovde, plaćali bi punu školarinu(za druge strance nema školovanja na budžetu).
    Manje studenata-veći prihod-to bi samo budale propustile da iskoriste.

Thanks Thanks Given 
    12,504
    Thanks Thanks Received 
    2,357
    Thanked in
    1,204 Posts

Ja sam ti iskreno rekao šta ja želim-manje crnogorskih "paradajz" turista koji dođu na "letovanje" pa ostanu za stalno.A neće ni da troše dovoljno nego hoće sve džabe i školovanje,i lečenje i druge beneficije.

Takvi kao ti nisu problem sve dok znaju da se vrate u svoju državu.

Naplaćujete i to prilično.
    Žalosno je da smo mi iz Srbije doživeli da i sada postoji Državna Zajednica Srbije i C.Gore(Srbija) i posle odvajanja C.Gore.
    Zar nije Srbija trazila od Srba iz Crne Gore koji zele da studiraju u Srbiji da donesu papire, pecatirane, da su Srbi i za uzvrat ce imati ista prava kao domaci studenti? Jesu li to Srbi ili Crnogorci? Znam i neke koji su posli bez tih papira i koji ce kao strani drzavljani platiti sve sto ih sleduje. I u cemu je problem?
    Takodje, zasto ti nama nabijas na nos ljude koji vec godinama zive i rade i koji su stvorili porodice i vec iskolovali djecu (koja se smatraju Srbijancima) u Srbiji? Dje ces s njima? Oni su tamo i tamo zele da budu, pa ako su srpski drzavljani onda ne znam sto ti smetaju, a ako su crnogorski, valjda ima zakona koji regulise prava i status stranih drzavljana u tvojoj zemlji?
    Evo i ja imam isti problem ovdje...ako moj suprug ostane srpski drzavljanin nasa imovina ce biti oporezovana shodno tome...i ne znam sto je tu strasno... ako uzme CG drzavljanstvo, a ima pravo, ovdje ce imat beneficije ali ce zato tamo kao strani drzavljanin imati imovinu..sve po pravu i zakonu...mene to uopste ne sjekira
    Nista nije nerjesivo, Dule, samo sto su tebe dobro nagazili Crnogorci...takodje ne shvatam tvoju potrebu da ove frustracije iznosis na crnogorskom forumu...nijednom mi nije palo na pamet cak ni da zavirim na srbijanski forum gdje se sve kosi sa onim sto ja mislim i osjecam, a pogotovo da ucim srbijance kako da se ponasaju u svojoj drzavi...no, dobro, svako radi ono sto voli i sto mu prija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Girl_from_Tomici View Post
    kazi mi zasto jer ne mogu skontati ni jedan dobar razlog

i nama oce propanuti turizam, ali za 10 godina ovo ce biti glavna destinacija na bogatase, a sve te destinacije u CG ce biti u ruske ruke jer su kupili sve sto je valjalo
    cijene, guzve, mi nesposobni seljaci... Sto ce ti vise? Sa moba sam pa ne mogu pisati kilometar, sorry :]

Thanks Thanks Given 
    3,545
    Thanks Thanks Received 
    5,830
    Thanked in
    2,795 Posts

Arrow

Mene uopšte nije impresionirala sa tolikim troškom
    Nioje lijepo ovo što ću ti reć ali moram!

LAŽEŠ kao Slobo Milošević izbore.

I neka te je stid i sramota zbog ovoga što si napisao.

A turizam - što se to dešava?

Ne bijah na kupanje dolje još ove godine, ali čuh od drugarice ulaz na plažu 2,5€ i ako se ne smije po zakonu naplaćivat.
    Ležaljka 5€.

U Costa coffee, valjda se skoro otvorio kafić, dvije kafe, voda i dva soka kao cedevita = 17€ Ajde ono novi kafić, elitno mjesto ali opet mi ne ide u glavu.
    E malo je mnogo moji dragi Budvani i Budvanke.
    Nego vidjećemo kakva će sezona bit. Ovo baš i nijesu orhabrujuće cifre za neki turistički bum u naredna 2 mjeseca.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Posto svake godine prolazim pored Partizanskih voda i obavezno svrnem 2-3 sata da odmorim s fameljom, to nam je tacno na pola puta do naseg odredista (i isto tako na povratku) ...redovno rucamo tamo, sjednemo u kafice, ova djeca iznajme bicikla po uru dvije, voze se onom pedalinom po jezeru... i vjerujem da ostavimo vise novca nego prosjecan turista koji tamo ljetuje...Nema skupljega mjesta na planeti prijatelju, pocev od kajmaka zlatiborskoga koji je ravno 2 eura skuplji na Zlatiboru nego u Podgorici?!
    1) Zasto ga kupujes u Podgorici ili na Zlatiboru kada mozes u Beogradu, u radnjama Zlatiborac? Sustina je da imas, kao potrosac, izbor odnosno slobodu, pa ko voli nek izvoli.
    2) Niko te nije terao da stajes na Zlatiboru i jedes, mogla si negde drugde usput pa jeftinije prodjes, mogla si da kupis hranu i doneses na Zlatibor, dakle sama si izabrala, jos jednom potrosacki izbor i to je najbitnije, kada musterija ima tu slobodu onda ima i satisfakciju ili makar rezignaciju (kao ti sada).
    3) Zlatibor je nadaleko poznat kao fensersko mesto na koje vode polaznike seminara, studente (za razne menadzerijade/pravnijade) kako bi se odvaljivali od alkohola i seksa. Skijaske staze su ocajne a cene visoke (kao na svakom fenserskom mestu). Kopaonik je mnogo bolji ali ne i lisen nocnog zivota, tamo se ide skijanja radi a nocnog provoda onako usput. I tamo su cene ski-pasa poskupele ali kao sto rekoh, imas uslugu, nove zicare koje se ne kvare, elektronske rampe/skipasove i najbitnije ski-staze koje se odrzavaju. Dakle platis skuplje ali dobijes uslugu.

Ono sto pokusavam vama da objasnim ali vam nikako ne ide u glavu je da povecanje cene jedino moze da ide u sinhroniji sa povecanjem usluge. U suprotnom ce gosti prestati da vam dolaze (sto se, kako cenim, vec dogadja). Isuvise ste se oslonili na paradajz turiste iz vremena sankcija i pasoskih nepogoda koji su dolazili u Budvu i Boku jer nisu imali gde, jer smo nasi, jer je jeftino. Sada nijedno od ta tri nije vise slucaj i dolaze svake godine u sve manjem broju. Nadam se da ste shvatili moju poentu, ko nije nema veze, bila je dobronamerna sto znaci i suvisna za sveznajuce eksperte o turizmu.

Nema veze, raj je na zemlji i opet cu ove godine rucati tamo i kupit kajmak, i popit kafu i jesti sladoled i kolace...ali ne pricam i ne ponizavam to iako je PRESKUPO iako se ne moze podiciti uslugom kao sto velite...potpuno prosjecno i rekla bih "nasa posla"!
    A jel se neko zalio na uslugu? Onaj kome je skupa hrana donosi svoju, ili ne jede, ili izbegava Zlatibor u sirokom luku. Ovde neki zale sto nema dovoljno turista a drugi kako ih je previse, smislite strategiju pa je primenite, pametni ste, jel.

Pozdrav i sve najbolje :-P
    Last edited by e61; 07-07-08 at 09:13.

Thanks Thanks Given 
    2,309
    Thanks Thanks Received 
    5,858
    Thanked in
    2,041 Posts

Nadjoh ja smjestaj a vi kako ocete.
    Lijepo bi bilo da Vi koji bi voljeli da sva Crna Gora izgori ne
    dajete komentare "sa najboljom namjerom" no se izgubite
    polako put Bugarske i Rumunije dje vas zeljno iscekuju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

e61 procitaj opet pazljivo, zvoncica se nije zalila, nego uporedjivala, ona ne kuka, nego vi
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    1,094
    Thanks Thanks Received 
    647
    Thanked in
    363 Posts

Da nemam kuću u Baru SUMNJAM da bih CG obalu uopšte razmatrao ;(
    Obala i plaže su stvarno lijepe ali sve oko je nerealno skupo.
    Ako je recimo u Ulcinju u jednom hotelu pun pansion za 4članu porodicu za 15 dana 1800 € (a Ulcinj je još jeftina CG destinacija) a za iste ili tek malo veće pare se dobije istovjetni ali all-inclusive boravak sa avio kartama u Grčkoj ili Turskoj, prosto ne vidim razlog da neko dođe u CG..
    Neću da govorim o infrastrukturi, gužvama, naplaćivanju vazduha kojeg dišemo itd itd itd

A posebna priča je "još je početak sezone, vidjećemo kako će biti do kraja". Milsim ...

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

treba li kad srbija uvede taxe i sl, da onda mi udarimo neki extra porez svim onim srbima sto imaju nekretnine u cg
    samo bi da se inatite
    Što se tiče stanova u CG, dobro znaš da su svi iz Srbije kojiimaju stanove odje imali i naše lične karte, radiizbjegavanja plaćanaj poreza. Upravo iz tog razloga sada za novu ličnu kartu se i traži potvrda o državljanstvu. Samo strah me ove države i vlasti...Oni su isti krivi za ovakvo stanje, što Srbi imaju tliko vkendica na koje ne plaćaju poreze. Nije problem što imaju ali mora se platiti. er čitavo ljeto oni sami sebi izdaju iste, i ne plaćaju pri tome ništa. To isto će napraviti i Rusi ako se ne reguliše
    Što se ostalij destinacija tiče, mee ničim ne privlače Egipat, Tunis i slično. Egipaz jestz elijep zbog par istorijski značajnih somenika, ali prljavština uh...Tamo se ide jer je jeftino. Smatram da Grčka i Turska nemaju ljepšu prirodu od Crne Gore kako neko reče, ali ne osudjujem, svak ide dj emu je ljepše i bolje i sretan mu put.
    Italija, Francuska, Španija još uvjek su destinacje kojima ne možemo ni blizu parirati. Ako ovako nastavimo nećemo nikada ni moći.
    Dubrovnik je tako blizu i itekako imamo što naučiti. Nekaad je cijenama bio izuzetno inad nas, sada su cijene jednake.
    DIDI je u pravu što se cijena na naše primorje tiče, ne mogu senerealno podizati. A za te pare ne dobiješ ni osmjeh nego neku natmurenu facu kojoj je muka što te vidi.
    Ako se ne naučimo nčemu, turizam će nam biti zauvijek izgubljena grana umjesto da je najjača jer Crna Gora se cijel amože od toga hraniti. 600 000 stanovnika.
    Meni lično godi da nije gužva, ali da to mao turista što dodje bude n anivou i da smo mi sa njima na nivou, a ne juče čekaju autobus i na autobusku sjede po podu, jedu lubenice i sve kore bacaju na asfalt. Pih.
    Eto, ja sam tu cijelo ljeto i mogu vam rećiiz prve ruke da je turista neuporedivo manje nego prošle godine u ovo vrijeme.
    Ali i to manje se ne ma dje kupat.
    Neko je gore rekao da Crna Gora nema plaža, samo kamenje, taj mora da je fulao zemlju i nije znao dje je bio
    Dovidjence i okpuaću se i za sve vas

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by institucija View Post
    Da nemam kuću u Baru SUMNJAM da bih CG obalu uopšte razmatrao ;(
    Obala i plaže su stvarno lijepe ali sve oko je nerealno skupo.
    Ako je recimo u Ulcinju u jednom hotelu pun pansion za 4članu porodicu za 15 dana 1800 € (a Ulcinj je još jeftina CG destinacija) a za iste ili tek malo veće pare se dobije istovjetni ali all-inclusive boravak sa avio kartama u Grčkoj ili Turskoj, prosto ne vidim razlog da neko dođe u CG..
    Neću da govorim o infrastrukturi, gužvama, naplaćivanju vazduha kojeg dišemo itd itd itd

A posebna priča je "još je početak sezone, vidjećemo kako će biti do kraja". Milsim ...
    Daj mi detalje o tom aranzmanu, naprosto mi je preskupo ovo...
    I neshto me interesuje. Kako bi ti iz Pg napravio aranzman za Tursku ili Grchku?
    Mislim, za chetvorochlanu porodicu samo bi te povratna karta iz BG-a doshla oko 500 eura.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Što se tiče stanova u CG, dobro znaš da su svi iz Srbije kojiimaju stanove odje imali i naše lične karte, radiizbjegavanja plaćanaj poreza. Upravo iz tog razloga sada za novu ličnu kartu se i traži potvrda o državljanstvu. Samo strah me ove države i vlasti...Oni su isti krivi za ovakvo stanje, što Srbi imaju tliko vkendica na koje ne plaćaju poreze. Nije problem što imaju ali mora se platiti. er čitavo ljeto oni sami sebi izdaju iste, i ne plaćaju pri tome ništa. To isto će napraviti i Rusi ako se ne reguliše
    Što se ostalij destinacija tiče, mee ničim ne privlače Egipat, Tunis i slično. Egipaz jestz elijep zbog par istorijski značajnih somenika, ali prljavština uh...Tamo se ide jer je jeftino. Smatram da Grčka i Turska nemaju ljepšu prirodu od Crne Gore kako neko reče, ali ne osudjujem, svak ide dj emu je ljepše i bolje i sretan mu put.
    Italija, Francuska, Španija još uvjek su destinacje kojima ne možemo ni blizu parirati. Ako ovako nastavimo nećemo nikada ni moći.
    Dubrovnik je tako blizu i itekako imamo što naučiti. Nekaad je cijenama bio izuzetno inad nas, sada su cijene jednake.
    DIDI je u pravu što se cijena na naše primorje tiče, ne mogu senerealno podizati. A za te pare ne dobiješ ni osmjeh nego neku natmurenu facu kojoj je muka što te vidi.
    Ako se ne naučimo nčemu, turizam će nam biti zauvijek izgubljena grana umjesto da je najjača jer Crna Gora se cijel amože od toga hraniti. 600 000 stanovnika.
    Meni lično godi da nije gužva, ali da to mao turista što dodje bude n anivou i da smo mi sa njima na nivou, a ne juče čekaju autobus i na autobusku sjede po podu, jedu lubenice i sve kore bacaju na asfalt. Pih.
    Eto, ja sam tu cijelo ljeto i mogu vam rećiiz prve ruke da je turista neuporedivo manje nego prošle godine u ovo vrijeme.
    Ali i to manje se ne ma dje kupat.
    Neko je gore rekao da Crna Gora nema plaža, samo kamenje, taj mora da je fulao zemlju i nije znao dje je bio
    Dovidjence i okpuaću se i za sve vas
    U pravu si...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Nikollaki View Post
    Eto vam ga sad referendum!!!
    Quote Originally Posted by milicaaaaaaa View Post
    ili ti "za to ste glasali"

Ja mislim da griješite... Kriv je Vatikan, Papa Jovan Pavle II...

Bruka da još ima ovih komunjara koji žale za nekakvom zajednicom...

Thanks Thanks Given 
    1,094
    Thanks Thanks Received 
    647
    Thanked in
    363 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Daj mi detalje o tom aranzmanu, naprosto mi je preskupo ovo...
    I neshto me interesuje. Kako bi ti iz Pg napravio aranzman za Tursku ili Grchku?
    Mislim, za chetvorochlanu porodicu samo bi te povratna karta iz BG-a doshla oko 500 eura.
    Ulcinje PP za jednu osobu 30 € x 4 x 15 dana = 1800 €
    Za Grčku ili Tursku su aranžmani sa polaskom iz BGD - čim se vrate sa odmora pitaću rođake .. A prošle godine su buili u Antaliji i nije bilo mnogo skuplje...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Odluci se vec jednom koje se verzije drzis nema nikoga od turista a prljavstina i buka. Buku prave Budvani jer sve u lelek i kuknjavu sto nema turista
    Hahhahaa, što čini Hari!
    Quote Originally Posted by Sopocanac View Post
    bice da je tako.... to sto ti nisi mrdao van crne gore nigde pa ne znas kako je tamo , to je ipak tvoj a ne moj problem a drugo imas internet pa pokusaj malo da vidis slike i bice ti jasnije

pozdrav
    Pogledaj Hari stvarno malo slike na internet, pa nas obraduj novim informacijama i zaključcima, kao drug sopocanac. Vidiš kako je on naoružan argumentima.
    Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Sto pricaju ovi ajvani na vjesti da je sezona bolja no prosla. Ja juce u Budvu nidje nikog. U ovo doba prosle godine nije se moglo setalistem proc oko 9 navece. Sad je polu prazno, a vidim i kafici se nisu proslavili sa cijenama. Narod nema ni da svrati nedje da popije sto. Da nije tuzno, bilo bi smijesno. Ustvari meni i jeste smijesno, ja se razvalih
    Samo se pitam kuda si ti to šetao, pa ti u subotu veče nije nikoga u bd bilo... Ili se meni narod pričinjava, ili ne znam o čemu se radi.
    Quote Originally Posted by hercules View Post
    A turizam - što se to dešava?

Ne bijah na kupanje dolje još ove godine, ali čuh od drugarice ulaz na plažu 2,5€ i ako se ne smije po zakonu naplaćivat.
    Ležaljka 5€.

U Costa coffee, valjda se skoro otvorio kafić, dvije kafe, voda i dva soka kao cedevita = 17€ Ajde ono novi kafić, elitno mjesto ali opet mi ne ide u glavu.
    E malo je mnogo moji dragi Budvani i Budvanke.
    Nego vidjećemo kakva će sezona bit. Ovo baš i nijesu orhabrujuće cifre za neki turistički bum u naredna 2 mjeseca.
    Viđi ovo, skupo jeste, ali su kafići vječito krcati. Svi se žale na astoriju, preskupo - tamo se mjesto ne može ulovit. Presnjećuju se što su najeftiniji kokteli na šanku 8€, ma svi tamo vise.
    I meni se čini da ima sasvim pristojno naroda, ja se na Jaz ne mogu parkirat na neko normalno mjesto, no se našetam dok stignem od kola do plaže. Đe god da krenem, obavezno se iznerviram jer se napatim oko parkinga.
    Never Complain, Never Explain

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Daj mi detalje o tom aranzmanu, naprosto mi je preskupo ovo... I neshto me interesuje. Kako bi ti iz Pg napravio aranzman za Tursku ili Grchku? Mislim, za chetvorochlanu porodicu samo bi te povratna karta iz BG-a doshla oko 500 eura.
    To ti je kao ona prica " na moru mijesano meso, 2 piva, 3 kave i 2 kolaca za 2 eura" a kad pitas "dje to?" odgovor je nidje ali fino cuti
    Zaboravio si da se odje nikad ne pita za detalje jer to je najtezi dio pa na kraju ispadne rekla ujnina tetkina, trazi slike na netu ili vjeruj na rijec
    PS.
    Zna li ko kad pocinje lokalni autobus Novi-Cilipi i koliko puta dnevno ce ići da se ne muci jedina evropska firma iz Novoga taxi More
    Last edited by Hari Krisna; 07-07-08 at 11:59.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by institucija View Post
    Ulcinje PP za jednu osobu 30 € x 4 x 15 dana = 1800 €
    Za Grčku ili Tursku su aranžmani sa polaskom iz BGD - čim se vrate sa odmora pitaću rođake .. A prošle godine su buili u Antaliji i nije bilo mnogo skuplje...
    Dobro, znao sam i ja podijelit' to da bi' dobio kolika je cijena po sobi dnevno.
    Ali mi je to preskupo, pa me interesuje koji je to hotel.
    Shto se tiche Turske i Grchke, rekao si ono na shto sam i ja mislio, dakle to se moze isplatit' beogradjanima, nikako podgorichanima!!
    Recimo da i ja imam u planu ljetovanje u inostranstvu, pa sam u toku sa cijenama. Nama iz CG svaki odlazak preko BG-a je neisplativ (pogotovo za chetvorochlanu familiju).
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,578
    Thanked in
    3,797 Posts

Ja ne znam što se ovaj narod dohvatio odmaranja po moru. Porodični ljudi ne idu u Budvu no na manja i mirnija mjesta da se odmore. Mladi ne idu na more radi odmora nego radi provoda. Zato ti Turska i Grčka i Bugarska nisu kao CG. Drug mi iđaše prije neku godinu u Bugarsku, pa mu je bilo dobro zbog toga što je bio sa ljudima iz autobusa kojim su stigli,a ekipa bila u redu. Ne zato što je u Bugarsku fino more ili onih sto iljada hotela te niču za dvije neđelje gradnje. Na CG primorju, cip cijela gužva je ekipa.

Sad da rizikujem da me nadležni organ foruma šutne, moram da kažem da mi pojedini likovi (koje neću imenovat - dusanp) zvuče kao da su im sve đevojke (ili ženu) klepali Cgorci po primorju ljeti (jedan od razloga dolaska na more), odnosno Cgorci po fakultetima i firmamma srbijanskim ostatkom godine. A svaka kritika cgorstva upakovana u oblandu neke civilizovanosti i pomirljivosti.

Što se tiče sezone, ja sam za to neka ide kako ide, pa na kraju godine, ako je stvarno propala, neka neko odgovara za to. Kod nas je samo problem što zaslužnih za uspjehe uvijek ima, a odgovornih za neuspjeh nikad nema.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    1,094
    Thanks Thanks Received 
    647
    Thanked in
    363 Posts

Čarteri se polako organizuju i iz CG ...pogledaću kući koje su tačno cijene pa da vidimo ..možda bude isplativo i iz CG... Samo što se oept vraćemo na priču od ranije da li će agencije biti realne u svom profitu ...

Prevoz do BG i nije toliko skup koliko je maltetiranje

Hotel u Ulcinju je "velika plaža".. nisam ni znao da postoji hotel pod tim imenom, sem ako nije neki od postojećih preimenovan ...

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

PS.
    Zna li ko kad pocinje lokalni autobus Novi-Cilipi i koliko puta dnevno ce ići da se ne muci jedina evropska firma iz Novoga taxi More
    Za tebe koji braniš neodbranjvo potrudih se da saznam za bus do Ćilipa. Ali ako što ti već rekoh mi smo nedorasli normalnim tokovima. Inače taj ugovor oko prevoza do Ćilipa je potpisan ima 15 dana već.
    Zvala sam Blueline, pali sa Marsa. Ne zanju ni što pitam.
    Zvala sam na autobusku u HN. Žena: "Do Ćilipa?????????" Podviknu, začudi se, kao da sam pitala do Angole ima li busa. Zamisli sad da je neki turista zvao. Uh....
    Inače to bi trebaal biti super varijanta i jeftiniji prevoz, jer su i avonske karte sa Ćilipa dosta povljnije ako ne idete u Srbiju.

Page 7 of 715 FirstFirst ... 345678910111757107507 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)