hahahahhahaah kako je krenulo svi cemo mi na Zlatibor na ljetovanje...no je skupo!
Posto svake godine prolazim pored Partizanskih voda i obavezno svrnem 2-3 sata da odmorim s fameljom, to nam je tacno na pola puta do naseg odredista (i isto tako na povratku) ...redovno rucamo tamo, sjednemo u kafice, ova djeca iznajme bicikla po uru dvije, voze se onom pedalinom po jezeru... i vjerujem da ostavimo vise novca nego prosjecan turista koji tamo ljetuje...Nema skupljega mjesta na planeti prijatelju, pocev od kajmaka zlatiborskoga koji je ravno 2 eura skuplji na Zlatiboru nego u Podgorici?! Neka, ja ga tamo kupim, kad sam avetna!
Prosle godine je na primorju pljeskavica bila od 1.50 do 2 eura, a na Zlatiboru ravno od 200-250 dinara!
Kafa crna je bila 80 dinara, dupla kakvu ja pijem 160 dinara...aloooo vise od 2 eura!
Nema veze, raj je na zemlji i opet cu ove godine rucati tamo i kupit kajmak, i popit kafu i jesti sladoled i kolace...ali ne pricam i ne ponizavam to iako je PRESKUPO iako se ne moze podiciti uslugom kao sto velite...potpuno prosjecno i rekla bih "nasa posla"!

Bookmarks