Da!
Uz napomenu da sam bio testni korisnik i da po opremu koju su ostavili za Extra-TV neće niko iz T-Coma da dođe, tvrde da je to moja obaveza na šta se ja protivim...
U startu sam "teško" pristao da budem testni korisnik jer sam tada bio već na BBM-u i unaprijed sam potvrdio da ne želim Extra-TV. Uslijedila su ubjeđivanja da je to samo testni period i da nakon toga nemam ama baš nikakvih obaveza (kako po pitanju korišćenja/plaćanja usluge, tako ni obavezu vraćanja opreme po koju ce oni doći). Tako da je oprema kod mene ali uslugu TV-a apsolutno ne koristim. Ako je neko iz T-Coma ugradio opremu ima obavezu da je demontira i odnese jer ne želim da radim njihov posao.
Žalio sam se, pisao na šta su oni u pocetku usmeno tvrdili (lagali) da će ispoštovati moje zahtijeve po pitanju: 1.demontaže i odnošenja opreme 2. umanjivanja narednih računa za neopravdano naplaćenu uslugu. Zvali su i dogovarao sam da dođu po opremu što se nije desilo, a potom su zvali da me maltene ubijede da mora neko moj da radi u T-Com-u. Meni je jasno da su većina testnih korisnika bili radnici T-Com-a i da sam ja neopravdano po inerciji zavrsio u toj grupi sa kojom nikada nisu sklapali ugovor (imaju tih 50% popusta).
Na kraju ništa od toga, stigao je pismeni odgovor komisije koja odbija žalbu jer se žalim na račune kojima je rok žalbe istekao (samo 7 dana, već osmi dan je račun važeći bez obzira na prevaru). Navode da dalje imam pravo žalbe kod agencije...na sta sam se u početku razmišaljao ali je to zahtijevalo dodatni napor po pitanju pisanja žalbe (uz poznate "simpatije" agencije) za koje nisam imao u tom trenutku vremena. Kada sam sve presabrao odlicio sam za prvi korak da je za mene najlakse da vise ne budem korisnik T-Coma, a žaliću se samo ako se skupi neka kritična masa jer sam čuo da moj slučaj nije usamljen. Jasno je da zaposleni T-Coma se nece žaliti protiv svoje firme ali valjda ima još "navučenih" testnih korisnika. Umjesto da priznaju grešku i probaju da me zadrže kao korisnika oni demonstrraju pomanjkanje sluha za došla vremana.
Da ponovim, zadnjih 5 računa dobijam stavku Extra-TV sa 50% popusta, te plaćam uslugu koju sa sigurnošću ne koristim i za koju nikada sa T-Com nisam sklopio nikakav ugovor o koriscenu Extra-TV paketa.

Reply With Quote
Bookmarks