Page 84 of 830 FirstFirst ... 347480818283848586878894134184584 ... LastLast
Results 2,076 to 2,100 of 20746

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    327
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

polako, sad ce Sale, samo da prestanete da kritikujete i pocnete da falite (tipa "Gledam oglase na MBC, i bi reklama za onoga smrt za sve bube i moljce i glodare, i ne zapisah br, pa ga onda premotah zahvaljujuci mom Extra TV-u! Hvala ti Sale i T-come!" :roll: )

To sto oni po zakonu nemaju pravo da gase ni uslugu zbog neplacanja ni kanale koji prenose te utakmice, to je nista spram premotavanja i tacnog vremena! :mrgreen:
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Eto recimo da ne mari sto su mi iskljucili, ali kad platim onda hocu i momentalno da mi se ukljuci. Ne radi im poslovnica i oni se cude kako to u sred radnog vremena. I sad ja stvarno ne vidim ako zbog njihovog propusta oni ne mogu aktivirat uslugu ko to treba da uradi. Mislim da se razumijemo meni na kraju dolazi isti racun ko da sam koristio bilo 15 ili 30 dana, i extra tv sam uzeo najvise zbog njihove prednosti stopiranja, premotavanja i snimanja programa a ne zbog ponude kanala pa da sad neko pomisli sta cu ja to da gledam bitno u ova 2-3 dana te sam ovoliko zapeo. Nego bi sto bi i ovo ce se rijesit(valjda) te vas sa ovim problemom necu uznemiravat.
    Ako je nedovoljno to sto imas, bices nesrecan i da cio svijet bude tvoj -Seneka-

Thanks Thanks Given 
    237
    Thanks Thanks Received 
    127
    Thanked in
    73 Posts

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    polako, sad ce Sale, samo da prestanete da kritikujete i pocnete da falite (tipa "Gledam oglase na MBC, i bi reklama za onoga smrt za sve bube i moljce i glodare, i ne zapisah br, pa ga onda premotah zahvaljujuci mom Extra TV-u! Hvala ti Sale i T-come!" :roll: )
    :mrgreen:
    I respect your wrong opinion.
    Lukaj

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Zna li se kad ce sa radom pocet FOX Montenegro i PRO TV? TV Vijesti su bile expresne po tom pitanju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Što je ovo imam RTS2,gasite mi ga neću da gledam!
    Želim samo Šofra!!!!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    7 Posts

T-Com = skup PREVARANATA!

Meni su bez ikakvog ugovora poceli da naplacuju Extra-TV. Istina 50% cijene...
    To traje vec nekih 4-5 mjeseci. Zalio se, pisao ali uzalud, cude se, ne mogu da vjeruju da ne radim u T-Com-u (ako si zaposlen ili imas u porodici nekog zaposlenog u T-Com po defaultu te sleduje Extra-TV) i pozivaju se na neki clan zakona o telekomunikacijama prema kome ako se ne zalis u roku od 7 dana, racun je vazeci!
    I nikako da se nacudum T-Com-ovoj bahatosti, neopravdanoj prepotenciji i pomanjkanju poslovnog sluha u situaciji kada konkurencija nadolazi.
    Samo pretplatu za dva broja telefona je "skromnih" 7,68 € , a Internet me kosta 35€ i to samo 10GB istina na 2 Mbit-a. Ne pamtim racun ispod 65€, uvijek je visi. Treba se samo sjetiti stavke na racunima "manipulativni troskovi" koja sugerise T-Com = skup MANIPULANATA!
    Nikada kao korisnik nista od povoljnosti T-Coma nisam imao, izuzev dranja i drasticnog posklupljenja usluga fingiranih sa agencijom.

Tako da ovih dana nakon 10-tak godina koriscenja T-Com Interneta i nakon 40 godina postojanja tel. prikljucka, otkazujem sve usluge T-Com-a i prelazim sa velikom gorcinom na M-tel.
    Kada pocne BBM sa telefonijom/internetom vjerovatno cu paralelno sa M-tel koristiti i njih.
    Vjerujem da ce me M-tel+BBM telefonija+internet kostati ukupno 50% od dosadasnjih racuna T-Coma.

Ponovicu "manipulativni troskovi" potvrdjuju T-Com = skup MANIPULANATA!

Mozda bi neko od zaposlenih T-Coma-a mogao stati u casnu odbranu voljene firme ili bi i oni mogli podijeliti gore navedeno misljenje (bar u dijelu Extra-TV).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Ricardo_Izecson View Post
    Što je ovo imam RTS2,gasite mi ga neću da gledam!
    Želim samo Šofra!!!!

Po***** se i na tebe i na njega.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thumbs down

Quote Originally Posted by NBM View Post

To traje vec nekih 4-5 mjeseci. Zalio se, pisao ali uzalud, cude se, ne mogu da vjeruju da ne radim u T-Com-u (ako si zaposlen ili imas u porodici nekog zaposlenog u T-Com po defaultu te sleduje Extra-TV) i pozivaju se na neki clan zakona o telekomunikacijama prema kome ako se ne zalis u roku od 7 dana, racun je vazeci!
    I nikako da se nacudum T-Com-ovoj bahatosti, neopravdanoj prepotenciji i pomanjkanju poslovnog sluha u situaciji kada konkurencija nadolazi.
    Samo pretplatu za dva broja telefona je "skromnih" 7,68 € , a Internet me kosta 35€ i to samo 10GB istina na 2 Mbit-a. Ne pamtim racun ispod 65€, uvijek je visi. Treba se samo sjetiti stavke na racunima "manipulativni troskovi" koja sugerise T-Com = skup MANIPULANATA!
    Nikada kao korisnik nista od povoljnosti T-Coma nisam imao, izuzev dranja i drasticnog posklupljenja usluga fingiranih sa agencijom.

Tako da ovih dana nakon 10-tak godina koriscenja T-Com Interneta i nakon 40 godina postojanja tel. prikljucka, otkazujem sve usluge T-Com-a i prelazim sa velikom gorcinom na M-tel.
    Kada pocne BBM sa telefonijom/internetom vjerovatno cu paralelno sa M-tel koristiti i njih.
    Vjerujem da ce me M-tel+BBM telefonija+internet kostati ukupno 50% od dosadasnjih racuna T-Coma.

Mozda bi neko od zaposlenih T-Coma-a mogao stati u casnu odbranu voljene firme ili bi i oni mogli podijeliti gore navedeno misljenje (bar u dijelu Extra-TV).
    Naplacuju ti nesto sto ne posjedujes, nije valjda da si placao to. E ako je ovo istina onda je to stvarno previse. Svaka im cast sto nam rade a mi im dopustamo
    Ako je nedovoljno to sto imas, bices nesrecan i da cio svijet bude tvoj -Seneka-

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    564
    Thanked in
    405 Posts

t-com je jedan veliki monopol pa mogu da rade sto god zele!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma samo neka nastave...toliko su pokupili negativnog imidza da ih jos 10 godina fer poslovanja nemogu ispraviti od bruke.
    Kao sto sam i prije nedje rekao sami sebi rupu kopaju...a prvolinjiasi iz rovova spremaju super retoricku odbranu...pifh.

Jadno i bijedno pa i da je od njemaca !

Thanks Thanks Given 
    327
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

ajde, ljudi, strpite se, sace Sale sve da razjasni, samo sto nije!
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    6 Posts

Jesam li te ja to dobro shvatila, da ti već 4-5 mjeseci plaćaš uslugu koju uopšte ne koristiš

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    564
    Thanked in
    405 Posts

ovce su da se sisaju!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    1 Post

I ja cu ih pozdravit samo da mi istekne ugovor jos 8mjeseci .Talijana nema skoro uopste a gube se i drugi kanali .Interesantno je da skoro svi mi placamo oko 60e racune ?????? :hammer:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Pazi da se ne zeznes stavili su 13 mjeseci i ako ti ne podjes da otkazes ugovor kad istekne oni ce smatrat da si zadovoljan uslugama i produzit ugovor, to su mi drugu uradili za adsl on mislio kad prodje ugovor oni ce mu ga ugasit.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    7 Posts

Quote Originally Posted by ßřgěńjĺ View Post
    Jesam li te ja to dobro shvatila, da ti već 4-5 mjeseci plaćaš uslugu koju uopšte ne koristiš
    Da!
    Uz napomenu da sam bio testni korisnik i da po opremu koju su ostavili za Extra-TV neće niko iz T-Coma da dođe, tvrde da je to moja obaveza na šta se ja protivim...
    U startu sam "teško" pristao da budem testni korisnik jer sam tada bio već na BBM-u i unaprijed sam potvrdio da ne želim Extra-TV. Uslijedila su ubjeđivanja da je to samo testni period i da nakon toga nemam ama baš nikakvih obaveza (kako po pitanju korišćenja/plaćanja usluge, tako ni obavezu vraćanja opreme po koju ce oni doći). Tako da je oprema kod mene ali uslugu TV-a apsolutno ne koristim. Ako je neko iz T-Coma ugradio opremu ima obavezu da je demontira i odnese jer ne želim da radim njihov posao.
    Žalio sam se, pisao na šta su oni u pocetku usmeno tvrdili (lagali) da će ispoštovati moje zahtijeve po pitanju: 1.demontaže i odnošenja opreme 2. umanjivanja narednih računa za neopravdano naplaćenu uslugu. Zvali su i dogovarao sam da dođu po opremu što se nije desilo, a potom su zvali da me maltene ubijede da mora neko moj da radi u T-Com-u. Meni je jasno da su većina testnih korisnika bili radnici T-Com-a i da sam ja neopravdano po inerciji zavrsio u toj grupi sa kojom nikada nisu sklapali ugovor (imaju tih 50% popusta).
    Na kraju ništa od toga, stigao je pismeni odgovor komisije koja odbija žalbu jer se žalim na račune kojima je rok žalbe istekao (samo 7 dana, već osmi dan je račun važeći bez obzira na prevaru). Navode da dalje imam pravo žalbe kod agencije...na sta sam se u početku razmišaljao ali je to zahtijevalo dodatni napor po pitanju pisanja žalbe (uz poznate "simpatije" agencije) za koje nisam imao u tom trenutku vremena. Kada sam sve presabrao odlicio sam za prvi korak da je za mene najlakse da vise ne budem korisnik T-Coma, a žaliću se samo ako se skupi neka kritična masa jer sam čuo da moj slučaj nije usamljen. Jasno je da zaposleni T-Coma se nece žaliti protiv svoje firme ali valjda ima još "navučenih" testnih korisnika. Umjesto da priznaju grešku i probaju da me zadrže kao korisnika oni demonstrraju pomanjkanje sluha za došla vremana.

Da ponovim, zadnjih 5 računa dobijam stavku Extra-TV sa 50% popusta, te plaćam uslugu koju sa sigurnošću ne koristim i za koju nikada sa T-Com nisam sklopio nikakav ugovor o koriscenu Extra-TV paketa.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    6 Posts

Da!
    Uz napomenu da sam bio testni korisnik i da po opremu koju su ostavili za Extra-TV neće niko iz T-Coma da dođe, tvrde da je to moja obaveza na šta se ja protivim...
    U startu sam "teško" pristao da budem testni korisnik jer sam tada bio već na BBM-u i unaprijed sam potvrdio da ne želim Extra-TV. Uslijedila su ubjeđivanja da je to samo testni period i da nakon toga nemam ama baš nikakvih obaveza (kako po pitanju korišćenja/plaćanja usluge, tako ni obavezu vraćanja opreme po koju ce oni doći). Tako da je oprema kod mene ali uslugu TV-a apsolutno ne koristim. Ako je neko iz T-Coma ugradio opremu ima obavezu da je demontira i odnese jer ne želim da radim njihov posao.
    Žalio sam se, pisao na šta su oni u pocetku usmeno tvrdili (lagali) da će ispoštovati moje zahtijeve po pitanju: 1.demontaže i odnošenja opreme 2. umanjivanja narednih računa za neopravdano naplaćenu uslugu. Zvali su i dogovarao sam da dođu po opremu što se nije desilo, a potom su zvali da me maltene ubijede da mora neko moj da radi u T-Com-u. Meni je jasno da su većina testnih korisnika bili radnici T-Com-a i da sam ja neopravdano po inerciji zavrsio u toj grupi sa kojom nikada nisu sklapali ugovor (imaju tih 50% popusta).
    Na kraju ništa od toga, stigao je pismeni odgovor komisije koja odbija žalbu jer se žalim na račune kojima je rok žalbe istekao (samo 7 dana, već osmi dan je račun važeći bez obzira na prevaru). Navode da dalje imam pravo žalbe kod agencije...na sta sam se u početku razmišaljao ali je to zahtijevalo dodatni napor po pitanju pisanja žalbe (uz poznate "simpatije" agencije) za koje nisam imao u tom trenutku vremena. Kada sam sve presabrao odlicio sam za prvi korak da je za mene najlakse da vise ne budem korisnik T-Coma, a žaliću se samo ako se skupi neka kritična masa jer sam čuo da moj slučaj nije usamljen. Jasno je da zaposleni T-Coma se nece žaliti protiv svoje firme ali valjda ima još "navučenih" testnih korisnika. Umjesto da priznaju grešku i probaju da me zadrže kao korisnika oni demonstrraju pomanjkanje sluha za došla vremana.

Da ponovim, zadnjih 5 računa dobijam stavku Extra-TV sa 50% popusta, te plaćam uslugu koju sa sigurnošću ne koristim i za koju nikada sa T-Com nisam sklopio nikakav ugovor o koriscenu Extra-TV paketa.
    Znaš i sam da postoji opcija da se žališ AZT, nekad prođe - nekad ne, zavisi od slučaja do slučaja i broja korisnika. Ne trebam ti ni napomonjati da neka rješanja koja je i donijela AZT nisu ni ispoštovali, ali u svakom sličaju da sam na tvom mjestu ne bih sjedjela skrštenih ruku i pomirila se sa tim. Pokušala bih svim dostupnim opcijama da riješim to, ikako su kao firma veoma "profesionalni" i "odgovorni".

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

"Ovce su da se šišaju" - to jest', ali ovcama je lako - vuna im raste sama od sebe, što sa nama nije slučaj.

Meni je račun u prosjeku 75 eur. Ako hoću da imam Extra-Tv i Flat Internet - pretpostavljam da manji račun od toga ne mogu imati (jer kod mene na "fix" telefonske pozive otpada tek u prosjeku 2.5 eur na oko 2.3 h razgovora, što je opet pljačka da 1h razgovora u lokalu košta znatno više od 1 eur bez PDV-a, ali to je posebna priča).

oops2 Guest

Nista nije posebna prica vjeruj mi...
    Sve su to fore koje postoje u pozadini i za koje mislimo da su valjda normalne...
    Posao mi je da sam cesto u komunikaciji sa ljudima sa strane...Vjeruj da se smiju oni koji nas gledaju kao jadnike,a oni koji eto pokusaju da nas gledaju kao ljude pocnu da se zezaju sa tim....
    Osnovni vid komunikacije nam je uskracen.... a eto...da vidimo koliko ce nam trebati vremena da shvatimo koliko je to vazno !!!
    Last edited by oops2; 16-06-08 at 13:44.

Thanks Thanks Given 
    3,563
    Thanks Thanks Received 
    5,862
    Thanked in
    2,813 Posts

Quote Originally Posted by Scepan View Post
    Pazi da se ne zeznes stavili su 13 mjeseci i ako ti ne podjes da otkazes ugovor kad istekne oni ce smatrat da si zadovoljan uslugama i produzit ugovor, to su mi drugu uradili za adsl on mislio kad prodje ugovor oni ce mu ga ugasit.
    A ti kako si? Sto radis?
    Ne mogu oni da smatraju nista. A meni ce istec ugovor za godinu dana cini mi se, jer evo cekam da mi posalju ugovor postom cipan cijelu godinu dana, a to se jos ne desi.
    Sad sam trazio da ga opet posalju
    Last edited by hercules; 16-06-08 at 20:17.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    564
    Thanked in
    405 Posts

uzmete opremu , odete u poslovnicu i bacite im!!! i ja jedva cekam da dodje internet kod bbm-a pa da micem ADSL , racuni ubijaju!!! niko iz t-coma ne odgovara na poruke sto mi pisemo, jer znaju da su zaebali stvar ! Ja srecom nemam Extra, jer cujem da se mnogo zale na to! Svi se pomamili da uzmu zbog premotavanja, pauziranja... Jeftinije vam je da ste kupili video ili dvd recorder koji kosta oko 150 eura, cak moze da vam ostane zauvijek a ovamo imate ogranicenje za snimanje pa onda brisanje!!!

Thanks Thanks Given 
    1,681
    Thanks Thanks Received 
    583
    Thanked in
    436 Posts

straus, nesto si previse frustriran, jel bila plata u 88M-u ?

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    564
    Thanked in
    405 Posts

no coment!

Thanks Thanks Given 
    29
    Thanks Thanks Received 
    109
    Thanked in
    49 Posts

Quote Originally Posted by straus View Post
    uzmete opremu , odete u poslovnicu i bacite im!!! i ja jedva cekam da dodje internet kod bbm-a pa da micem ADSL , racuni ubijaju!!! niko iz t-coma ne odgovara na poruke sto mi pisemo, jer znaju da su zaebali stvar ! Ja srecom nemam Extra, jer cujem da se mnogo zale na to! Svi se pomamili da uzmu zbog premotavanja, pauziranja... Jeftinije vam je da ste kupili video ili dvd recorder koji kosta oko 150 eura, cak moze da vam ostane zauvijek a ovamo imate ogranicenje za snimanje pa onda brisanje!!!
    Bogomi ga pljujesh ni da imash 2...Meni i internet i extra tv rade bez greshke,valjda mi je centrala ok...Vidio sam da bbm ima boljih kanala,ali shto sad treba,da se iza***** po njima jer imam extra tv?Nego,klasichna pricha nashega naroda,"reka' mi je majstor na skelu da je bolji total tv,uaaa svi drugi"...A sale i kablegirl,bolje da sluzhite ovdje da pojasnite nejasno,kazhete shto ce biti i kad,a ne shto se prepucavate,korisnici ce sami vidjeti shto je bolje...Nemoj da se ko nashao uvrijedjen,samo mi je bzv bilo kad vidjeh zadnjih nekoliko stranica...

Thanks Thanks Given 
    1,681
    Thanks Thanks Received 
    583
    Thanked in
    436 Posts

Uskoro novi kanali na Extra TV!

Uskoro novi kanali na Extra TV! (premotano)

Uskoro novi ka (pauzirano)

20:47 (tacno vrijeme)

Page 84 of 830 FirstFirst ... 347480818283848586878894134184584 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)