Radi li ovaj extra TV ?
Radi li ovaj extra TV ?
Što je ovo,taman se ponadah da ću odgledat utakmicu na HRT 2 koji je radio neđe 30 prvih minuta,i onda ga samo utuliše.Nije ni stojalo objašnjenje kao prethodnih dana,nego samo MRAK!
mrak nece ugasiti dan!!!
prebacite se na bbm i imate utakmice sa evropskog na 5 kanala, samo pritisnite dugme!!!
imao si mjesec dana " besplatno" kao sto SALE kaze. dovoljno da vidis valja li sto. momci najvise gledaju sport, a na extra ga vrlo malo ima, zar ne?
moze i na total da se gleda,niste jedini.....
rtrs,tv 3 slo,rts 1/2,FTV.....
straus da ne kvarimo topice koje kvarimo ajde fino dodji na ovaj topic pa da se fino raspravljamo....ne samo ti nego i ostali
https://forum.cdm.me/showthread.php?t=28762
Na Total TV , preko RTS, može da se gleda utakmica.Da li to znači da je ova TV stanica otkupila pravo prenosa od UEFE i za Crnu Goru?
Uglavnom fantastična stvar, samo da ne gledam TVIN!
Što se tiče rtrs,slo 3, ftv , oni su i prije bili dostupni.
Samo je bila riječ o RTS i HRT!
Libertas
Društvo - Srijeda, 11. jun 2008. godine
POBJEDA
IZ AGENCIJE ZA RADIO DIFUZIJU
Kablovski operatori mogu da prenose utakmice
Podgorica, 10. jun (MINA) – Kablovski i drugi televizijski operateri mogu prenositi utakmice Evropskog prevenstva u fudbalu ukoliko su ugovorom sa Evropskom fudbalskom asocijacijom (UEFA) regulisali pravo kablovske ili slične distribucije ovog događaja na teritoriji Crne Gore, saopštemo je danas iz Agencije za radio difuziju (ARD).
Iz Agencije su kazali da podgorička Televizija IN nije stekla ekskluzivno pravo emitovanja prenosa utakmica Evropskog prvenstva u fudbalu preko sistema za distribuciju radio-televizijskih programa odnosno kablovskih operatera.
Televizija IN je upoznala ARD sa sadržajem ugovora sa UEFA-om i zatražila da ona sprovede mjere radi sprječavanja ugrožavanja njenih ugovorom stečenih prava od pojedinih kablovskih operatora.
Iz Agencije su naveli da je nakon upoznavanja sa Ugovorom zaključeno da je Televizija IN stekla ekskluzivno pravo samo za zemaljsko emitovanje prenosa Evropskog prvenstva u fudbalu.
mislim da je ovdje sve jasno,samo mi nije jasno zbog chega extra tv i dalje gasi kanale:eek:
To se znalo i prije!
Međutim, kablovski operateri odnosno TV stanica, treba da ima otkupljena prava prenosa za Crnu Goru!
Pošto imam TV Total i pošto sam večeras gledao utakmicu, to znači da je
RTS otkupila prava prenosa i za Crnu Goru i omogućila kablovskom distributeru da emituje njen signal u vrijemenu trajanja utakmice!
Libertas
Nema nešto Saleta da nam pojasni malo ovu situaciju!![]()
Pa sta reci nego da je klasicni BEZOBRAZLUK to sto cine T-COM i TV IN! Prava se SAMO odnosi na emitovanje preko zemaljskih predajnika, a ne kablovskog sistema za koje ja dajem novac da bih gledao kanal koji ja ocu!! Nasla se privatna IN da kroji sudbinu nama! Svakakva se cuda ovdje desavaju! Pitam se sada oce li T-Com da i dalje NEZAKONITO ukidati prenose na RTS-u i HRT-u???
Evo nemogu a da ne postujem sto mi se sad desi. Zbog neplacanja racuna iskljucili mi extra tv i nekim cudom adsl i tel ostali da rade a inace se iz tehnicke sluzbe cudili kako, i danas platim racun i krenem u poslovnicu u mojem gradu tu jedinu sto imaju medjutim niko nije radio iako se vode da su na radnom mjestu cak i cekanje od pola sata mi nije pomoglo. Dodjem kuci i nazovem podrsku na onom besplatnom broju i kazem im sta je problem i da li bi mogao extra tv servis da se ukljuci posto adsl i tel rade i oni kazu da bi trebalo pa onda me proslijedi i ja opet iznesem problem a oni mene ponovo spoje sa tehnickom sluzbom od malo prije pa onda oni mene proslijede uz izvinjenje ponovo kod njih i sad mi kaze jedna cura da bi ona to ukljucila ali posto mi je telefon iskljucen u centrali u mom gradu nemoze nista, i ja joj kazem kako mi tel nije iskljucen u centrali i da mi je samo extra tv u prekidu i to iskljucen od strane njih ali ona ko da ja pricam nekom drugom. eto toliko. nije problem ako nemoze ali zasto svi pricaju razlicito i jedan kaze moze a drugi nemoze. mislim znacilo bi mi da ne cekam ponedeljak ali izgleda mi sa ovim t-comom to sudjeno. Ali sto me proslijedjivase ovoliko to je zamjerka velika. Sale moze li sto da se uradi prije ili...
Ako je nedovoljno to sto imas, bices nesrecan i da cio svijet bude tvoj -Seneka-
Sve je jasno,i bez tacke i zareza !!!
a kad prasvite ove prekide po par sati kao recimo sto ce biti ponedeljak na utorak, dal ce se smanjiti racun tj. pretplata?
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
Ovo izmedju EXTRA TV i TVIN sto nam gase rts i hrt i nedaju nam da gledamo utakmice na koji mi ocemo kanale a ne na koji nam oni dozvole ,lici mi na nekadasnji dogovor bivseg moneta i promontea o marketinskom nenapadanju ,gdje su se malo reklamirali i na taj nacin stedjele pare od reklama a i cijena im je usluga bila skoro ista, mozda tako ima dogovor da extra tv dobija dzabe reklame na intv zauzvrat ovi nam gase rts i hrt i svi srecni osim NAS KORISNIKA.
Mislim da si blizu...ili Snjofro i Skocica Skok su mnogo uticajne i uvazene !!!
Pa eto od zurbe desi se i mislim da se shvatilo sto cu da kazem jer pisano je ovim nasim jezikom. A bogami dok sam razgovarao sa podrskom stajanja nje bilo, morao sam svima iznova da iznosim problem posto niko ne bjese kompetentan da uradi bilo sta. Ionako se nista nije desilo u mom slucaju u toku dana pa eto nek post ostane ko jedan dokaz vise igranja t-coma korisnicima. A ko mi je kriv sto nijesam placao sad malo da me kazne za to tako ide to kod njih.
Ako je nedovoljno to sto imas, bices nesrecan i da cio svijet bude tvoj -Seneka-
Evo malo pomoci za tebe.
Po zakonu o zastiti potrosaca, niko nema pravo da ti ugasi telefon, struju, telefon i slicno. Mogu samo da te utuzhe, ne i da prestanu sa pruzanjem usluge
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks