Page 55 of 830 FirstFirst ... 54551525354555657585965105155555 ... LastLast
Results 1,351 to 1,375 of 20746

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

pa okrenite antenu put lovcena

Thanks Thanks Given 
    113
    Thanks Thanks Received 
    4,457
    Thanked in
    2,617 Posts

Meni je bilo na slovenski, ali sma to to riješio prebacivanjem na HBO Comedy..
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by Veri View Post
    pa okrenite antenu put lovcena
    E da nam ne otvori oči, ne znamo kako bismo riješili ovaj problem
    U moju kuću dok je Extra, nikad više nikakve antene.

Thanks Thanks Given 
    165
    Thanks Thanks Received 
    895
    Thanked in
    374 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    U moju kuću dok je Extra, nikad više nikakve antene.
    Imaš antenu u mobilnom telefonu. Osim ako nisi riješila da i na njega staviš kabl jer je sa kablom Extra bolje i jedino je tako ispravno.

Thanks Thanks Given 
    1,683
    Thanks Thanks Received 
    584
    Thanked in
    437 Posts

Bice provjereno sa kolegama koji rade taj dio, pa cu se oglasiti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default Pomoc :)

Zanima me koliko kosta iznajmljivanje filmova u Videoteci? I da li se placaju filmovi u HBO Digital-u?

Thanks Thanks Given 
    1,683
    Thanks Thanks Received 
    584
    Thanked in
    437 Posts

Za svaki film u vidoteci pise cijena i dobijas "upozorenje". HBO Digital je u HBO paketu, pa samo fixno placas pretplatu na kompletan HBO (4.90) koji ukljucuje live kanal HBO, live kanal HBO Videoteka i HBO Digital. Sve filmove i serije iz HBO Digital da gledas koliko goces puta u toku mjeseca bez dodatnih "troskova". HBO Digital ce ovih dana biti dopunjen.

Thanks Thanks Given 
    1,496
    Thanks Thanks Received 
    206
    Thanked in
    131 Posts

Quote Originally Posted by goku_DBZ View Post
    Meni na makedonski, pa onda na slovenski
    Ti si makedonac porijeklom,pa zbog toga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@sale mozda ce ti ovo biti interesantno

IPTV uses UNICAST technology to allow quick channel switching, then after a few seconds uses multicast technology. The problem is that by default, the Thomson Speedtouch 780WL does not transmit IGMP Multicast packets. So you have 3 seconds of TV each time you switch a channel, then a very uncool frozen screen.

Luckily, there is a fix :-)

Connect to your routeur via Telnet, login accordingly and then type the following lines:

igmp
    proxy
    config state=enabled
    ifconfig intf=Internet state=upstream
    ifconfig intf=LocalNetwork state=downstream version=IGMPv2 fastleave=disabled
    saveall

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Hm...Zch ti si živ čovječe Nijesam ni sumnjala da ćeš iskopati ovako što . Imaš li Extra?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Evo ne mogu gledati utakmice veceras zato sto ton na B92 a i na jos par srpskih kanala qrca nevalja pa su ostali ukucani dosli kod mene da gledaju preko satelita koji radi bez greske. Od kad ste poceli imate problem sa ovim dokle?????:mad::mad::mad:

Thanks Thanks Given 
    1,683
    Thanks Thanks Received 
    584
    Thanked in
    437 Posts

Ponavaljam po ko zna koji put, da za sve probleme i problemcice odmah pozovete podrsku na 080 080 000 i onda ce neko odmah moci da reaguje.

zch, sve znas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Može li mi neko odgovoriti je li uobičajeno da slika ,,smrzava".
    Evo sada na IN televiziji sam pratio utakmicu Barsa-Viljareal i više puta se slika ,,zaustavila" pa kernula i tako nekoliko puta.
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Mozda jeste uobicajeno ali sasvim je sigurno da nije normalno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    Ponavaljam po ko zna koji put, da za sve probleme i problemcice odmah pozovete podrsku na 080 080 000 i onda ce neko odmah moci da reaguje.

zch, sve znas
    Sale, neko od te tehnicke podrske prima platu za to, da prati sve kanale i prosledjuje problem. Desilo se nekoliko puta da ton nenormalno kasni i da oni po pozivu konstatuju gle cuda " ...i kod nas je isto." i poslije pola sata rijese problem, ali to je tako bilo satima unazad ...Ja stvarno nemam zivaca zivkati svaki cas, nemogu reci da mi je zao sto sam uzeo Extra TV ali sam mogao lako bez toga, svi dodatni servisi su vam cista farsa i videoteka i HBO digital,... Ako ovako nastavite ne pise vam se dobro

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Hm...Zch ti si živ čovječe Nijesam ni sumnjala da ćeš iskopati ovako što . Imaš li Extra?

zhiv zhiv, mrduckam pomalo

imam extra, samo mi je nevidjen smor shto nemam admin pass da ga konfigurishem kako ja ochu

izgleda mi da on po defaultu koristi standardne portove koji meni trebaju... a niko mi ne da admin pass... i posle dana i dana sa podrshkom, chak su me prebacili na ipnoc i nishta.

A sve to mi pravi nevidjen problem, jer mi je potreban funkcionalan web i ftp na standardnim portovima kao i josh neki servisi.

no, pronashao sam nachin na phishnem cfg fajl (postoji security hole sa thomson routerom o kome nechu ovde prichati iz ochiglednih razloga) tako da sam doshao do enkriptovanog admin passworda (md5 hash) pa sam pustio nekoliko mashina da drljaju ne bi li ga krekno, ako nema vishe od 8 slova, razbichu ga :P

osim toga sam zadovoljan sa extra tv-om... mislim ok josh je mlad servis, ali samo mozhe da krene na bolje .. nisam siguran jel ovo mp2 ili mp4 kompresija, nisam bash upuchen u video, ali slika je kod mene sasvim pristojna, adsl 1 line to je vishe nego dobro po meni.

p.s. @ sale

ako zhelish da ti javim o kakvom se exploitu radi, poshto omoguchava da maznesh WEP key za thomson (koji je u plain text formatu), no nije toliko kritichno jer ti ipak treba pristup mrezhi prethodno i makar onaj default iptv/iptv nalog, trebalo bi okrpiti to, mislim da novi firmware reshava taj problem.

Thanks Thanks Given 
    1,683
    Thanks Thanks Received 
    584
    Thanked in
    437 Posts

Svaki prijedlog ce se razmotriti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default pwned

odvalio sam ga kao shto se i vidi na slici

javio sam se ipnocu danas, dachu im detaljno upustvo kako da repliciraju hack i shta da urade da ga okrpe (mora da se upgraduje firmware, a ni oni nemaju ni jedan pass osim iptv/iptv) no ako iskoriste ovaj hack mogao bi se napraviti sajt na koji bi korisnici extra-tv servisa mogli dochi i submitovati request za remote upgrade

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,189
    Thanked in
    472 Posts

Quote Originally Posted by zch View Post
    odvalio sam ga kao shto se i vidi na slici

javio sam se ipnocu danas, dachu im detaljno upustvo kako da repliciraju hack i shta da urade da ga okrpe (mora da se upgraduje firmware, a ni oni nemaju ni jedan pass osim iptv/iptv) no ako iskoriste ovaj hack mogao bi se napraviti sajt na koji bi korisnici extra-tv servisa mogli dochi i submitovati request za remote upgrade
    Tacno sam zna,da ako mu neko glave dodje,ko ce to bit
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

ja nista ne razumijem o cemu vi pisete ... moze li ko objasniti
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    237
    Thanks Thanks Received 
    127
    Thanked in
    73 Posts

ako ne znas,nema potrebe da ti se objasnjava xD
    I respect your wrong opinion.
    Lukaj

Thanks Thanks Given 
    3,564
    Thanks Thanks Received 
    5,862
    Thanked in
    2,813 Posts

zch jos ako uspijes ovaj materijal prebacit na komp da se moze gledat onda ce ti forumasi dic spomenik
    Last edited by hercules; 12-03-08 at 22:26.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    1,683
    Thanks Thanks Received 
    584
    Thanked in
    437 Posts

zch, h4k3ry

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by zch View Post
    zhiv zhiv, mrduckam pomalo

imam extra, samo mi je nevidjen smor shto nemam admin pass da ga konfigurishem kako ja ochu

izgleda mi da on po defaultu koristi standardne portove koji meni trebaju... a niko mi ne da admin pass... i posle dana i dana sa podrshkom, chak su me prebacili na ipnoc i nishta.

A sve to mi pravi nevidjen problem, jer mi je potreban funkcionalan web i ftp na standardnim portovima kao i josh neki servisi.

no, pronashao sam nachin na phishnem cfg fajl (postoji security hole sa thomson routerom o kome nechu ovde prichati iz ochiglednih razloga) tako da sam doshao do enkriptovanog admin passworda (md5 hash) pa sam pustio nekoliko mashina da drljaju ne bi li ga krekno, ako nema vishe od 8 slova, razbichu ga :P

osim toga sam zadovoljan sa extra tv-om... mislim ok josh je mlad servis, ali samo mozhe da krene na bolje .. nisam siguran jel ovo mp2 ili mp4 kompresija, nisam bash upuchen u video, ali slika je kod mene sasvim pristojna, adsl 1 line to je vishe nego dobro po meni.

p.s. @ sale

ako zhelish da ti javim o kakvom se exploitu radi, poshto omoguchava da maznesh WEP key za thomson (koji je u plain text formatu), no nije toliko kritichno jer ti ipak treba pristup mrezhi prethodno i makar onaj default iptv/iptv nalog, trebalo bi okrpiti to, mislim da novi firmware reshava taj problem.
    Mozemo da napravimo izuzetak, pa da testirate rekonfigurisani D-Link 684T? Router bi bio podesan na taj nacin da vam radi EXTA TV i ADSL nesmetano i da mozete da zavrsite trazene stvari (remote pristup definisanim servisima unutar vaseg LAN-a).

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kod mene je tehničar iz T-Koma došao jučer da montira Extra TV.

Bojim se da priznam (da ne ureknem) - ali to je prvi servis T-Koma koji me je potpuno oduševio počevši od ljubaznosti, stručnosti i usluge tehničara koji je montirao sistem, preko kvaliteta uređaja do funkcionalnosti i osobina samih uređaja i sistema.

Moram da priznam da sam vrlo prijatno iznenađen, i nadam se da će kvalitet Extra-TV ostati na ovom nivou nakon tog famoznog prvog mjeseca kada se može vratiti oprema i raskinuti ugovor.

Problem je, jedino, u administraciji (ma da - to je uvijek bila "najslabija karika" kompletnog društva). Dok se "gospoda" u kancelarijama nakane da udare pečat po blanko ugovorima koje sam potpisao, pa dok se šefovi okupe da ih potpišu, pa dok ih ove "ćate" ponovo zavedu u registre i ture kockaste pečate, i dok to kurir okupi pa dopremi do pošte, pa dok pošta to preuzme, rasporedi i isporuči na kućnu adresu - proteći će barem još 2 mjeseca (ako se Ugovori uopšte i vrate, jer se često dogodi da se izgube u putu)...

Ali što se tehnike tiče - svaka čast!!! Samo nastavite tako!!! I da ubacite i ove svježije filmove u videoteku, pa ću ja biti čest gost tog vašeg virtuelnog video-kluba. Još kad bi uveli i kladionicu kroz Extra TV - pola naše nacije ne bi uopšte imalo potrebu da izlazi iz kuće, osim da odemo do kafane. :mrgreen:

Page 55 of 830 FirstFirst ... 54551525354555657585965105155555 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)