Meni je bilo na slovenski, ali sma to to riješio prebacivanjem na HBO Comedy..![]()
Meni je bilo na slovenski, ali sma to to riješio prebacivanjem na HBO Comedy..![]()
Bice provjereno sa kolegama koji rade taj dio, pa cu se oglasiti![]()
Zanima me koliko kosta iznajmljivanje filmova u Videoteci? I da li se placaju filmovi u HBO Digital-u?
Za svaki film u vidoteci pise cijena i dobijas "upozorenje". HBO Digital je u HBO paketu, pa samo fixno placas pretplatu na kompletan HBO (4.90) koji ukljucuje live kanal HBO, live kanal HBO Videoteka i HBO Digital. Sve filmove i serije iz HBO Digital da gledas koliko goces puta u toku mjeseca bez dodatnih "troskova". HBO Digital ce ovih dana biti dopunjen.
@sale mozda ce ti ovo biti interesantno
IPTV uses UNICAST technology to allow quick channel switching, then after a few seconds uses multicast technology. The problem is that by default, the Thomson Speedtouch 780WL does not transmit IGMP Multicast packets. So you have 3 seconds of TV each time you switch a channel, then a very uncool frozen screen.
Luckily, there is a fix :-)
Connect to your routeur via Telnet, login accordingly and then type the following lines:
igmp
proxy
config state=enabled
ifconfig intf=Internet state=upstream
ifconfig intf=LocalNetwork state=downstream version=IGMPv2 fastleave=disabled
saveall
Hm...Zch ti si živ čovječeNijesam ni sumnjala da ćeš iskopati ovako što
. Imaš li Extra?
Evo ne mogu gledati utakmice veceras zato sto ton na B92 a i na jos par srpskih kanala qrca nevalja pa su ostali ukucani dosli kod mene da gledaju preko satelita koji radi bez greske. Od kad ste poceli imate problem sa ovim dokle?????:mad::mad::mad:
Ponavaljam po ko zna koji put, da za sve probleme i problemcice odmah pozovete podrsku na 080 080 000 i onda ce neko odmah moci da reaguje.
zch, sve znas![]()
Može li mi neko odgovoriti je li uobičajeno da slika ,,smrzava".
Evo sada na IN televiziji sam pratio utakmicu Barsa-Viljareal i više puta se slika ,,zaustavila" pa kernula i tako nekoliko puta.
Libertas
Mozda jeste uobicajeno ali sasvim je sigurno da nije normalno![]()
Sale, neko od te tehnicke podrske prima platu za to, da prati sve kanale i prosledjuje problem. Desilo se nekoliko puta da ton nenormalno kasni i da oni po pozivu konstatuju gle cuda " ...i kod nas je isto." i poslije pola sata rijese problem, ali to je tako bilo satima unazad ...Ja stvarno nemam zivaca zivkati svaki cas, nemogu reci da mi je zao sto sam uzeo Extra TV ali sam mogao lako bez toga, svi dodatni servisi su vam cista farsa i videoteka i HBO digital,... Ako ovako nastavite ne pise vam se dobro
zhiv zhiv, mrduckam pomalo
imam extra, samo mi je nevidjen smor shto nemam admin pass da ga konfigurishem kako ja ochu
izgleda mi da on po defaultu koristi standardne portove koji meni trebaju... a niko mi ne da admin pass... i posle dana i dana sa podrshkom, chak su me prebacili na ipnoc i nishta.
A sve to mi pravi nevidjen problem, jer mi je potreban funkcionalan web i ftp na standardnim portovima kao i josh neki servisi.
no, pronashao sam nachin na phishnem cfg fajl (postoji security hole sa thomson routerom o kome nechu ovde prichati iz ochiglednih razloga) tako da sam doshao do enkriptovanog admin passworda (md5 hash) pa sam pustio nekoliko mashina da drljaju ne bi li ga krekno, ako nema vishe od 8 slova, razbichu ga :P
osim toga sam zadovoljan sa extra tv-om... mislim ok josh je mlad servis, ali samo mozhe da krene na bolje .. nisam siguran jel ovo mp2 ili mp4 kompresija, nisam bash upuchen u video, ali slika je kod mene sasvim pristojna, adsl 1 line to je vishe nego dobro po meni.
p.s. @ sale
ako zhelish da ti javim o kakvom se exploitu radi, poshto omoguchava da maznesh WEP key za thomson (koji je u plain text formatu), no nije toliko kritichno jer ti ipak treba pristup mrezhi prethodno i makar onaj default iptv/iptv nalog, trebalo bi okrpiti to, mislim da novi firmware reshava taj problem.
Svaki prijedlog ce se razmotriti![]()
odvalio sam ga kao shto se i vidi na slici
javio sam se ipnocu danas, dachu im detaljno upustvo kako da repliciraju hack i shta da urade da ga okrpe (mora da se upgraduje firmware, a ni oni nemaju ni jedan pass osim iptv/iptv) no ako iskoriste ovaj hack mogao bi se napraviti sajt na koji bi korisnici extra-tv servisa mogli dochi i submitovati request za remote upgrade
ja nista ne razumijem o cemu vi pisete... moze li ko objasniti
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
ako ne znas,nema potrebe da ti se objasnjava xD
I respect your wrong opinion.
Lukaj
zch jos ako uspijes ovaj materijal prebacit na komp da se moze gledat onda ce ti forumasi dic spomenik![]()
Last edited by hercules; 12-03-08 at 22:26.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
zch, h4k3ry![]()
Kod mene je tehničar iz T-Koma došao jučer da montira Extra TV.
Bojim se da priznam (da ne ureknem) - ali to je prvi servis T-Koma koji me je potpuno oduševio počevši od ljubaznosti, stručnosti i usluge tehničara koji je montirao sistem, preko kvaliteta uređaja do funkcionalnosti i osobina samih uređaja i sistema.
Moram da priznam da sam vrlo prijatno iznenađen, i nadam se da će kvalitet Extra-TV ostati na ovom nivou nakon tog famoznog prvog mjeseca kada se može vratiti oprema i raskinuti ugovor.
Problem je, jedino, u administraciji (ma da - to je uvijek bila "najslabija karika" kompletnog društva). Dok se "gospoda" u kancelarijama nakane da udare pečat po blanko ugovorima koje sam potpisao, pa dok se šefovi okupe da ih potpišu, pa dok ih ove "ćate" ponovo zavedu u registre i ture kockaste pečate, i dok to kurir okupi pa dopremi do pošte, pa dok pošta to preuzme, rasporedi i isporuči na kućnu adresu - proteći će barem još 2 mjeseca (ako se Ugovori uopšte i vrate, jer se često dogodi da se izgube u putu)...
Ali što se tehnike tiče - svaka čast!!! Samo nastavite tako!!! I da ubacite i ove svježije filmove u videoteku, pa ću ja biti čest gost tog vašeg virtuelnog video-kluba. Još kad bi uveli i kladionicu kroz Extra TV - pola naše nacije ne bi uopšte imalo potrebu da izlazi iz kuće, osim da odemo do kafane. :mrgreen:
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks