Page 128 of 225 FirstFirst ... 2878118124125126127128129130131132138178 ... LastLast
Results 3,176 to 3,200 of 5620

Thread: Varvari & FK Buducnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by E-1 View Post
    Sto se tice senzacionalnih vijesti i huskanja, vasa stampa je bez premca u tome, taman rame uz razme sa srpskom i nasom 90tih.
    Što se tiče današnjih novinara, bili oni Hrvati, Crnogorci ili Srbi, sve su to jednaka gomna gladna senzacije pa čak tamo ni gdje je nema.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Wolverine View Post
    za tvoju informaciju nisu posli kao navijaci nego kao turisti i to su posli u 1 popodne tamo i na povratku kuci su svratili na bazen da odgledaju utakmicu kad su vec tu...
    Vjerojatno i tebi ovo zvuči smiješno. Na utakmicu su svratili kao turisti i sjedali mirno i šutili a onda ih neko prepozno po brkovima (naročito djevojke) da su Crnogorci i udri po njima.
    Za tvoju informaciju, bio sam na toj utakmici pa sam vidio što sam vidio. Doduše, nikoga nisu provocirali nego su samo navijali, ali nekim kretenima je to bilo dovoljno da ih poslije utakmice potraže. Završavam sa ovom temom. Over and out.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bice dana za megdana .....
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    564
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    46 Posts

bracodubrovnik,molim te da zaobidjesh nashe zhene!
    You'll Never Smoke Alone..

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    274
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post
    Vjerojatno i tebi ovo zvuči smiješno. Na utakmicu su svratili kao turisti i sjedali mirno i šutili a onda ih neko prepozno po brkovima (naročito djevojke) da su Crnogorci i udri po njima.
    Za tvoju informaciju, bio sam na toj utakmici pa sam vidio što sam vidio. Doduše, nikoga nisu provocirali nego su samo navijali, ali nekim kretenima je to bilo dovoljno da ih poslije utakmice potraže. Završavam sa ovom temom. Over and out.
    za tvoju informaciju u tih sedmoro mi je bio brat i cura njegova i znam gdje su bili i zasto su bili...al znam da je jedan il dvoje skakalo okolo zato su i provalili

Thanks Thanks Given 
    304
    Thanks Thanks Received 
    235
    Thanked in
    132 Posts

Arrow

Quote Originally Posted by MotobikeR View Post
    bracodubrovnik,molim te da zaobidjesh nashe zhene!

Nema potrebe, zaobilaze one njih u širokom luku... Frustracije.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tha_Maddog View Post
    Nema potrebe, zaobilaze one njih u širokom luku... Frustracije.

Ako sam dobro procitao djevojka mu je Crnogorka, i ne bi je mijenjao za 100 hrvatica ili srpkinja

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Opet ista priča. Nitko ovo ne naziva onako kako treba nazivat. Evo malo sam se raspitao kod prijatelja policajca a i sam sam bio u blizini kad se sve događalo. Ovo što se dogodilo čisti je navijački huliganizam. Grupa mladića navijača, balavaca od 16 do 20-tak godina napala je drugu grupu navijača. Policija je spriječila okršaj i na tome je sve ostalo. Stalno potencirate napad na djevojke. Uvjeren sam da njih nitko nije ni prstom dirnuo. Ponavljam, ne opravdavam nikoga, ali ovo je bila reakcija grupe mladića koje su napali u Podgorici, na putu do tamo i na povratku. Jedan od napadača na ove vaše navijače je bio sa djevojkom negdje oko Budve prije utakmice u Pg i polomljeno mu je auto do temelja, a čak nije imao nikakva navijačka obilježja i djevojka je bila s njim u autu. Ni dan danas mu nije plaćena nikakva odšteta za auto a vjerojatno neće nikad ni biti. O tome kako je njegova djevojka sve to doživjela ne treba trošit riječi. Ta više nikad u životu neće u CG. Zakleo bi se životom da se nije dogodila Podgorica da se ne bi dogodilo ni ovo u Gružu. Ovo je dakle bio čisti navijački okršaj kakvih je bilo i prije rata a i bit će ih na žalost i ubuduće.
    Crnogorci svakodnevno dolaze u Dubrovnik, kupuju u Getrou, Mercatoru ili Konzumu pa ih nitko ne dira. Naprotiv, stotinu puta sam se uvjerio u suprotno.
    I ne znam zašto spominješ paljevinu kuća po Konavlima. Ako se već toga hvataš, reci mi da nisam ja možda palio nečije kuće po Crnoj Gori, pa sam par puta imao neugodnosti kad sam bio dole. Da nije bilo nekog Gruja s Gomile iz HN (tako mi se predstavio i stao je na moju stranu) vjerojatno bi završio u bolnici jer je jedna grupa "hrabrih" momaka skočila da me bije, a samo zato što su mi tablice bile DU.
    Najgore je prozivat nekoga za nešto a isti si ili još i gori nego taj koga prozivaš.
    Braco, slazem se sa tobom, ali mi ipak smeta to sto ti nalazis neko opravdanje za njihovu bolest.
    Po tome bi recimo, jedan gdin Subotic iz Risna, koji je je potpuno nevin proveo nekoliko godina po Hrvatskim zatvorima zato sto je Crnogorac, imao pravo da sacekuje Hrvate po Crnoj Gori i razbija im glave. On ipak nije bolestan i to ne radi. Isto tako bi bivsi zatvorenici Morinja imali opravdanje za razbijanje CG auta.
    Shvatas li ti da tu nema opravdanja?
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    bice dana za megdana .....
    Evo ga Marko Kraljevic!
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

A dobro, navijaci su vazda bili prepoznati kao jedna progresivna i pacificsticki orjentisana grupa gradjana koja u svakom pogledu doprinosi interesima svoje zajednice.

Frustracije, *ebi ga.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Doduše, nikoga nisu provocirali nego su samo navijali, ali nekim kretenima je to bilo dovoljno da ih poslije utakmice potraže. Završavam sa ovom temom. Over and out.
    sasvim dovoljno. uopšte mi nije jasna ovolika buka oko jedne tuče. evo juče su napali navijači zvezde momka i đevojku u bg! oćemo li jedno 5-6 strana o tome??
    .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by BooQy View Post
    sasvim dovoljno. uopšte mi nije jasna ovolika buka oko jedne tuče. evo juče su napali navijači zvezde momka i đevojku u bg! oćemo li jedno 5-6 strana o tome??
    Jesu bili Crnogorci ?
    /

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by Mickey-HN View Post
    Jesu bili Crnogorci ?
    To bi vec bilo jedno 5-6 strana u dnevnoj stampi da su bili.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Matadorr View Post
    steta sto ne stukosmo one gubavce
    Zasto na avataru drzis polugubavca.Ako je to tvoj konacan stav.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

glupo je ocekivat da nas docekuju cvijecem.. ne znam cemu toliko cudjenje
    o.O

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Matadorr View Post
    nisu se pobili navijaci, vec je napadnuta grupica nasih pristalica u kojoj su bile i djevojke, nije to isto.
    dobro, onda je drupa navijača napale neke nedužne ljude. opet nije senzacionalno, dešava se često.
    .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

uprava kluba ih ne voli i rekla im je ne do,azite , e ne mozemo zivjet od vas bagro jedna oloska i sl i tako ovi se naljutli jer tvrde da su fini momci ako bachaju baklje i pale parkete u sc moraca
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sto je kolega gore htio da kaze , to samo bog zna...
    F.C.F.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Startuje regionalna liga i u vaterpolu

Nakon košarkaša i rukometašica, crnogorski klubovi naći će se i u regionalnoj ligi za vaterpoliste! Osnivanje jadranske lige dogovoreno je tokom nedavnog kvalifikacionog turnira za Evropsko prvenstvo, koji je održan u Dubrovniku.

Kako je na sastanku u Dubrovniku dogovoreno, u regionalnoj vaterpolo ligi nastupali bi Primorac, Jadran i Budvanska rivijera, a četvrti učesnik sa crnogorske strane biće određen po završetku ovogodišnjeg prvenstva (Val, Bijela ili Petrovac)... Međutim, moguće je da će četvrti tim predstavljati kombinovanu selekciju sastavljenu od igrača ostalih domaćih klubova...

http://www.cafemontenegro.com/index....=33&news=17860

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ovo svkakako nije najvaznijni razlog ali je jedan od mnogih, svojevremeno coek koji je dvije godine vikao goooo umjesto kos, veliki poznavalac igre pod obrucima, D. Mitrovic je izjavio da su navijaci Buducnosti nikakvi i da mu je uzivanje kada je u pioniru jer su oni pravi navijaci, a niko od tih likova iz uprave nije ni repom mrdnuo kada su prebijani navijaci od strane policije u sportskom centru, Sparko, znale su i baklje da ulete ali nisu jedini koji su to radili, a licno sam bio prisutan kada je zbog pjevanja pertuceno ali bukvalno pred cijelom salom nekoliko Varvara. Poredjenja radi tada smo na utakmice dolazili po tri sata ranije a sada ne dolazi vise niko... prati se odbojaka i rukomet u toj istoj sali, Varvari su proglaseni za najbolje rukometne navijace u Evropi, samo se ne ide na kosarku, bice da nisu samo Varvari krivi...
    Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bojan_pg View Post
    Varvari su proglaseni za najbolje rukometne navijace u Evropi, samo se ne ide na kosarku, bice da nisu samo Varvari krivi...
    Na zenskom rukometu je zestoka konkurencija.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sholohov View Post

Nakon košarkaša i rukometašica, crnogorski klubovi naći će se i u regionalnoj ligi za vaterpoliste! Osnivanje jadranske lige dogovoreno je tokom nedavnog kvalifikacionog turnira za Evropsko prvenstvo, koji je održan u Dubrovniku.

Kako je na sastanku u Dubrovniku dogovoreno, u regionalnoj vaterpolo ligi nastupali bi Primorac, Jadran i Budvanska rivijera, a četvrti učesnik sa crnogorske strane biće određen po završetku ovogodišnjeg prvenstva (Val, Bijela ili Petrovac)... Međutim, moguće je da će četvrti tim predstavljati kombinovanu selekciju sastavljenu od igrača ostalih domaćih klubova...

Sjajna vijest, to ce po svemu sudeci bit najjaca liga u Evropi. Veliki motiv nasim igracima da se vrate da igraju za Jadran,Primorac,Budvu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mishko_ajkula View Post
    Sjajna vijest, to ce po svemu sudeci bit najjaca liga u Evropi. Veliki motiv nasim igracima da se vrate da igraju za Jadran,Primorac,Budvu.
    Ovo je ljudi fantastična vijest!
    Nešto najljepše što se moglo dogoditi našem sportu!
    Ponavljam nema nama ,,leba" bez jačih liga...
    Srbi i Madjari kada se priključe to će bit ne najbolja liga Evrope nego za koplje ispred svih!
    Svaka čast za naše sportske radnike!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Ovo je ljudi fantastična vijest!
    Nešto najljepše što se moglo dogoditi našem sportu!
    Ponavljam nema nama ,,leba" bez jačih liga...
    Srbi i Madjari kada se priključe to će bit ne najbolja liga Evrope nego za koplje ispred svih!
    Svaka čast za naše sportske radnike!
    U Srbiji ima samo 1 ozbiljan klub Partizan ostalo je boranija, dok U Madjarskoj ima par odlicnih.Kada bi se svi prikljucili imali bi u jednoj ligi toliko titula prvaka evrope Mladost(7), Partizan(5), Jug(3), splitski klubovi po jednom i ti Madjari su dosta puta osvajali.Mada i ovako bez Srba i Madjara odlicna liga.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Sholohov View Post

Zaživi li ova ideja, a iskreno se nadam da hoće, onda možemo očekivat da će uskoro zaživjet i ideja o regionalnoj nogometnoj lizi. U interesu sporta je da se osnuju balkanske lige u svim klupskim sportovima. Nogometne lige su nam svima u qurtzu. Naša (hrvatska) vaterpolo liga je dobra ali to nije na onoj razini na kakvoj bi bila da naši klubovi sudjeluju u jednoj ovakvoj lizi. Nogometna liga nam je nikakva, baš kao i vaša ili srpska, ali kad bi se odabrali najbolji klubovi u regiji i osnovala neka regionalna liga gdje bi nam bio kraj. Ovo sve važi i za rukomet ili odbojku. Još jedino da riješimo pitanje gostovanja navijača, pa da na tim gostovanjima ne bude sranja, e to bi bilo za pet

Page 128 of 225 FirstFirst ... 2878118124125126127128129130131132138178 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)