@ misko, moracikus je rekao ono sto sam ja mislio, tako da ne moras da se ne sjekiras oce li me banovati ili nece, tako ti ljudskih prava koje cuvas
@ misko, moracikus je rekao ono sto sam ja mislio, tako da ne moras da se ne sjekiras oce li me banovati ili nece, tako ti ljudskih prava koje cuvas
Matadorre, ako su Hrvati gubavci, kako onda opisati Bugare, Srbe, Albance, Crnogorce ili nedaj boze Rome&Egipcane ?
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
nazvao sam ih gubavcima jer svaki duel sa njihovim klubovima ili repkom moraju obiljeziti sa necim ovakvim.
Kako ti mislis da ti bolesnici naprave takav korak?
Jedino ih moze domaca javnost iznijeti na stub srama, a to ce se desiti jedino kad se desi neki teski&ocigledni incident
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Ovo za sada je sve sitno, kad je nasa javnost u pitanju.
V.Drljevic-DAN
Ne sjekiram se ja za banovanje, ja sam bio banovan zbog blagog provociranja, ali govoriti nekome da je gubav u najmanju ruku zasluzuje isto!!!
Još bar narednih 20 godina naše ekipe i navijači će na sličan način biti dočekivani u Hrvatskoj!
Tek kada običan Dubrovčanin ili Hrvat osjeti i konkretno vidi da se u Crnoj Gori istinski nešto promjenilo u pogledu napada na Dubrovnik, biće bolje!
Narod koji nije spreman da svoje najveće podstrekače rata i tadašnje a nažalost i današnje visoke javne funkcionere, optuži i osudi(naravno pravno)ne zaslužuje bolji tretman!
Ipak još jednom da se vratimo vaterpolu!
Sve čestitke, pobjedićemo ih kada bude važnije!
Pozdrav svima.
Libertas
Opet ista priča. Nitko ovo ne naziva onako kako treba nazivat. Evo malo sam se raspitao kod prijatelja policajca a i sam sam bio u blizini kad se sve događalo. Ovo što se dogodilo čisti je navijački huliganizam. Grupa mladića navijača, balavaca od 16 do 20-tak godina napala je drugu grupu navijača. Policija je spriječila okršaj i na tome je sve ostalo. Stalno potencirate napad na djevojke. Uvjeren sam da njih nitko nije ni prstom dirnuo. Ponavljam, ne opravdavam nikoga, ali ovo je bila reakcija grupe mladića koje su napali u Podgorici, na putu do tamo i na povratku. Jedan od napadača na ove vaše navijače je bio sa djevojkom negdje oko Budve prije utakmice u Pg i polomljeno mu je auto do temelja, a čak nije imao nikakva navijačka obilježja i djevojka je bila s njim u autu. Ni dan danas mu nije plaćena nikakva odšteta za auto a vjerojatno neće nikad ni biti. O tome kako je njegova djevojka sve to doživjela ne treba trošit riječi. Ta više nikad u životu neće u CG. Zakleo bi se životom da se nije dogodila Podgorica da se ne bi dogodilo ni ovo u Gružu. Ovo je dakle bio čisti navijački okršaj kakvih je bilo i prije rata a i bit će ih na žalost i ubuduće.
Crnogorci svakodnevno dolaze u Dubrovnik, kupuju u Getrou, Mercatoru ili Konzumu pa ih nitko ne dira. Naprotiv, stotinu puta sam se uvjerio u suprotno.
I ne znam zašto spominješ paljevinu kuća po Konavlima. Ako se već toga hvataš, reci mi da nisam ja možda palio nečije kuće po Crnoj Gori, pa sam par puta imao neugodnosti kad sam bio dole. Da nije bilo nekog Gruja s Gomile iz HN (tako mi se predstavio i stao je na moju stranu) vjerojatno bi završio u bolnici jer je jedna grupa "hrabrih" momaka skočila da me bije, a samo zato što su mi tablice bile DU.
Najgore je prozivat nekoga za nešto a isti si ili još i gori nego taj koga prozivaš.
dobro je vise. Dobicemo mi Hrvate kad bude trebalo i naravno kad budemo kompletni.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
aoooooo, ljudi, pobili se navijači, šta sad??!! baš smo šokirani
.
Stani ti poredis napade na torcidu i napade na grupu momaka (ogradjujem se odma' ako su tamo otisli kao navijaci - zna se sto to podrazumijeva).
Ne vidim zasto se digla neka velika buka oko toga, jedino sto je sramno je ponasanje nasih novinara.
a oni kao nisu imali nikakav interes tu, nego eto da nam ucine. vjerovatno bi im bilo bolje da su igrali sa irskom ili maltomOriginally Posted by Vukasin Micunovic
![]()
Bio je interes i Srbiji da igra sa nama pa su odbili poziv.
Ti su momci i te dvije djevojke iz Kotora bili na bazenu kao navijači Crne Gore a ne kao grupa turista. Ovi naši balavci su ih snimili i dogodilo se to što se dogodilo. Bilo je toga i bit će toga dok je sporta, utakmica i svijeta.
Jučer na primjer nisam bio na utakmici ali sam gledao prijenos. Ni jednom nisam čuo da je netko vrijeđao nekog od igrača vaše reprezentacije ili Crnu Goru kao državu. Međutim o tome danas novine ne pišu. Bitno je napisat senzacionalnu vijest, uveličat je do nebesa i pozvat na javni linč svakog Hrvata kojeg put nanese u Crnu Goru. Kaže novinar vadili se noževi, boce, palice. Zaboravio je puške, a bogami možda je i koji minobacač bio samo ga ja ne viđoh u toj gužvi![]()
Ovo je sustina sve price, bilo je ,dogodilo se, dogodicete i tamo i ovamo opet, jer i tamo i ovamo ima budala i tacka !
Sto se tice senzacionalnih vijesti i huskanja, vasa stampa je bez premca u tome, taman rame uz razme sa srpskom i nasom 90tih.
iznenadjujuce je sto neki jos nisu banovani, nego i dalje lupaju gluposti po forumu
hehehe, jos si tu iako te i dalje niko nista ne pita
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks