Ljudi vi ste do prije par mjeseci imali 7 kanala sa losom slikom i iskljucivo domace kanale a sad nalazite mane 1000 puta gledanijim kanalima i pretplati koja je jako povoljna jer ste ranije placali za 7 kanala nebuloznu pretplatu od 5 eura......
ja sam druze imao satelitsku evo pet godina na kojoj se za ovih pet god moglo svasta orkljucati i pogledati tako da ne moras meni drzati predavanja !!! J sam hiljadu puta rekao da sam zadovoljan ponudom bbm ali kazem da ova verzija NASN ne valja i da mogu ubaciti Rai sport umjesto njega jer ga straus voli i to je to!!!
Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .
ma jok. nije se naspa nAcas![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Dobro coce imao si satelitsku 5 godina
Jedino cemu nalazim zamjerku trenutnoj ponudi(koja je ipak cijenom vrlo pristupacna vecini gradjana) jeste jako losa ponuda dodatnog paketa koji ima cijenu osnovnog skoro.
Kanali u dodatnom paketu su nezanimljvi toliko da bi privukli ljude koji su zadovoljni ponudom osnovnog paketa.....
ja ne znam ljudi okle vama tolko vremena da listate programe... i vazda trazite JOSH i JOSH.
ja eo 2 mjeseca kolko imam bbm nisam gleda nishta drugo do diskaveri i jedan dan samo rts1 jer su davali 3-4 odlichna filma. ovo ostalo ni ne znam sto je
diskaveri - prejak kanal, za mene najbolji![]()
pa brate, vazda je bilo kolko para tolko sexa![]()
ovo ispade da ja po citav dan gledam rai sport. hehe.![]()
Imam jedan predlog: mozete maknuti hayat jer ima poprilicno nezanimljiv program (a slicnih programa ima vec u paketu) a umjesto njega staviti ATV koji je isto iz bosne al emituje i rpogram mreze plus koji je veoma atraktivan. Isto bi trebalo ubaciti FTV ili RTRS koji su bosanski programi ili slovenske POP, Kanal A i TV3...koji su isto mnogo dobri programi.
ftv- fashion tv. hehe!
meni nije los hayat, mada ove druge kanale nisam gledao tako da ne znam koji je bolji!
p.s. kabelgirl, na vasem sajtu dodajte ove nove kanale u pakete koji im odgovaraju.
Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks