Koliko ja znam NOVA ni na frekfenciji na Amosu-u nije imala TXT! Uostalom neka oni uvedu EPG pa TXT ne moraju...ako to kojim slucajem nije povezano jedno sa drugim...a mislim da nije!
Koliko ja znam NOVA ni na frekfenciji na Amosu-u nije imala TXT! Uostalom neka oni uvedu EPG pa TXT ne moraju...ako to kojim slucajem nije povezano jedno sa drugim...a mislim da nije!
Upravo tako straus!
A najbolja je ona koju vise traze...
Sto se tebe tice, odluchih samo da ti kazem...da kad vec povremeno posjecujesh ovaj ''konkurentski topic'',naucis u prolazu, a chitajuci postove koji su ovdje napisani,da je lijepo biti korektan!
Pozdrav!
Slazem se. A nista, vidjeh da ce SK prenositi ovaj vikend dva meca samo....jedan u subotu (jax-ne) i jedan u nedjelju (dal-nyg)....nazalost ostale necemo bit u mogucnostia engleska verzija nije bolja
I da...rts ne preuzimaju od digija vec od total tv....nekoliko puta kad je enstajao signal pojavljivala se total tv test karta
Kada ce BBM doci na Cetinje? Cuo sam da ima TEST korisnika za sada. Planirate li da uvedete servis uskoro? Januar... ili kad se snijeg otopi?![]()
Sta treba od podataka?
Sada ni PINK M nema TXT kod mene!!!
Cablegirl, kad cete poceti zvanicno emitovanje na Cetinje? Jedino ste njega preskocili...
E pa naravno da je bolja britanska hehe kablegirl nemoj da vrijedjas moju inteligenciju lijepo sh rekla da nije ista verzija kao u extra tv-u? I samo jednu prednost britanske u odnosu na njemacku molim te reci? Nova ima txt samo na zemaljskim frekvencijama dakle samo u hrv!
Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .
znam i ja da kanali rtl hrvatski i nova imaju dostupan teleteks samo u hrvatskoj. ja imam teletekst na pink, evo bas sad gledam, kao i na atlas. mada ne koristim mnogo teletekst, interesuju me filmovi, to pogledam na netu ili u novosti , ima tamo sve ispricano!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks