evo citavo vrijeme slusam vh1, mogu ga svima preporuciti. u pocetku kad sam okrenuo mislio sam da ne valja, ali sad je u potpunosti ok. Ipak sam donio preuranjenu informaciju, povlacim to sto sam rekao da vh1 nije dobar!
jos jedna u nizu pohvala za bbm, imam 68 kanala i veoma sam zadovoljan njima, bolji ne mogu doci, kabelgirl, nemoj mi ih iskljucivati slucajno. drugima stavljaj i mici koliko god hoces, meni ne diraj. hehe.
vidish 'i ti kako je ledno!!! kosa opada!!!
p.s. poshto smo neshto radili oko kuce pa smo skvasili onaj pjat, ocu li imat slike na koji kanal ako zaledi antena? a zaledice 100 %![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
eto koliko obracash paznju na ono shto JA pishem! pitao sam OCU LI IMAT SLIKE, a ne OCE LI ZALEDIT. pametnice mala![]()
a sad i da zovnem taj broj mogu samo da se igram sa dugmicima hehehee
na momenat mi je ovo citirano "ostali samo dugmici" djelovalo kao da cesh da me ubijesh od batina... ono, da me izujesh iz cipela
a za to gore, pitanje i odgovor, jedino sam za led "pitao" i "odgovorio".
nego, imate li kakvu knjigu utisaka/pohvala/zalbi kod vas? rado bi se zalio na jednu osobu tamo... hehehehe
Odlicno! VH1 working![]()
Zvala me teta iz CC BBM-a da je ne ofiram sad ovdje ko je i sto je i lijepo mi rekla kako da dodam kanale.
I tako sad imam 80 kanala :yipiiii:
Hvala jos jednom.
![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
NASN jos nemasmrc smrc plakacu :P
Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .
Mislim da bi trebalo malo da pustimo ljude iz BBM-a da se odmore, da im ne trazimo jos neke nove kanale. Hvala im za ovih dodatnih 10 kanala. Jeste da hvali NBA TV kanal - ali evo ja ga jedan period necu predlagati i traziti. Malo sam pogledao i analizirao neke stvari - za ljubitelje sporta ima puno toga, startom NASN kanala imace mnogi da pogledaju NFL - americki ragbi, NHL- hokej, MBL-bezbol, koledz kosarku i ragbi itd, takodje su zastupljene sve najace fudbalske lige, juce je recimo iz kosarke bilo 3 razlicite utakmice na HRT1 prenos Cibone, na In prenos Zalgirisa, na Sportklubu prenos Efesa.
Danas se nastavlja novogodisnja turneja 4 skakaonice - znaci uzivanje za ljubitelje ski skokova. Ko voli tenis ima danal Live prenos turnira Chennai na Sport klubu a na Eurosportu prenos turnira iz Dohe. A onda za ljubitelje tenisa od 14 janura krece Australian open 2 nedelje vrhunskog tenisa na Eurosportu i RTS-u.
Osim toga treba spomenuti da Sport klub ima prava i za Master seriju u tenisu tako da ljubitelji tenisa imaju da uzivaju. Na Eurosport se moze pogledati i odbojka, rukomet, kosarka - uleb cup, skijanje, snooker itd. Uskoro krece i evropsko prvenstvo u rukometu tako da ce se i to moci pratiti na kanalima HRT 2 i mozda drzavna televizija ili Atlas jer i nasa reprezentacija tu nastupa. Takodje za ljubitelje klizanja - evropsko prvenstvo ce biti uskoro u Zagrebu tako da ce prenosi biti i na Eurosportu i HRT2. Znaci bice puno zanimljivih dogadjaja iz sporta u narednih mjesec dana.
Sto se tice dokumentarnih kanala - sve je odlicno jer imamo najbolji izbor 5 vrhunskih kanala u osnovnom paketu.
Sto se tice serijskog i filmskog programa - filmski program je mozda nesto slabiji ali moze se naci uvjek neki zanimljivi film da se pogleda. Sto se tice serijskog programa tu je mnogo bolja situacija, ima dobrih serija - ono sto ja najvise gledam od serija jeste svaki dan u najboljim terminima- u 22.30 na In Tv CSI - New York, u 23.15 CSI - Miami na RTS 1. Koliko sam zapazio i BHT 1 daje CSI- New York, OBN- CSI - Las Vegas ili Miami...... Zatim na RTS1 nedeljom oko 23 sjajna serija Prison Break - Bjekstvo iz zatvora, a prije toga na Fox Tv u 21 kolekcija filmova agenta 007 - Bonda.
U 2008 god se pokrecu jos neki kanali u okruzenju, kao HRT 3 i 4, RTL Hrvatski pokrece jos nekoliko tematskih kanala, pojavice se novi kanal Film Box, zatim se sprema kanal za Srbiju a vjerovatno i Crnu Goru MGM - filmski kanal - uglavnom stariji ali zanimljivi filmovi, atim bi trebalo da staruje kanal Fox Montenegro i jos jedna televizija u Crnoj Gori ciji su vlasnici stranci. Koliko sam uspio da vidim za ljubitelje HBO kanala - pored HBO i HBO Comedy, postoje kanali za Balkansko podrucje koji su u vlasnistvu HBO kuce a to su HBO 2, Cinemax i Cinemax 2. Znaci kada ovi kanali budu startovali i u Srbiji i Hrvatskoj pojavice se i u Crnoj Gori tako da ce ljubitelji filmova imati odlican izbor kanala.
Izbor kanala je odlican i moze se naci uvjek nesto zanimljivo.
nesta , odlicno si ovo napisao. p.s. kabelgirl mogu li racune da placam u vasim poslovnicama, radite li danas i sjutra? bolje kod vas nego u postu!
ne brinite zakljucali smo xxx kanale komsijama!
I kanal Deluxe Music je dobar
Budućnost
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks