meni radi svaki osim NASN i bbm test2 ?
stwarno se od rijeci i sve pohwalee !!!
Hmmmm kako BBM oslushkuje svoje korisnike....
VH1 će biti pušten kao drugi testni kanal
Ipak,morate znati da je to samo test i da je trajanje na tom mjestu pod znakom pitanja.
Testni kanali služe da se provjeri stabilnost i kvalitet pojedinih kanala kao i vashe reakcije.
Znam da cete biti zadovoljni....
Samo da pohvalim BBM. Imam ga vec nekih 10-ak dana i zaista sam zadovoljan. juce sam bio u petrovac i mogao da vidim neke kanale na njihovoj kablovskoj i em im je ponuda mnogo losija od BBmove em je kvaliteta slike mnogo mnogo losija nego sto je to na BBM-u,. Samo tako nastavite![]()
BAS SUPER. IMAMO ODLICNA DVA TESTNA KANALA. NEMOJTE IH UKIDATI. NIKO SE NE ZALI NA NJIH! MOLIM VAS!!! BAR NAMA NA FORUMU NEMOJTE UKIDATI IH, A OSTALIMA NEMA VEZE. HEHE!Hmmmm kako BBM oslushkuje svoje korisnike....
VH1 će biti pušten kao drugi testni kanal :wink:
Ipak,morate znati da je to samo test i da je trajanje na tom mjestu pod znakom pitanja.
Testni kanali služe da se provjeri stabilnost i kvalitet pojedinih kanala kao i vashe reakcije.
Znam da cete biti zadovoljni....
P.S. KAD CE PRORADITI VH1?
mozete li vi na forumu da se predstavite?
ja sam ognjen babalj , imam 20 godina, vi?
Kada ce novi kanali biti dostupni u Niksicu?
Just because you're paranoid doesn't mean they aren't after you.
Montenegro
zasto kabelgirl, bar ime da znam, nije potrebno prezime!
p.s. kako da rijesim problem sa zvukom, sve mi je dobro spojeno? na jedan kanal razbija zvuk a na drugi nista se ne cuje!
Last edited by straus; 03-01-08 at 14:56.
stavio sam stereo, a sta treba da pise sistem emitovanja?
1. ntsc-m
2.pal g
3. pal i
4. pal k
stavio sam, sad je odlino. hvala ti mnogo!
kabelgirl, kakav treba da podesim sistem emitovanja za sliku?
to je to, slobodno instaliraj
Hvala Matadorr & FrkaVelika
FV, nijesam pri risiveru ali otprilike znam jer sam prckao davno po Humaxu
Proradio Kanal Vh1 Na Drugom Testnom! Moze Li Mi Neko Reci Pustaju Li Ovdje Malo Laganije Pjesme Ili Je Cisti Rock?
Uf, Mislio Sam Da Je Bolji Kanal Od Deluxe Music Ali Nije!
VH1 je puno bolji od MTV-a jer brate pustaju spotove, pa kakve takve...kad god okrenem MTV tamo neki njihov realty iz malog mozga! Nadam se da ce zadrzati VH1 a i dodati vrmenom i Deluxe Music ne vidim zašto bi jedan drugog isključivali...mogu se samo nadopunjavati!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks