Quote Originally Posted by dzipson View Post
@Sale

Koliko vidjeh kod prijatelja dobija se Speedtouch 708WL. Zanima me jel to dobar uredjaj, kakav je ping, jel mi pametnije razvuci 7-8 metara kabla ili da uzmem WLAN USB kartu i koju preporucujes ?
Uredjaj je odlican! Ako ti treba surfovanje za laptopa onda definitivno koristi WiFi. Ako imas desktop racunar i ne zelis da vidis kablove po kuci, onda takodje uzmi neku USB ili PCI WiFi karticu. Mada ja uvijek kazem "zlatio se bakar", tako da je najstabilnije ako provuces jednu zicu. 7-8 metara nije nista, jer UTP moze da ide do 100

Quote Originally Posted by Poseydon View Post
Evo ja da probam.

1. Rezolucija je onakva kakvu je emituju TV stanice, dakle 720x576(480) s tim sto ces imati mogucnost upscale-a do 1080i signala ako reciever i TV povezes sa HDMI kablom.Kako ce to ova reciever T-Coma odraditi neznam, a sta upscale u praksi znaci najbolje mozes vidjeti kada uporedis DVD kvalitet slike kada je uredjaj povezan sa Scart odnosno HDMI kablom.
2.HDTV kanala koji se ternutno emituju u svijetu je svega 50-tak i vecina ih je promo karaktera tako da cemo do HDTV sacekati.
3.Mozes da biras 4:3 ili 16:9(16:7 ne postoji)
4.Potrebno je 6-7Mb/s

Nadam se da sam ti pomogao
1. Tacno. T-Com samo prenosi ono sto spakuju TV stanice (naravno u full PAL rezoluciji). Ako ste u mogucnosti STB i TV povezite preko HDMI, iako (za sada) nema HD kanala.
2. Da.
3. Tacno.
4. (min 4 max 7 Mbps) + Internet