Originally Posted by
NexusVI
Imam ja "da izjavim neshto za dnevnik"! I to itekako korisno!
Cijenim da govorim u ime svih zadovoljnih korisnika! Ko je samo jednom imao posla s vama, nako je lood, ponovo bi se upustio u bilo kakve aranzmane! Vash, (t-com-ov), lopovluk, hoshtaplerluk, diletantizam, neodgovornost, nepouzdanost je Epska! To shto sam dozivio od vas u par mjeseci iza, mjeri se sa nevjerovatnim!
Generalno:
-O stabilnosti i pouzdanosti vasheg adsl-a treba li govoriti!? Sram!!
-Podrshka, ljudi koji pitaju imate li koju igru instaliranu, i je li crackovana ili nije, jer vam zbog toga konekcija puca, ovo da lichno nisam dozivio ne bih vjerovao!! (svaka chast jednom momku od prije neki dan, zaboravio sam kako se zove, svaka mu dala, ljudski se, za promjenu, okrenuo!)
-Poslovna politika, svodi vam se na "E sad smo vas ufatili sa ugovorima, nema vam mrdanja, bez obzira shto eto novih, neshto boljih! Uvalismo vam ga, drshte shto ste ufatili! Prelaska na nove nema dok vas ne oshishamo do kraja" O ADSL over ISDN, da ne pricham!
Sigurnoo da cu da obnovim ugovor sa vama, ada chujesh!
Ovo je generalni dio, a ovo shto rekoh, shto sam dozivio u par mjeseci:
-Mjesecima sam placao pretplatu na ISDN, koji nije skinut kad je adsl doshao (a uveden je mnogo posle smijurije adsl over isdn), ni napamet vam nije palo da maknete glupost, vec ostaviste ga, jer korisnici, imate nevjerovatnu povoljnost, 2 broja! Ihaa! Proces micanja ISDN-a je vishe lichio na egzodus nego na bilo shta drugo, to je trajalo i trajalo, mislim oko nedelju dana minimum..(naravno sve vrijeme sam bio bez neta)! Dok je jedna divizije te mamutske firme reagovala, pa druga, pa dok su se divizije dogovorile izmedju sebe.. A koliko sam samo puta zvao i ishao do poslovnica ruzichastog gmaza, to da ne pominjem..
-Onda, naprasno mi isteche ugovor za adsl, iako ga ima josh oho-ho, i stize rachun milon maraka, (josh jedan fin primjer poslovne politike, kad vam istekne ugovor, ako niste zivot podredili pracenju t-uzasa, njegovih datuma i tarifa, ugovor se automatski produzava (bez notifikacije, bez pitanja), i tako imate samo josh jedan dodatni motiv da produzite ugovor sa ovim naj naj ISP-om ikad!) Onda sam ja zbog t-comove greshke morao da idem jednom, pa da pishem prigovor (jer ugovor nije istekao), pa da idem josh jednom, pa josh jednom i onda tek stize obavjest da je uvazen prigovor! WooW Ne seri da su uvazili?! (Za novi rachun sam morao da idem josh jednom!!!)
Ako ko ima problema sa smislom zivota i postojanja, ili mu je dosadno u zivotu, evo odgovora, samo poslujete sa t-comom i sve shto u zivotu treba da radite je, da ih zovete i idete do njih! (QQ po hiljadu puta!)
-Kako, na moju nesrecu, imam t-mobile postp. broj, (ne mogu da ga promijenim zbog posla) , zamolishe me doma da preko mene uzmu tel. sad sa ove akcije.. Podjem ja ka' dobri, prvo shto su me pitali, ima li me na spisku!! Kakvom spisku!? pitam ja! "Pa znate, nazove ovaj, nazove onaj (kolege iz firme, prim. prev.) da se ostavi, ovome 3, onome 7.. pa to!" Rekoh, naravno da ima, ja sam na prvom mjestu! rofl i qq! Uh Uh.. I kao, fino sve zavrshimo, uzmem smart 25.. Ali kako s vama ne moze nishta, ka' sa normalnim cheljadma, morao sam OPET da idem do poslovnice (samo 3 puta), jer 10 dana posle potpisivanja ugovora, smart paket i dalje nije bio ukljuchen!! (I josh jedan detalj, tel. koji sam uzeo, svaki put kad ga iskljuchite, iz bilo kog razloga, resetuje sve kad se upali! Te se i to moralo nosit na doradu..)
E ako ti, dragi prijatelju, mislish (a evo, ochigledno je koliko ste me zaduzili, pa mi nije bilo muka da pishem ovaj roman) da bi posle svega ovoga, chovjek zelio da uvede josh jedan t-comov vajni "servis" (pa to bila i NASA-ina najnaprednija tech.) u rodjenu kucu, a vecina vashih "zadovoljnih korisnika" je iskusila sve shto sam naveo, (i vishe chak), onda, uz svo duzno i neduzno poshtovanje, imash izrazitih problema sa rezonovanjem!
(Da iole, idje, ikakve, na vas bijeli svijet, ljudske konkurencije ima (a evo, i to je pochelo da se mrda mrtve tachke, mada je eonima daleko od dobrog, ako bi vi radili to shto radite, vi me..)
Bookmarks