Page 9 of 28 FirstFirst ... 567891011121319 ... LastLast
Results 201 to 225 of 699

Thread: Total TV VS. BBM VS. IPTV

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    109
    Thanked in
    50 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    @Jocker
    Kakve sada veze ima kako smo dobili te kanale? Podji do T-shopa, pa vidi kvalitet slike.

@Iggy
    To sto ima titlove, to je na nama razumljivom jeziku

Umjesto price ovih sto nisu ni vidjeli servis, ovdje sam vidio rijetko koji dobar prijedlog. Jos jednom ponavljam da se jave svi koji imaju nesto korisno da predloze/pitaju.
    Imam ja "da izjavim neshto za dnevnik"! I to itekako korisno!

Cijenim da govorim u ime svih zadovoljnih korisnika! Ko je samo jednom imao posla s vama, nako je lood, ponovo bi se upustio u bilo kakve aranzmane! Vash, (t-com-ov), lopovluk, hoshtaplerluk, diletantizam, neodgovornost, nepouzdanost je Epska! To shto sam dozivio od vas u par mjeseci iza, mjeri se sa nevjerovatnim!

Generalno:
    -O stabilnosti i pouzdanosti vasheg adsl-a treba li govoriti!? Sram!!
    -Podrshka, ljudi koji pitaju imate li koju igru instaliranu, i je li crackovana ili nije, jer vam zbog toga konekcija puca, ovo da lichno nisam dozivio ne bih vjerovao!! (svaka chast jednom momku od prije neki dan, zaboravio sam kako se zove, svaka mu dala, ljudski se, za promjenu, okrenuo!)
    -Poslovna politika, svodi vam se na "E sad smo vas ufatili sa ugovorima, nema vam mrdanja, bez obzira shto eto novih, neshto boljih! Uvalismo vam ga, drshte shto ste ufatili! Prelaska na nove nema dok vas ne oshishamo do kraja" O ADSL over ISDN, da ne pricham!
    Sigurnoo da cu da obnovim ugovor sa vama, ada chujesh!

Ovo je generalni dio, a ovo shto rekoh, shto sam dozivio u par mjeseci:

-Mjesecima sam placao pretplatu na ISDN, koji nije skinut kad je adsl doshao (a uveden je mnogo posle smijurije adsl over isdn), ni napamet vam nije palo da maknete glupost, vec ostaviste ga, jer korisnici, imate nevjerovatnu povoljnost, 2 broja! Ihaa! Proces micanja ISDN-a je vishe lichio na egzodus nego na bilo shta drugo, to je trajalo i trajalo, mislim oko nedelju dana minimum..(naravno sve vrijeme sam bio bez neta)! Dok je jedna divizije te mamutske firme reagovala, pa druga, pa dok su se divizije dogovorile izmedju sebe.. A koliko sam samo puta zvao i ishao do poslovnica ruzichastog gmaza, to da ne pominjem..

-Onda, naprasno mi isteche ugovor za adsl, iako ga ima josh oho-ho, i stize rachun milon maraka, (josh jedan fin primjer poslovne politike, kad vam istekne ugovor, ako niste zivot podredili pracenju t-uzasa, njegovih datuma i tarifa, ugovor se automatski produzava (bez notifikacije, bez pitanja), i tako imate samo josh jedan dodatni motiv da produzite ugovor sa ovim naj naj ISP-om ikad!) Onda sam ja zbog t-comove greshke morao da idem jednom, pa da pishem prigovor (jer ugovor nije istekao), pa da idem josh jednom, pa josh jednom i onda tek stize obavjest da je uvazen prigovor! WooW Ne seri da su uvazili?! (Za novi rachun sam morao da idem josh jednom!!!)

Ako ko ima problema sa smislom zivota i postojanja, ili mu je dosadno u zivotu, evo odgovora, samo poslujete sa t-comom i sve shto u zivotu treba da radite je, da ih zovete i idete do njih! (QQ po hiljadu puta!)

-Kako, na moju nesrecu, imam t-mobile postp. broj, (ne mogu da ga promijenim zbog posla) , zamolishe me doma da preko mene uzmu tel. sad sa ove akcije.. Podjem ja ka' dobri, prvo shto su me pitali, ima li me na spisku!! Kakvom spisku!? pitam ja! "Pa znate, nazove ovaj, nazove onaj (kolege iz firme, prim. prev.) da se ostavi, ovome 3, onome 7.. pa to!" Rekoh, naravno da ima, ja sam na prvom mjestu! rofl i qq! Uh Uh.. I kao, fino sve zavrshimo, uzmem smart 25.. Ali kako s vama ne moze nishta, ka' sa normalnim cheljadma, morao sam OPET da idem do poslovnice (samo 3 puta), jer 10 dana posle potpisivanja ugovora, smart paket i dalje nije bio ukljuchen!! (I josh jedan detalj, tel. koji sam uzeo, svaki put kad ga iskljuchite, iz bilo kog razloga, resetuje sve kad se upali! Te se i to moralo nosit na doradu..)

E ako ti, dragi prijatelju, mislish (a evo, ochigledno je koliko ste me zaduzili, pa mi nije bilo muka da pishem ovaj roman) da bi posle svega ovoga, chovjek zelio da uvede josh jedan t-comov vajni "servis" (pa to bila i NASA-ina najnaprednija tech.) u rodjenu kucu, a vecina vashih "zadovoljnih korisnika" je iskusila sve shto sam naveo, (i vishe chak), onda, uz svo duzno i neduzno poshtovanje, imash izrazitih problema sa rezonovanjem!

(Da iole, idje, ikakve, na vas bijeli svijet, ljudske konkurencije ima (a evo, i to je pochelo da se mrda mrtve tachke, mada je eonima daleko od dobrog, ako bi vi radili to shto radite, vi me..)
    Last edited by NexusVI; 12-11-07 at 11:43.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    49
    Thanked in
    37 Posts

sale da pitam tebe sto sam pitao helpdeska

KAKO STE BIRALI TESTERE ?????????????????

ja sam tada tvrdio da ste ih birali od onih koji ce da vam pricaju sto vi zelite cuti

citiajuci na forumu iskustva samo se ta cinjenica potvrdjuje

nijedna kritika sve radi super sve je bajno i krasno

a znamo da testeri bas sluze da ukazu na neke lose strane neka losa iskustva ali toga kod vas nema , valda su vam takvi bili i adsl testeri koji su vam rekli da ne moze bez isdn , da ne postoji flat , da je super stabilan i slicno , sve ono sto ste htjeli cuti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

u zadnjih pola sata adsl je pucao nekih 4-5 puta. e zamisli da se nesto gleda preko iptv-a i tako prekine... a ne mozes ugovor raskinut kako me to nervira uf

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by swinger View Post
    sale da pitam tebe sto sam pitao helpdeska

KAKO STE BIRALI TESTERE ?????????????????

ja sam tada tvrdio da ste ih birali od onih koji ce da vam pricaju sto vi zelite cuti

citiajuci na forumu iskustva samo se ta cinjenica potvrdjuje

nijedna kritika sve radi super sve je bajno i krasno

a znamo da testeri bas sluze da ukazu na neke lose strane neka losa iskustva ali toga kod vas nema , valda su vam takvi bili i adsl testeri koji su vam rekli da ne moze bez isdn , da ne postoji flat , da je super stabilan i slicno , sve ono sto ste htjeli cuti

sto se testera tice vjerovatno su to ljudi iz t coma i njihovi prijatelji.koliko znam isti je slucaj bio i sa wimax-om.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

komso moj dje cu kupit ja sat kartice da se pretplatim na sex vies i mct kanale, sinoc sam gledao bruka kolko ih ima i svi se placaju
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    1,530
    Thanks Thanks Received 
    206
    Thanked in
    131 Posts

Sve sto je NexusVI rekao je tacno! Ako mi budu nudili IPTV,recu im mrs,evo puca ADSL danas opet....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NexusVI View Post
    ... O ADSL over ISDN, da ne pricham! ...
    Prije, ako se dobro sjecam (godine su u pitanju, moje naravno), nekih 5 (pet) godina sam objasnio da za ADSL ne treba ni broj. Ni POTS ni ISDN, tj da treba samo parica.

Sad vidim da Sale nesto brani T-com grupaciju (ne znam na sto me podsjeca ovo "grupacija"...). Nije red da ih ja napadam, i$cerali su me medju prvima...

Savjet: ko nema drugog neka nadje treceg
    If you think you know how to love me
    And you think you can stand by me
    You've got to lead the way

Thanks Thanks Given 
    8,911
    Thanks Thanks Received 
    3,935
    Thanked in
    2,353 Posts

Quote Originally Posted by NexusVI View Post
    Imam ja "da izjavim neshto za dnevnik"! I to itekako korisno!

Cijenim da govorim u ime svih zadovoljnih korisnika! Ko je samo jednom imao posla s vama, nako je lood, ponovo bi se upustio u bilo kakve aranzmane! Vash, (t-com-ov), lopovluk, hoshtaplerluk, diletantizam, neodgovornost, nepouzdanost je Epska! To shto sam dozivio od vas u par mjeseci iza, mjeri se sa nevjerovatnim!

Generalno:
    -O stabilnosti i pouzdanosti vasheg adsl-a treba li govoriti!? Sram!!
    -Podrshka, ljudi koji pitaju imate li koju igru instaliranu, i je li crackovana ili nije, jer vam zbog toga konekcija puca, ovo da lichno nisam dozivio ne bih vjerovao!! (svaka chast jednom momku od prije neki dan, zaboravio sam kako se zove, svaka mu dala, ljudski se, za promjenu, okrenuo!)
    -Poslovna politika, svodi vam se na "E sad smo vas ufatili sa ugovorima, nema vam mrdanja, bez obzira shto eto novih, neshto boljih! Uvalismo vam ga, drshte shto ste ufatili! Prelaska na nove nema dok vas ne oshishamo do kraja" O ADSL over ISDN, da ne pricham!
    Sigurnoo da cu da obnovim ugovor sa vama, ada chujesh!

Ovo je generalni dio, a ovo shto rekoh, shto sam dozivio u par mjeseci:

-Mjesecima sam placao pretplatu na ISDN, koji nije skinut kad je adsl doshao (a uveden je mnogo posle smijurije adsl over isdn), ni napamet vam nije palo da maknete glupost, vec ostaviste ga, jer korisnici, imate nevjerovatnu povoljnost, 2 broja! Ihaa! Proces micanja ISDN-a je vishe lichio na egzodus nego na bilo shta drugo, to je trajalo i trajalo, mislim oko nedelju dana minimum..(naravno sve vrijeme sam bio bez neta)! Dok je jedna divizije te mamutske firme reagovala, pa druga, pa dok su se divizije dogovorile izmedju sebe.. A koliko sam samo puta zvao i ishao do poslovnica ruzichastog gmaza, to da ne pominjem..

-Onda, naprasno mi isteche ugovor za adsl, iako ga ima josh oho-ho, i stize rachun milon maraka, (josh jedan fin primjer poslovne politike, kad vam istekne ugovor, ako niste zivot podredili pracenju t-uzasa, njegovih datuma i tarifa, ugovor se automatski produzava (bez notifikacije, bez pitanja), i tako imate samo josh jedan dodatni motiv da produzite ugovor sa ovim naj naj ISP-om ikad!) Onda sam ja zbog t-comove greshke morao da idem jednom, pa da pishem prigovor (jer ugovor nije istekao), pa da idem josh jednom, pa josh jednom i onda tek stize obavjest da je uvazen prigovor! WooW Ne seri da su uvazili?! (Za novi rachun sam morao da idem josh jednom!!!)

Ako ko ima problema sa smislom zivota i postojanja, ili mu je dosadno u zivotu, evo odgovora, samo poslujete sa t-comom i sve shto u zivotu treba da radite je, da ih zovete i idete do njih! (QQ po hiljadu puta!)

-Kako, na moju nesrecu, imam t-mobile postp. broj, (ne mogu da ga promijenim zbog posla) , zamolishe me doma da preko mene uzmu tel. sad sa ove akcije.. Podjem ja ka' dobri, prvo shto su me pitali, ima li me na spisku!! Kakvom spisku!? pitam ja! "Pa znate, nazove ovaj, nazove onaj (kolege iz firme, prim. prev.) da se ostavi, ovome 3, onome 7.. pa to!" Rekoh, naravno da ima, ja sam na prvom mjestu! rofl i qq! Uh Uh.. I kao, fino sve zavrshimo, uzmem smart 25.. Ali kako s vama ne moze nishta, ka' sa normalnim cheljadma, morao sam OPET da idem do poslovnice (samo 3 puta), jer 10 dana posle potpisivanja ugovora, smart paket i dalje nije bio ukljuchen!! (I josh jedan detalj, tel. koji sam uzeo, svaki put kad ga iskljuchite, iz bilo kog razloga, resetuje sve kad se upali! Te se i to moralo nosit na doradu..)

E ako ti, dragi prijatelju, mislish (a evo, ochigledno je koliko ste me zaduzili, pa mi nije bilo muka da pishem ovaj roman) da bi posle svega ovoga, chovjek zelio da uvede josh jedan t-comov vajni "servis" (pa to bila i NASA-ina najnaprednija tech.) u rodjenu kucu, a vecina vashih "zadovoljnih korisnika" je iskusila sve shto sam naveo, (i vishe chak), onda, uz svo duzno i neduzno poshtovanje, imash izrazitih problema sa rezonovanjem!

(Da iole, idje, ikakve, na vas bijeli svijet, ljudske konkurencije ima (a evo, i to je pochelo da se mrda mrtve tachke, mada je eonima daleko od dobrog, ako bi vi radili to shto radite, vi me..)
    A pa ovo je za tuzbu,dushevne bolove,prijavi lopove

Thanks Thanks Given 
    328
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

aha, kome?
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    1,713
    Thanks Thanks Received 
    597
    Thanked in
    448 Posts

@Nexus
    Ne kapiram kakve veze ta prica ima sa IPTV?

@Jocker
    Po obicaju, nisi u pravu. Kanale dobijamo direktno od "proizvodjaca".

Prijatno.
    Last edited by Sale; 15-11-07 at 11:37.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    49
    Thanked in
    37 Posts

@Nexus

@Jocker

Prijatno.
    od koga donijate kanale ?

sale zezas se sa nama
    eurosport recimo ne lokalizuje ako nemate 200k pretplatnika
    a nigdje nisam vidjeo da je ijedan p[rogram lokalizovan na ovom vasem maternjem iliti cg jeziku prema tome nema sanse

Thanks Thanks Given 
    1,530
    Thanks Thanks Received 
    206
    Thanked in
    131 Posts

@Nexus

@Jocker

Prijatno.

hahahhahahahah, novi helpdesk u pokusaju,hahahahha

Thanks Thanks Given 
    328
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

Quote Originally Posted by Kradem_Shahte View Post
    hahahhahahahah, novi helpdesk u pokusaju,hahahahha
    sad ce da se izloguje, pa opet uloguje kao helpdesk
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

svaki li se topic za*****,tacno mi se ne mili ni jedan pratiti.mozemo li otvoriti jedan o T-com nezadovoljnim korisnicima,pa da lajemo urlicemo,psujemo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nesto pisu po novinama...brzo ce doc xtra tv

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jocker View Post
    Ima veze Sale, kako da nema, jer ih primate od onih za čiju sliku tvrdiš da je gora od vaše i zbog toga što sa odgovorom na to pitanje tvoja priča pada u vodu. Slika koju vi distribuirate može u najboljem slučaju da bude istog kvaliteta, ali ne može nikako gora da bude, kao što si ti napisao "TotalTV najgori, IPTV najbolji", a BBM si smjestio neđe u sredinu, a i vi i veskobarovic uzimate kanale preko SBB'a koji je vlasnik TotalTV-a. Eto zbog toga ima veze, nego je najlakše obmanjivat narod po forumu.
    Vec je napisano EXTRA TV (u 99% slucajeva) ide direktno od dobavljaca! Drago ce nam biti da neki od korisnika BBM-a budu imali priliku da testiraju EXTRA TV. Bice to divno iznenadjenje .

Na par (istih) mjesta su instalirani servisi BBM i EXTRA TV. Detektovana ocigledna razlika! Izmedju ostaloga u kvalitetu slike.
    Last edited by helpdesk; 16-11-07 at 20:07.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    49
    Thanked in
    37 Posts

Quote Originally Posted by helpdesk View Post
    Vec je napisano EXTRA TV (u 99% slucajeva) ide direktno od dobavljaca! Drago ce nam biti da neki od korisnika BBM-a budu imali priliku da testiraju EXTRA TV. Bice to divno iznenadjenje .

Na par (istih) mjesta su instalirani servisi BBM i EXTRA TV. Detektovana ocigledna razlika! Izmedju ostaloga u kvalitetu slike.
    znaci vi ne uzimate strane kanale gdje svi uzimaju total dif=gi i slicno sa sa istog mjeste , nego za vas su vjerovatno lansirali poseban satelit , a na njemu pise " T COM SVE IZ MOJE KUCE "

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mora se priznati da u ima tehnicki potencijal, samo kako ce oni to izvesti - e tu vec nisam optimista... previse puta sam do sada bio kada su oni bili... svaka cast svakome, ali mi se cini da oni nemaju ni kapacitet da taj servis iznesu kako treba!
    Naravno, pustam ih da me demantuju... rado cu placati finu svotu ali za dobar servis!
    I would love to change the world, but they won't give me the source code...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I jos jedno pitanje: Da li ja moram da potpisujem tipske ugovore T-Com?
    Mogu li ja traziti poseban ugovor u kojem ce da pise koji su penali u slucaju loseg kvaliteta servisa!
    I naravno, da je vise placam zbog toga... kada zaista razmislim, za dobar i kvalitetan servis mislim da bi bilo korisnik koji su kao ja koji su spremni da dobro plate za dobar servis...
    Za njih nema razlike izmedju osnovnog i nekog premium paketa u pogledu tehnicke podrske ili osiguranja kvaliteta servisa... vec samo npr. veci izbor kanala i tome slicno, a ni to nije uredu!
    I would love to change the world, but they won't give me the source code...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by swinger View Post
    znaci vi ne uzimate strane kanale gdje svi uzimaju total dif=gi i slicno sa sa istog mjeste , nego za vas su vjerovatno lansirali poseban satelit , a na njemu pise " T COM SVE IZ MOJE KUCE "
    ne nego postoje posebni feedovi
    T-Mobile is a mobile network operator headquartered in Bonn, Germany. It is a subsidiary of Deutsche Telekom
    dojce t je jedan od najacih sat provajdera

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    49
    Thanked in
    37 Posts

Quote Originally Posted by Veri View Post
    ne nego postoje posebni feedovi
    T-Mobile is a mobile network operator headquartered in Bonn, Germany. It is a subsidiary of Deutsche Telekom
    dojce t je jedan od najacih sat provajdera
    zar zaista mislite da zbog telekom zakuljuje feedove ??????????? volio bi da je tako

ali to je kao ono

BEZ ISDN-A NE MOZE ADSL !!!!!!!!!!!!!!!

FLAT NIGDJE U SVIJET NE POSTOJI !!!!!!!!!!!!!!

ADSL FLAT PAKET UZ OKRANICENJE OD 150GB!!!
    Deutsche Telekom jeste mozda jedan od najacih ali zasto onda oni na platu od 3000 evra daju 16mb adsl za 40-50- evra a kod nas ograniceno-neograniceni za 45evra na 2mb

t
    Last edited by swinger; 16-11-07 at 21:21.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

+dovoljno je da malo preurede ponudu hrvatskog t coma
    maxtv i da su 100% lokalizovani

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    49
    Thanked in
    37 Posts

+dovoljno je da malo preurede ponudu hrvatskog t coma
    maxtv i da su 100% lokalizovani
    a jelte

nisam znao da je ucg zvanican jezik hrvatski a drugo pogledaj cijene adsl-a kod hr t-com-a

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

lokalizovani=razumljivi
    bitno je da se razumijemo ili razumemo
    capisci, Understand?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    49
    Thanked in
    37 Posts

lokalizovani=razumljivi
    bitno je da se razumijemo ili razumemo
    capisci, Understand?
    ne razumem

ako zvanicno kupijete a pogotovo ako direkno kupujete kanale onda treba da budu lokalizovani na jeziku zemlje valjda

a ja ne vigjeh nigjde ni maternji ni cg jezik
    ima , slovenski , hrvatski i srpski (eventualno nekada ima engleski kao originalni jezik )
    znaci te zemlje zvanicno kupiju te kanale

t com ih ili pozajmljuje ili kupije od nekog ko ih zvanicno kupuje ili tako vec nekako

a da imate infrastrukturu imate , eve sada saznajemo da moze i adsl 2 , a nedavno bjese "ZBOG TEHNICKIH RAZLOGA MORATE IMATI ISDN AKO ZELITE ADSL "

Page 9 of 28 FirstFirst ... 567891011121319 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)