View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 64 of 2251 FirstFirst ... 1454606162636465666768741141645641064 ... LastLast
Results 1,576 to 1,600 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Radulovic je odlican igrac, sramota je da ga ne zove Filipovic.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    ...ni carapica, e sramno!
    (da se oglasim iz kurtoazije)

Didi... Ivan je sjajan momak, dobro ga znam i mogu reći da je jedan od najboljih likova u Budućnosti, ako ne i najbolji... i sve je to OK, ali objektivno - nije zaslužio poziv... Nije igrao protiv Hajduka, na dan objavljivanja spiska (petak) odigrao je katastrofalno u Nikšiću (ne samo on, već i pola tima), tako da jednostavno nije zaslužio poziv za utakmicu protiv Slovenaca...

Dalje... Drago mi je da je pozvan Srđan Blažić i vjerujem da će mu Filipović ukazati šansu... Oko Baše ne želim komentarisati ništa dok ga te večeri ne vidim pod Goricom - sa njim ništa nije sigurno... Dakle, dok ga ne vidimo na terenu, neka je 'zdravo'...

Što se Slovenije tiče - i ranije sam to isticao... Oni su opšta katastrofa! To je njihov najtužniji sastav od osamostaljenja (sigurno)... Uz to, pod Goricom neće igrati jedan od njihovih ponajboljih igrača - defanzivac Boštjan Cesar (WBA - odbrana im je, inače, najsvjetliji dio tima, iako su primili 12 golova u kvalifikacijama) za kojim selektor Kek prekuka otkad je doznao da ovaj zbog povrede propušta sve do oktobra, tako da... Sve izuzev pobjede je neprihvatljivo! Mislim da ćemo ih na sredini i u napadu o jadu zabaviti...

Takođe, mnogo zavisi od toga sa kakvom će ekipom Slovenci izaći na teren...

Podsjećanja radi, prije par mjeseci, Slovenija je u Skardu 'iščupala' bod protiv Albanije, druge susrete u gostima su lagano gubili, mada su u Celju dobro odigrali protiv Holanđana i Rumuna... I pored pojedinih dobrih partija, evidentno je da je riječ o jednoj sasvim slaboj ekipi - čak se mogu usuditi da kažem da su u rangu Mađara, ako ne i slabiji... U kvalifikacionoj grupi, čini mi se da je ispod njih jedino Luksemburg i da će im do kraja kvalifikacionog ciklusa trebati puno truda da na tabeli sustignu i Albaniju, što bi bio veliki uspjeh za njih, s obzirom na sadašnju im poziciju...

Tako... Znači, ipak će utakmica protiv Šveđana najbolje pokazati koliko ovaj tim vrijedi - a ja sam uvjeren da vrijedi mnogo...

pozdrav svima... Nadam se da nikoga nijesam uvrijedio (to zbog moderatora), a ako uvrijedih Iva, on će mi oprostiti - nije to vaša briga...
    Last edited by M_O_D_E; 14-08-07 at 01:52.

HARI KRISNA JE MOJ IDOL! HARI, NABAVI MI JEDNU ANIMACIJU STO MASE BARJAKOM, HOCU DA BUDEM KAO TI!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U koliko sati pocinje mec sa Slovenijom? Mislim na A tim..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by M_O_D_E View Post
    (da se oglasim iz kurtoazije)

Didi... Ivan je sjajan momak, dobro ga znam i mogu reći da je jedan od najboljih likova u Budućnosti, ako ne i najbolji... i sve je to OK, ali objektivno - nije zaslužio poziv... Nije igrao protiv Hajduka, na dan objavljivanja spiska (petak) odigrao je katastrofalno u Nikšiću (ne samo on, već i pola tima), tako da jednostavno nije zaslužio poziv za utakmicu protiv Slovenaca...

Dalje... Drago mi je da je pozvan Srđan Blažić i vjerujem da će mu Filipović ukazati šansu... Oko Baše ne želim komentarisati ništa dok ga te večeri ne vidim pod Goricom - sa njim ništa nije sigurno... Dakle, dok ga ne vidimo na terenu, neka je 'zdravo'...

Što se Slovenije tiče - i ranije sam to isticao... Oni su opšta katastrofa! To je njihov najtužniji sastav od osamostaljenja (sigurno)... Uz to, pod Goricom neće igrati jedan od njihovih ponajboljih igrača - defanzivac Boštjan Cesar (WBA - odbrana im je, inače, najsvjetliji dio tima, iako su primili 12 golova u kvalifikacijama) za kojim selektor Kek prekuka otkad je doznao da ovaj zbog povrede propušta sve do oktobra, tako da... Sve izuzev pobjede je neprihvatljivo! Mislim da ćemo ih na sredini i u napadu o jadu zabaviti...

Takođe, mnogo zavisi od toga sa kakvom će ekipom Slovenci izaći na teren...

Podsjećanja radi, prije par mjeseci, Slovenija je u Skardu 'iščupala' bod protiv Albanije, druge susrete u gostima su lagano gubili, mada su u Celju dobro odigrali protiv Holanđana i Rumuna... I pored pojedinih dobrih partija, evidentno je da je riječ o jednoj sasvim slaboj ekipi - čak se mogu usuditi da kažem da su u rangu Mađara, ako ne i slabiji... U kvalifikacionoj grupi, čini mi se da je ispod njih jedino Luksemburg i da će im do kraja kvalifikacionog ciklusa trebati puno truda da na tabeli sustignu i Albaniju, što bi bio veliki uspjeh za njih, s obzirom na sadašnju im poziciju...

Tako... Znači, ipak će utakmica protiv Šveđana najbolje pokazati koliko ovaj tim vrijedi - a ja sam uvjeren da vrijedi mnogo...

pozdrav svima... Nadam se da nikoga nijesam uvrijedio (to zbog moderatora), a ako uvrijedih Iva, on će mi oprostiti - nije to vaša briga...
    u pravu si generalno gledano. ja bih dodao i to da je za nas ovo i dalje velika stvar. stadion pun i sve to, igraci zeljni nekakvog dokazivanja u nacionalnom sresu itd... dok je za slovence ovo samo jos jedan prijateljski mec. eto, uzevsi sve u obzir, recimo da bi sve ispod 2:0 za nase bilo malo razocaravajuce, ili bolje reci - zabrinjavajuce. znaci bicu zadovoljan sigurnom igrom i laganom pobjedom, a ne bih bio posebno iznenadjen i da tu bude goleade, ili sjajne igre sa masu promasenih sansi i slicno. samo se pribojavam neke lose igre koja bi uvukla nervozu u jedan fin fudbalski ambijent koji vlada u cg sad.

eto, toliko od mene. a sad da se kupi ta karta vala
    Liberty and justice

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    34
    Thanked in
    28 Posts

Dolazi li luda ekipa iz kotora na utakmicu
    Budućnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by good View Post
    U koliko sati pocinje mec sa Slovenijom? Mislim na A tim..
    U 20.30h... Ja uzeh ulaznice danas i baba koja ih prodaje, prilikom predaje karata rece mi 'evo ti ih, pa se nemojte vandalizovat tamo'... Potom se nasmija, i rece 'a neces ti, vidim te ja'?! Kakva je baba zajebant, sa sve majicom FK ZETA...

HARI KRISNA JE MOJ IDOL! HARI, NABAVI MI JEDNU ANIMACIJU STO MASE BARJAKOM, HOCU DA BUDEM KAO TI!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

ja cu vjerovatno na zapad, jedno fino musko/zensko drustvance se sprema

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bad Boy View Post
    eto, uzevsi sve u obzir, recimo da bi sve ispod 2:0 za nase bilo malo razocaravajuce, ili bolje reci - zabrinjavajuce. znaci bicu zadovoljan sigurnom igrom i laganom pobjedom, a ne bih bio posebno iznenadjen i da tu bude goleade
    Salis li se? Danas, kada najvece selekcije minimalnim rezultatom dobijaju banana drzave, ti zahtjevas minimum 2-0 od nase neiskusne repke.
    "PO DANASNJEM SHVATANJU NORMALNOSTI ZDRAVO JE BITI NENORMALAN"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

U 20.30h... Ja uzeh ulaznice danas i baba koja ih prodaje, prilikom predaje karata rece mi 'evo ti ih, pa se nemojte vandalizovat tamo'... Potom se nasmija, i rece 'a neces ti, vidim te ja'?! Kakva je baba zajebant, sa sve majicom FK ZETA...
    A meni je ispricala kako nema smisla sto FSCG daje na prodaju samo najgora mjesta, i kako se time "dijeli narod" na ove i one.
    Prava Rajova uz-DAN-ica!
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Moracikus View Post
    A meni je ispricala kako nema smisla sto FSCG daje na prodaju samo najgora mjesta, i kako se time "dijeli narod" na ove i one.
    Prava Rajova uz-DAN-ica!
    Salis se??! Ona u majici Zete?? Hahahaha...

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    34
    Thanked in
    28 Posts

Salis se??! Ona u majici Zete?? Hahahaha...
    Haahhahahahaha

Ja juce tamo,trazim jug a ona mi kaze.
    Ej slusaj ti mene,ja sam zaduzila sjever i malo zapada.......................
    Budućnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    6 Posts

i meni je par posalica uputilaal kad vidjeh koliko je sati podrzah je na odstojanju dok mi je drobila o kartama koje su samo za sjever i za dno zapada.
    al, dobra je ona greote sto ce. nije ona kriva sto ima majicu "vukova" pffff

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Baba se jos bila uvalila u onu stolicu i digla noge na sto!

Vazda sam tvrdio da nema tezega posla od shedjenja u kiosk i naplacivanja parkinga, ulaznica, autoputa, tunela, trajekta ... I to da radis cijeloga zivota...
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Kralj_Nikola View Post
    Salis li se? Danas, kada najvece selekcije minimalnim rezultatom dobijaju banana drzave, ti zahtjevas minimum 2-0 od nase neiskusne repke.
    U pravu si, bilo je masu slucajeva da Supersile jedva dobiju tamo neke liliputance, a nekad ih ne dobiju nikako...
    Par primjera iz sjecanja
    FRANCUSKA - ANDORA 2:0
    NJEMACKA - FAROER 2:1
    LIHTENSTAJN - PORTUGAL 2:2

i dva "skalpa" Malte protiv jacih ekipa
    MALTA - CESKA 1:1
    MALTA - HRVATSKA 1:1

I ovo je bilo sve u sluzbenim kvalifikacijski mecevima, borilo se za bodove a ne za prestiz...

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    34
    Thanked in
    28 Posts

Ma sve je to OK,ako se ovi nasi budu borili kao protiv madjara dobicem ih 2 i vise razlike.
    Budućnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

može li mi neko reć đe su prodajna mjesta pošto nisam trenutno u pg pa da pošaljem nekog da mi kupi karte!?
    Ne kupujte kasete japanske grupe TDK.
    Nista se ne cuje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    6 Posts

prodajna mjesta su ti na salteru sportskog centra moraca

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thumbs down

Da se tako izrazim, zajebavaju li se ovi iz FSCG? Na salter ima da se kupe karte za zapad i to samo prva 4 reda do ograde. :mad: Ima i za sjever, ali ko oce da povede malo dijete nema gdje kartu kupit. Nemam rijeci, sramota jedna velika i nepostovanje navijaca od strane saveza. Ja imam neku logiku da ko dodje prvi da kupi kartu, da bi trebalo da dobije bolja mjesta. Ali izgleda da sam ja nesto pobrkao.

BRUKA !

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    34
    Thanked in
    28 Posts

Quote Originally Posted by Maveric View Post
    Da se tako izrazim, zajebavaju li se ovi iz FSCG? Na salter ima da se kupe karte za zapad i to samo prva 4 reda do ograde. :mad: Ima i za sjever, ali ko oce da povede malo dijete nema gdje kartu kupit. Nemam rijeci, sramota jedna velika i nepostovanje navijaca od strane saveza. Ja imam neku logiku da ko dodje prvi da kupi kartu, da bi trebalo da dobije bolja mjesta. Ali izgleda da sam ja nesto pobrkao.

BRUKA !

A najace od svega je to sto se ujutro prodaju karte za jug i zapad,onda popodne za sjever i zapad,pa onda kontra
    Budućnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Maveric View Post

BRUKA !
    vjerovatno za sad pustaju karte te, a kasnije ce biti bolja mjesta, ko hoce za sjever da kupi kartu moze to da uradi preko kluba navijaca cg reprezentacije

Karte za sjevernu tribinu, samo za navijace, bice u prodaji u ponedjeljak, 22. avgusta, u prostorijama FK BUDUCNOST, od 12-15 casova.
    Informacije na telefone 067559572 i 069506037
    Last edited by DIDI; 16-08-07 at 21:18.
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

i, je li doshao Basha?

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

uteka mu je autobus
    eno ga na stop
    čeka

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

E vala mi ga ne bi igra nidje taj gospodin. niti se javlja niti ista zbori. Nista roba.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Ja sam danas čula (ogradjujem se), da je Baša rekao da će igrati samo važne utkamice reprezentacije.
    E taj gopodin bi ako je to izjavio po meni dobio jedno Dovidjenja. E sad ćemo birat kad ćemi igrat a kad ne. Gospoda.

Thanks Thanks Given 
    3,574
    Thanks Thanks Received 
    5,922
    Thanked in
    2,850 Posts

A mama mu je iz Srbije pa dok prelomi u glavu
    A isog sam misljenja, ako nece kao i svi ostali, ne vidim jedan jedini razlog zasto bi imao specijalan status, pa da je Maradona ili Pele
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Page 64 of 2251 FirstFirst ... 1454606162636465666768741141645641064 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)