View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 63 of 2251 FirstFirst ... 1353596061626364656667731131635631063 ... LastLast
Results 1,551 to 1,575 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    pravi, jeste sljiva taj
    jel ista cijena kao za FcF ?
    F.C.F.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja sam rekao nesto cini mi se!
    Last edited by DIDI; 30-07-07 at 22:05.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

didi,lepo sprovodis ta pravila,meni editujes post bez razloga,a coolio samo opomena.stvarno da je neko sa druge strane napisao takav post odma bi leteo,ali ipak neki su ravnopravniji od drugih(ocigledno tu ravnopravnost ovde na forumu odredjuje nacionalna pripadnost).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vukasin Micunovic View Post
    :blah: :blah: :blah:

Pa zar nema nidje nijedan dobar klub, no mali mora poc bas u Srbiju, Italija, Njemacka, Francuska to je sve go ku*** za srbijanske klubove
    Ide on u Italiju, France, Nemačku ali tek pošto bude u zvezdi ili partizano. Retko ko preskoči te klubove.
    Boj ne bije svijetlo oruzije,već boj bije lobi u američkom kongresu.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NesaBG View Post
    ja sam rekao nesto cini mi se!
    mislim da sam upozorio vec vise nego jednom da batalite pricu oko toga zasto neko igra za cg a neko za sr, a sa cooliom je druga prica on je vrijedjao i njemu sam rekao da ako nastavi da ce biti banovan, sto mi se cini tebi nidje nisam rekao u editovanom postu
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

[SIZE=3]Marić pristao, poziv i Baši!

[/SIZE]

Podgorica - Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Zoran Filipović kazao je sinoć za "Vijesti" da će danas razgovarati sa igračima koji su potencijalni kandidati za prijateljski meč protiv Slovenije 22. avgusta i da će crveni dres obući nekoliko novih fudbalera.
    - Purović je povrijeđen, i Radonjić je rovit, ali se nadam da će obojica biti spremni za 22. avgust. Takođe, ima nekoliko igrača koji još nijesu pronašli klub i najvjerovatnije neće biti na spisku, pa će, izvjesno je, biti i novih imena na njemu - kazao je Filipović.
    Selektor je kazao da je prethodnih dana razgovarao sa nekadašnjim igračem Zete i Olimpijakosa, a novim vezistom Genta Milošem Marićem, koji je nedavno za "Vijesti" kazao da će uskoro odlučiti da li će igrati za Crnu Goru.
    - Razgovarao sam sa Marićem i kazao mi je da je raspoložen da se odazove pozivu za utakmicu protiv Slovenije - kazao je Filipović.
    Poziv za utakmicu 22. avgusta biće upućen i defanzivcu Le Mana Marku Baši, a njegovim prihvatanjem naša reprezentacija definitivno će dobiti dodatnu snagu i čvrstinu u posljednjoj liniji. Filipović je kazao da će se na širem spisku reprezentacije, kao i pred Kirin kup u Japanu, naći golman Partizana Darko Božović.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Marko Basa danas svojim golom i odlicnom igrom u odbrani donio 3 boda Le Manu na startu Francuskog prvenstva. Sjajan gol glavom od precke sa nekih 10 metara.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Podgorica, (MINA) – Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Zoran Filipović saopštio je danas spisak igrača na koje računa za predstojeći prijateljski meč sa Slovenijom, koji će 22. avgusta biti odigran u Podgorici.

Filipović je pozvao 19 fudbalera, među kojima i dvojicu debitanata – golmana grčkog Levadijakosa Srđana Blažića i defanzivca francuskog Le Mana Marka Bašu.

Crnogorski selektor vratio je u seniorski tim Simona Vukčevića, dok poziv nijesu dobili reprezentativci koji su trenutno bez kluba golman Mladen Božović, Vladimir Vujović i Nikola Vujović.

Na spisku Filipovića, iako se spekulisalo da će dobiti poziv, nije ni nekadašnji vezista Zete Miloš Marić.

Na spisku su: Golmani - Vukašin Poleksić (Tatabanja) i Srđan Blažić (Levadijakos)

Odbrana – Risto Lakić (Budućnost), Savo Pavićević (Hajduk Kula), Vlado Jeknić (Vehen), Jovan Tanasijević (Dinamo Moskva), Radoslav Batak (Ankaraspor), Milan Jovanović (Univerzitatea Kluž), Luka Pejović (Grbalj) i Marko Baša (Le Man)

Igrači sredine terena – Janko Tumbasević (Zeta), Branko Bošković (Rapid), Vladimir Božović (Rapid Bukurešt), Nedjeljko Vlahović (Budućnost) i Simon Vukčević

Napadači – Mirko Vučinić (Roma), Igor Burzanović, Milan Purović (Sporting) i Srđan Radonjić (Odenze).

“Spisak je pretrpio male izmjene, jer ima novih igrača. Fudbaleri koji su se do sada pokazali nastavljaju svoju kampanju u nacionalnom timu. Nekoliko igrača je izostalo, jer nemaju klub. Na spisku su Blažić i Baša, koji je prvi put zvanično i pozvat”, kazao je Filipović na konferenciji za novinare.

Filipović je najavio da će sa Marićem kontaktirati nakon meča sa Slovenijom.

“Želim igrače koji hoće da igraju za Crnu Goru i koji su zainteresovani da pruže svoj maksimum u nacionalnom dresu. Baša je pozvan, vidjećemo da li će se odazvati. Ukoliko se ne odazove neće više nikada biti na spisku”, kazao je Filipović.

Prema njegovim riječima, Slovenija je dobar i atraktivan protivnik.

"Slovenija je proteklih godina napravila dobru kampanju na evropskoj sceni. Utakmica je za obje selekcije dobra prilika da vidimo gdje smo. Slovenija je podmadila sastav, ali je radi o jakoj reprezentaciji”, kazao je Filipović.

On je naglasio da crnogorska selekcija u meč ući da pobijedi.

"U meč ulazimo da pobijedimo. Nadam se pozitivnom rezultatu, tačnije pobjedi", kazao je on.

Okupljanje reprezentativaca zakazano je za 19. avgust.

Konferencija za novinare crnogorskog selektora kasnila je 80 minuta, zbog kašnjenja polijetanja aviona sa beogradskog aerodroma.
    Last edited by Matadorr; 10-08-07 at 22:27.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i nema opet radulovica ni carapica, e sramno!
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    i nema opet radulovica ni carapica, e sramno!
    taman vala, ebali ga batak i tanasijevic smeteni.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Matadorr View Post
    taman vala, ebali ga batak i tanasijevic smeteni.
    nema ni nikezica, vala je momak zasluzio, no klanovi ....
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne valja rabota ako se prave klanovi, jos sad kad smo na pocetku, treba da smo svi za jednog dok ne oformimo ekipu koja bi bila spremna za kvalifikacije za SP u Juznoj Africi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

neka mi neko navede zadnju dobru partija milana purovica!
    za milana jovanovica i da ne pitam...
    zanima me kad ce spisak mladih. trenutno su oni vazniji i mislim da imaju potencijalno i veci kvalitet od seniora.
    jedva cekam da vidim stjepanovica, cetkovica, jovetica i simona da kako plesu zajedno po terenu. mislim da bi to biila jedna od najboljih navala evrope. stjepanovic je definitivno zreo za seniore, i mislim da bi u tandemu sa vucinicem pravio dar-mar..
    zao mi je sto nema radulovica na spisku. momak je zasluzio i igrom i ponasanjem.
    i ne bi bilo na odmet malo vise Crnogoraca u ekipi pa i po cijenu kvaliteta. Nisam cekao osamostaljenje da bih opet gledao SiCG.
    p.s. nista licno prema tim igracima, i oni su se borili kao da im je crnogorski dres svetinja i tim momcima svaka cast

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by horny.cg View Post
    jedva cekam da vidim stjepanovica, cetkovica, jovetica i simona da kako plesu zajedno po terenu.
    Ovo dodje nesto kao Barselonina cetvorka sad.

Jos Markovic i Fatic iza.

Radulovic bi trebao da igra definitivno. A sta je s onim Igumanovicem, sto njega niko ne pominje? Ili on ne nastupa za CG? Jovanovic je sprdnja u odnosu na njega.

Purovic je kolko se ja sjecam pred kraj prosle sezone odigrao dosta dobro za CZ.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    6 Posts

nije mi jasno kako mogu biti pozvani uopste onaj batak i tanasijevic. one dvije nervoze sto nikad u cg bez na ljetovcanje nisu dosli.
    radulovic je vise nego zasluzio poziv za repku. i carapic isto ali kao zamjena.
    i sto neko pomenu igumanovica. imao je pravo. onaj jovanovic samo nek je zdra'o, a igumanovic je veoma dobro cuvao bizlija obzirom kakav je ono igrac.
    naprijed nasi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

meni se ovaj sastav cini super. basa je pravo pojacanje nazad, jer bez njega smo bas tanki. jos kad bi bilo krstenog golmana...
    Liberty and justice

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Po cemu je Vlahovic zasluzio poziv? To isto mogu da pitam za jos par njih, ali ajde...
    "PO DANASNJEM SHVATANJU NORMALNOSTI ZDRAVO JE BITI NENORMALAN"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Bad Boy View Post
    meni se ovaj sastav cini super. basa je pravo pojacanje nazad, jer bez njega smo bas tanki. jos kad bi bilo krstenog golmana...
    josh kad bi basha potvrdio da ce da igra...
    F.C.F.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

na b92 kazu da je prelomio. uf, slabo sam informisan izgleda....
    Liberty and justice

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by horny.cg View Post
    neka mi neko navede zadnju dobru partija milana purovica!
    za milana jovanovica i da ne pitam...
    zanima me kad ce spisak mladih. trenutno su oni vazniji i mislim da imaju potencijalno i veci kvalitet od seniora.
    jedva cekam da vidim stjepanovica, cetkovica, jovetica i simona da kako plesu zajedno po terenu. mislim da bi to biila jedna od najboljih navala evrope. stjepanovic je definitivno zreo za seniore, i mislim da bi u tandemu sa vucinicem pravio dar-mar..
    zao mi je sto nema radulovica na spisku. momak je zasluzio i igrom i ponasanjem.
    i ne bi bilo na odmet malo vise Crnogoraca u ekipi pa i po cijenu kvaliteta. Nisam cekao osamostaljenje da bih opet gledao SiCG.
    p.s. nista licno prema tim igracima, i oni su se borili kao da im je crnogorski dres svetinja i tim momcima svaka cast

potpisujem.
    nemam ni ja ništa protiv Tanasijevića, Bataka ali mislim da nemaju nikakve veze sa Crnom Gorom a i nisu neki kvalitet,ja bih radije gledao upravo Radulovica i Carapica.Ne vjerujem ni da su ovaj Bozovic i Jovanovic Crnogorci,s tim da ovaj drugi veze nema.

Takodje i Maric,ako je njemu san da zaigra za Srbiju,neka ga.Kvalitetan je igrač,ali za reprezentaciju se igra srcem.

e sad Basa i Pavicevic su Crnogorci,tu nema sumnje.Samo da Basa potvrdi dolazak i dobicemo veliko pojacanje u nasoj skromnoj odbrani.

Od mladih je jos dosta njih trebalo dobiti poziv,i to Jovetic, Stjepanovic, Fatic...mozda jos poneko...ali njih ocekuje mec sa Engleskom i Filipovic nije htio da remeti rad Vlaisavljevica

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    34
    Thanked in
    28 Posts

Rad rekose na in-u da je terzic izjavio kako ce basa sigurno igrati za srbiju iako ga klemente nije pozvao za utakmicu sa belgijom.

E ne znam sto se ovi nasi muce oko njega,stvarno mi nisu jasni.Kupimo tudje otpatke. Pih. . . . . .
    Budućnost

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by kambodza View Post
    Rad rekose na in-u da je terzic izjavio kako ce basa sigurno igrati za srbiju iako ga klemente nije pozvao za utakmicu sa belgijom.

E ne znam sto se ovi nasi muce oko njega,stvarno mi nisu jasni.Kupimo tudje otpatke. Pih. . . . . .
    neka sere terzić kolko oće, nećemo na osnovu njegovih bljuvotina donosit zaključke. nisam ni ja za to da kupimo otpatke, Baša niđe nije rekao da "bi igrao za srbiju ako ga imaju u planu".
    crnogorac je, to je dovoljno da dobije poziv našeg selektora.
    ako oće dobro je došao, ako neće nisam ni ja za to da se lomimo oko njega, ni oko bilo koga drugoga.

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Bash cu Terzica pitat,poshto ga svaki dan srecem
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

A i taj ***** od Bashe dako prelomi jebo mu pas mater !

Eto iskreno... Nadam se da grijesim , al mi se sve vishe cini da se "radja" josh jedan.... Ma necu mu ni ime spominjat
    F.C.F.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Ne bi ni bio nesto mnogo bolji od Radulovica npr, narocito kad se uzme to koliko je ocigledno motivisan () da igra za reprezentaciju.

Page 63 of 2251 FirstFirst ... 1353596061626364656667731131635631063 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)