Page 95 of 225 FirstFirst ... 4585919293949596979899105145195 ... LastLast
Results 2,351 to 2,375 of 5620

Thread: Varvari & FK Buducnost

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

buhahahah samo to mogu da kazhem na post ovoga iznad mene
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ne mislis valjda da je bilo za ocekivanje nesto pametnije od onih koji tako skandiraju. Postiji jedna naizgled mala ali drasticna razlika izmedju navijaca koji navijaju za svoj klub i onih koji to rade iz prazne glave jer to dodje na isto kad u praznu limenku Nik piva duvas i ocekujes da zasviraju orgulje.

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    34
    Thanked in
    28 Posts

A najace pjesme su im
    Ovo je Niksic
    i
    Je*o vas skocko

Eeeee da,mozete li mi reci kako ide ona pjesma u kojoj pominjete torcidu i hajduk
    Budućnost

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    34
    Thanked in
    28 Posts

Zaboravih da kazem da im je pala i zastava
    Budućnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kambodza View Post
    Zaboravih da kazem da im je pala i zastava
    koja posto sam vidio da su svi otisli sa tribine a zastave ostavili a na slike se vide samo kako se pokusavaju skinuti
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kambodza View Post

Eeeee da,mozete li mi reci kako ide ona pjesma u kojoj pominjete torcidu i hajduk
    mislis na onu kako jebu us.tase?

pala je jedna a drugu je policija spasila

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A jesi li vidio grafit na ulaz skocko ***** ,sto im je kriv jadni skocko a tolko je dobrih insajdera u nk napravio
    Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    34
    Thanked in
    28 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    koja posto sam vidio da su svi otisli sa tribine a zastave ostavili a na slike se vide samo kako se pokusavaju skinuti
    Ne znam koja,znam da smo im mogli svaku skinut ali je pala samo jedna,velika steta,sigurno bi se onda i ugasili kad bi ostali bez zastava.

@chesterfield
    Ne mislim na onu kako jedu picu nego neku drugu,NOVU sad se pominje hajduk i torcida
    Budućnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by El_NiNhO View Post
    Eo realno da prichamo,vi ste se prvi zalecjeli,a posle je murija nas izbacila sa tribine,ali nebitno.Ajde mi recite jedno mjesto na svijet dje navijachi ne pljuju jedni po drugima,vi ste sad kao gospoda vi navijate za svoj klub ali najgore shto vi mislite da ste vi jedini koji to rade.A shto ste onom djetetu glavu ravalili kamenom to je posebna pricha....Bilo je ranjenika na obje strane ,al dobro ne treba sad frka neka da se dizhe,nishta strashno nije bilo,za kamenovanje ne znam(nijesam bio tamo)
    a vas je policija iscerala,ja mislio da ste pobjegli

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nidje vise na ovaj svijet ne postoji stadion dje nema "pljuvanja protivnika", a nazalost i tuca i raznovrsnih oblika fizickih nasilja, a kad govorimo o navijanju, svako je pristrasni sebi,sto je naravno i logicno, i gotovo svuda da ima u navijackim himnama i parolama i neka pogrdna rijec na racun protivnika.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Brajo View Post
    Nidje vise na ovaj svijet ne postoji stadion dje nema "pljuvanja protivnika", a nazalost i tuca i raznovrsnih oblika fizickih nasilja, a kad govorimo o navijanju, svako je pristrasni sebi,sto je naravno i logicno, i gotovo svuda da ima u navijackim himnama i parolama i neka pogrdna rijec na racun protivnika.
    ne ..na stadionu buducnosti toga nema..navija se za svoj klub a ono juce nije prvi put,i berane i bijelo polje i pljevlja ista prica na stadion dolaze da mrze,pa daj razdijelite nam puske,pa da to rijesimo jednom zauvijek,ko pobijedi neka vlada

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    @Nani mozda to jes najlakse, ali je i dalje velika sjenka na utakmicu i cijeli sampionat pala a tek je poceo.[/B]
    A to ce se zaboraviti koliko je sledece kolo, neka te price
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by neobican View Post
    ne ..na stadionu buducnosti toga nema..navija se za svoj klub a ono juce nije prvi put,i berane i bijelo polje i pljevlja ista prica na stadion dolaze da mrze,pa daj razdijelite nam puske,pa da to rijesimo jednom zauvijek,ko pobijedi neka vlada
    Huligana imas svuda!

Kamo srece kad je rijec o samoj CG da su samo na sjeveru.

Posebno je na nasem podrucju (Balkanu) to posebna prica, (govorim iskljucivo o fudbalu).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Brajo View Post
    Huligana imas svuda!

Kamo srece kad je rijec o samoj CG da su samo na sjeveru.

Posebno je na nasem podrucju (Balkanu) to posebna prica, (govorim iskljucivo o fudbalu).
    slazem se..ali navijaci buducnosti dolaze na stadion zbog svoga kluba,ponekad i preceraju,ali to je navijacki..ali ovo gore je mrznja,a ne huliganstvo slicno kao hrvati i srbi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E grehote. Jeste jadni posteni i mirni Varvari i kastizi od navijaca Sutjeske. Mislim hello, je li vas neko operisao od realnosti? A Vijesti mrcne samo sto ne dizu Varvare(slava im i milost) u nebesa, Pih kakva tuga. DSodju ljudi, izavijau nerede, provociraju navijace Sutjeske, biju se sa policijom i na kraju ispadnu zrtve Oh my God!
    Molim da ne pricate o navijanju za The Club posto se dosli da se bijete s policijom a ne da navijate. A super je sto se sprdate navijacima Sutjeske zbog, kako rekoste, par pjesmica... Milsim sta je to za onih 78 godina postojanja vaseg navijackog kluba :lolblue: i silnih pjesama koje ispjevaste :roll:
    Neka ste dobili po turu vala mi je milo jer se ne moze opstat od vas. Ka' da ste ne znam sta a ne presmijesna grupa individua koja sebe naziva strasnim navijackim klubom. Kako ne.
    Kako Vaša bolest ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by milicaaaaaaa View Post
    E grehote. Jeste jadni posteni i mirni Varvari i kastizi od navijaca Sutjeske. Mislim hello, je li vas neko operisao od realnosti? A Vijesti mrcne samo sto ne dizu Varvare(slava im i milost) u nebesa, Pih kakva tuga. DSodju ljudi, izavijau nerede, provociraju navijace Sutjeske, biju se sa policijom i na kraju ispadnu zrtve Oh my God!
    Molim da ne pricate o navijanju za The Club posto se dosli da se bijete s policijom a ne da navijate. A super je sto se sprdate navijacima Sutjeske zbog, kako rekoste, par pjesmica... Milsim sta je to za onih 78 godina postojanja vaseg navijackog kluba :lolblue: i silnih pjesama koje ispjevaste :roll:
    Neka ste dobili po turu vala mi je milo jer se ne moze opstat od vas. Ka' da ste ne znam sta a ne presmijesna grupa individua koja sebe naziva strasnim navijackim klubom. Kako ne.
    haahhahaha dobar ti je post, al za viceve
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    haahhahaha dobar ti je post, al za viceve
    :blah:

Jes' i vi ste dobri...

za kabare...
    Kako Vaša bolest ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

:blah:

Jes' i vi ste dobri...

za kabare...
    a vi ste za operu sa onim gadjanjem igraca (ne navijaca) buducnosti dzabe vam i tunel i sve cccc :mrgreen:
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa jes', ono makar mozemo dobaciti do terena, za razliku od vas...
    Ono gadjali bi i vi da vam se moze, pa sad "oh, kakav prostakluk na utkamici, zamisli neredi. ZAMISLI" "nema veze, pobicu se sa policijom, da vide kako sam OPASAN, zneas!"
    Kako Vaša bolest ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a ti si chlan Ultra` (east evil) girls ili shta?

Ne prichamo mi o mrznji,dobro je shto ima mrznje ljudi,da nema mrznje nama bi bilo dosadno na gostovanja,najiskrenije! Ali kazem da se ne mogu navijachi sutjeske i ostalih klubova rachunati kao ultra grupe! Jer je presmijeshno i pomishljati na to! Nisam bio stvarno na tekmi iz opravdanih razloga,i krivo mi je,ali jedino shto sam vidio preko tv-a onamo ULTRA je ona mala zastava iliti transparent u kocku... koji je dno dna ali kazem jedino ULTRA......
    Dakle,mrznja...potrebna je! Ali zdrava mrznja! Necu da me neka baba iz berana gadje cepanicom i pokazuje mi srednji prst... nismo drzavni neprijatelji majku mu... ali eto,komplex sporednih gradova prema glavnom gradu...
    zivjeli!!!
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Odmori malo zenska glavo i ne pricaj gluposti...ili se za pocetak malo raspitaj sta je bilo pa onda komentarisi slobodno!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A molim te, kad si tako nadasve moralan i principijelan, a navijac :lolblue: , cisto jedno malo podsjecanje...
    Prosle godine, ili pretprosle ako znam vise... Buducnost igra sa Partizanom u Pg i grupa djecaka iz Niksica se zaputi da navija za Partizan, boze moj sa navijackim salovima i dresovima. I vidis grupa tih principijelnih Varvara postenjacina, starosne dobi oko 30, a njih 20 komada, napane 4 djecaka iz Niksica i ubije boga u njima, jednog probace kroz izlog da li kafica, ili butika... Dakle, 20ak djuturuma od 30ak godina krene na 4 djecaka od 15 godina, pa mi poslije pricaju o moralu! Preslatko.
    Kako Vaša bolest ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ser Ex Miteser View Post
    Odmori malo zenska glavo i ne pricaj gluposti...ili se za pocetak malo raspitaj sta je bilo pa onda komentarisi slobodno!!
    E vazi, tvoje zelje su za mene zapovijest!
    Kako Vaša bolest ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Varvari pokazite da ste dzentlameni a ne sad kamenjem na damu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E vazi, tvoje zelje su za mene zapovijest!

TOO Moderatoru TOO narodna milicijo!!Tvoj problem sto to gledas kao zapovijest..samo rekoh da provjeris informacije da te ne bih shvatao neozbiljno sto nije bio do sad slucaj tako da...smajli!
    Ovo oko Varvara, grobara takodje nije tacno sem price oko izloga

Page 95 of 225 FirstFirst ... 4585919293949596979899105145195 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)