Da oce vadit ovog Milica kako me nervira cojek u PM...
Ovaj kalezic ubija...
Ajmo sad plavi !
Eo Ivan Vukovic i Bozovic ... Nadam se da ce ga Vukovic zabit
Izbaci scepanovica?! To mi se ne svdja
F.C.F.
Da oce vadit ovog Milica kako me nervira cojek u PM...
Ovaj kalezic ubija...
F.C.F.
dje iskopa Drazena Milica majko sveta, cuveno golgetera albanske Vlaznije...
Divnog li pocetka... Najsjajniji moguci...
Zasto navijaci uvijek moraju sve da pokvare...
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
i da se podje na utakmice ove vesele lige...strasno, bruka u prvom kolu.
Nama treba jedan zakon a la Margaret Tacher pa bi se fino ponasali kvazi navijaci.
Kaznio bih i jedne i druge sa -3 boda pa da vidimo ko bi duze izdrzao. FS ili klubovi sa naviajcima.
malo je -3, trebaju jace kazne po 10 bodova im okinuti, plus bez publike da igraju i naravno svu stoku koja pravi nerede u zatvor.
kako si ti siguran da su navijaci krivi a? mozda je policija izazvala incident kao proslu utakmicu sto smo u nk igrali, vidjecemo ko je prvi provocirao, meni licno smrdi da hoce silu nasramotu da zakon o sportskim desavanjima sprovedu, no vidjecemo
ps: dje na svijet domaci i gostujuci navijaci stoje na istu tribinu???
Last edited by DIDI; 10-08-07 at 18:05.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Jes jes policija uvijek kriva za sve. Zasto to svaki navijac kaze :roll:
Meni nije bitno ko je izazvao, da li navijaci sutjestke ili buducnosti, ili policija, ovo je sramotno vidjet na TV na premijeru sezone!
Zakon nece sprovest ne boj se, kao sto se nijedan ne sprovodi.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Najlakse je sjedjeti kuci i kuckati
...
stvarno hercules, smijesni su ti komentari ... i nije mi jasno zasto varvare maltretiraju po sjeveru svudje ...mozda nekom smeta sto su jedina grupacija u cg koja ima nekakvu publiku, pih!
Cini mi se da su Niksicani cijelu utakmicu pjevali tri-cetri iste stvari
...
Mislim da su navijaci sutjeske na utakmnicu dosli samo da bi vrijedjali buducnost,varvarei deja savicevica..
jedva cekam sledece godine regionalnu ligu.pa da ovu stoku ostavimo da igraju po crnogorskih poljana..
jedini pravi navijaci u cg su varvari..navijaju zasvoj klub,ostali navijaju protiv buducnosti
Auh zabubuljase nas ***** ti sve kamenice od kila oni nijesu normalni,evo nam i autobus slomise pih
Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .
Ali dobro je bilo hehehe
Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .
Eo realno da prichamo,vi ste se prvi zalecjeli,a posle je murija nas izbacila sa tribine,ali nebitno.Ajde mi recite jedno mjesto na svijet dje navijachi ne pljuju jedni po drugima,vi ste sad kao gospoda vi navijate za svoj klub ali najgore shto vi mislite da ste vi jedini koji to rade.A shto ste onom djetetu glavu ravalili kamenom to je posebna pricha....Bilo je ranjenika na obje strane,al dobro ne treba sad frka neka da se dizhe,nishta strashno nije bilo,za kamenovanje ne znam(nijesam bio tamo)
![]()
Slazem se.
Evo ne,malo prije iz nk-a
Bijase veselo.Vojvodepocele da gadju kamenjem,kad smo krenuli u kontru poceli da bjeze,onda ih je murija pocerala sa stadiona i nista.Bilo malo frke sa murijom...
To bi bilo to
Budućnost
Meni samo nije jasno na koju foru niksicani unesose flase niksickog piva,kamenje i jaja![]()
eeee koliko je samo niksickog biiloooooo.I nijesmo bjezhali no nas je murija rashcerala i nije sa stadiona nego sa trebine jer smo posle preshli na zapad
Slazem se.
A vala ste nikakvi i nemate nikakve kreacije. Skandiranje Varvari pi.... ili ubij zakolji da varvar ne postoji je debilno i vjerovatno kao takvi ste stid i za Sutjesku. Cujem da ce Buducnost da vas kazni i da su danas odlucili da vam uzmu Kalezica jer ga steta za drugu ligu. PS. Herkules, ja kad gledam utakmicu ne gledam navijece vec igrace i ne znam kako mi oni mogu pokvariti.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks