Ajde da skupimo sve textove iz novina...![]()
ili ti sajtova...
ovaj od vukasina micunovica , pa imamo tablice , pa napad na Milana...
Ajmo dalje!?
O cemu ti pricas? Kakvi neredi?
Jedini "incident" Torcide o kojem se pisalo na netu i na forumu je bilo pipanje za dupe stanovite Podgoricanke (barem koliko sam ja procitao), a sa druge strane pise se o napadima na ljude koji su dosli da bodre Hajduk...
Torcida napadnuta u Budvi, policija pucala u zrak
Opsadno stanje vladalo je poslijepodne u Budvi. Napadnuto je pet autobusa koji su išli u službenoj organizaciji Torcide, ima i ozljeđenih, a načinjena je i materijalna šteta.
- Klasična "sačekuša" je to bila, razbijena su nam tri autobusa, dok nam je kombi potpuno ostao bez stakala - kazao nam jedan od splitskih navijača, svjedok napada.
- Dočekali su nas, te je počelo letjeti kamenje. Čak je policija morala pucati u zrak kako bi ih otjerala - nastavio je "torcidaš".
Hajdukovi navijači su iz Budve ipak krenuli dalje prema Podgorici...
Ajde da skupimo sve textove iz novina...![]()
ili ti sajtova...
ovaj od vukasina micunovica , pa imamo tablice , pa napad na Milana...
Ajmo dalje!?
Razmisljam se da odem da napravim koju fotku, ali me strah da mi neko ne polupa opremu... Imate li neki predlog odakle da se slika?
Originally Posted by Nk-001
uf, jos samo sat i po!
a ja sjedim kod televizora![]()
mirisnih mi latica, biti ce very nice!
DOLJE VLADA!!!!
VRATITE NAM JAGNJECE BRIGADE!!!!
nema kortea sigurno..al ponesi nece ti niko polupat![]()
Eo krecem pud grada... Ako mi neko polupa 800e opreme obrisacu forum odma![]()
Originally Posted by Nk-001
Privedeno 9 srpskih "turista" zbog kamenovanja hrvatskih autobusa sa navijačima
Prema neslužbenim informacijama u Podgorici je danas došlo do manjih incidenata izmedju navijača Budućnosti i Hajduka i nekim je navijačima Torcide ukazna pomoć u Hitnoj pomoći, glasnogovornica Uprave crnogorske policije Tamara Popović za naš program nije željela niti potvrditi ni demantirati ove informacije.
Medjutim, u poslijepodnevnim satima dva autobusa sa navijačima Hajduka su u blizini budvanske plaže kamenovana. Prema saznanjima Antene M nakon incidenta privedeno je 9 osoba. Prema nepotvrdjenim inforamcijama radi se o gradjanima Srbije koji su na godišnjem odmoru u Budvi
http://www.slobodnaevropa.org/news.aspx
Sto se tice pacifisticki nastojenih varvara, evo sa stadiona cujem pjesmu "Ubij, zakolji..." da ne idem dalje...
Ma neka pjevaju oni sta hoce, ali sjecam se kolika se frka dizala kad su Delije pjevale istu pjesmu...ovo se vjerovatno nece pomenuti u nasoj stampi...
jos da varvari idu tamo vidio bi kako bi kroz svako selo lecele kamencine put autobusa...
ja vjerujem samo u ono što vidim i znam.
a ZNAM da su u budvi navijači CZ ULTRA BOYS ili kako se već zove grupa cigana, koji su tu da bi se krpili sa torcidom. i sasvim mi je logično da su oni u bd , naravno uz pomoć drugih i mještana koji nisu varvari napali hrvate.
ako IŠTA znaš o navijanju onda bi trebalo da znaš da se varvari sigurno nisu uortačili sa budvanima i organizovali sve to...
misliš li da bi varvari pošli u budvu da se obračunavaju a da ne odu na utakmicu?
ma gluposti... sjver vec krcat !!! SEX !!!
AJMO PLAVO BIJELI !!!
FCF DO SMRTI !!!
VARVARI TORONTO![]()
Kako pise u tekstu uhapseni su "gradjani Srbije"... kamenovanje iz zasjede autobusa u prolazu je kukavicluk prve klase, lijepo šjediš nedje u hladu, pripremis kamenice i bacaj, dobro je da su uhvaceni, makar da dobiju koju samarcinu...
Ovim je napravljena medjedja usluga navijacima Buducnosti koji se odluce na put u Split, od Prevlake do Splita ima par stotina kilometara voznje magistralom, s jedne strane more a sa druge brda, idealno za revans mec![]()
Buducnosti se pomaze navijanjem na tribinama, a ne kamenovanjem iz zasjede, napadom 15-ak ljudi na dvojicu i slicnim "majstorijama"
Snimka razbijenih autobusa sa TV Pink
Last edited by Vukasin Micunovic; 19-07-07 at 19:16.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks