A pricalo se o hiljadama i hiljadama...pf
750 clanova Torcide stize...![]()
A pricalo se o hiljadama i hiljadama...pf
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
mozda ce ka englezi doci na blef i probat da nabave karte![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
a ja ti kazem da dobiju i 5 hiljada karat ne bi doshli!! Nisu ni oni tolike mudonje ka shto mislite... evo,imaju 1,500 karata(da zaokruzimo!) ako ih dodje toliko iz splita ja go trchim kroz ul. slobode... a evo najavljuju 750! Dje je ta silna brojka?? A ima ih oko 7,8 hiljada najmanje na njihovom kopu...tako da...
Намјерно Другачији...
vidjecemo vrlo brzo, ja bih najradije da ne dodje djaolji da nemaju njihovi igraci ni malo podrske.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Jbg, nema druge lige pa da vi osvojite, no cete o5 biti posledjni u ovoj prvoj xD
/
Pe evo, 10% stadiona imaju, 1.500 karata, a najavljuju samo pola od tog broja.
Za navijacku grupu tog ranga ( tj. ranga u koji oni sebe svrstavaju) neozbiljno...Nadajmo se svi da ce bit zalutalih![]()
Ok onda, dezinformacija...
imaju najvj. 10% stadiona... A ja bih volio da ih dodje 1,500 ,to bi svaki navijach volio! Jer je zanimljivije mnogo! E sad,shto njih nece toliko doc,to nije ansh problem...![]()
Намјерно Другачији...
lijegajte pa cemo sjutra razradjivat taktiku da li da ih bijemo s glave![]()
Koliko ce Torcidasa doci, ne znam, zavisi koliko im je ulaznica namjenjeno, neko kaze 5%, neko 10%, neko pola stadiona...
Jedino sta Hajduk momentalno ima na "evropskoj" razini, ono da bas vrijedi su navijaci, i kad su igraci gubili kuci od Debrecena 0:5, sramotili se protiv Selburna , stadion na Poljudu je bio dobrano popunjen, podrske nije nedostajalo.
Torcida je najpoznatija po tome da nema tog grada, sela, varosi, vukoje.bine u koju nece otici. DIDI je vec pomenuo koliko ih je bilo "ratne" 1991 na finalu kupa u BG. Kad je Hajduk 2004 igrali protiv Rome, bilo ih je "milijun" u Rimu, al ne idu samo na "velike" utakmice (a takve Hajduk od 1995 i 1/4 finala LŠ rijetko kad igra) idu i po raznim Estonijama, Farskim otocima, postoji i jedna skupina koja se zove "Torcida Kombi - Zivot na sjeveru", kao sta samo ime kaze gdje god da Hajduk igra ti se skupe u kombi i "vozi misko".
Ne sjecam se u zadnje vrijeme nekih vecih afera, incidenata na tim gostovanjima, Torcidu ne pamtim po nekom namjernom izazivanju nereda, jedine sukobe u zadnje vrijeme su imali u domacem prvenstvu, na mecevima protiv Dinama, i protiv svoje uprave (jednom provalili na Poljud i iskopali rupe na terenu, sa porukom da je igracima bolje da sade krumpire)
Piz.darije su radili 80-ih i to uglavnom na svom stadionu, protiv Tottenhama su na centru igralista zaklali pjetla, simbol gostiju, protiv Marseja je neko bacio suzavac....
http://funnyandcoolvideos.blogspot.c...upporters.html
3-minutni prikaz navijaca Hajduka kroz snimke prethodnih 70-ak godina, i kroz rijeci Miljenka Smoje, autora knjige Velo Misto (u kojoj je opisana povijest Hajduka)
Eo dobismo i Belgiju 28:6 [4:3,10:1,8:0,6:2]
Danas,u cetvrtom kolu ce u 21:30h igrati sa reprezentacijom Makedonije...
eto tako...
Samo im treba utakmica... Nista vise... Mada moramo da shvatimo da ce sudije da nas siluju dje god budemo igrali![]()
...djewojka iz piwe... i can't believe it...
brate,91. je neshto drugo! Tada je bila druga ekipa! Tada se ishlo naveliko po gostovanjima po YUGoslaviji,ali sad,...17god kasnije! Nova ekipa,nova garda... Nije svejedno siguran budi! Zna svako ko prati tfo iliti navijachku scenu ko je torcida ko bbb ko groblje ko cigani... tako da...
Намјерно Другачији...
i dobili smo Makedoniju 19:7
ja mislim...
:mrgreen:
Kad je uz onoliku sudijsku kradju Srbija uspjela da nam da 7 golova, kolika li je sada bila kradja te nam i (tradicionalno neugodni) Makedonci dadose takodje 7 golova.
fora je u tome sto za makedonce gra dosta igraca iz srbije medju kojima je najpoznatiji risto maljkovic,nekadasnji reprezentativac srj,a vodi ih ako se ne varam aleksandar krstonosic,bivsi igrac beceja.
tako da je to mnogo jaca reprezentacija od one koju bi cinili samo makedonski igraci
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks