nema ni potebe da igraju u ovom B prvenstvu nek im odma daju 1. mjesto![]()
nema ni potebe da igraju u ovom B prvenstvu nek im odma daju 1. mjesto![]()
podgorica - staropodgoricanima
Bilo je lose sudjenje, ali pojedinci pretjeruju. Treba naravno uzeti u obzir da se pojedinci ne razumiju u pravila vaterpola i da nije sve tako crno kao sto npr. Dugo Djurkovic predstavlja...
Crna Gora je bila bolja sinoc i trebali su da pobijede, sto ne znaci da ce u nekom sledecem duelu sa boljim sudjenjem da rasture Srbiju. Mislim da je Srbija jos uvijek bolja, ali ne i nepobjediva.
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Realno i posteno gledanje.
Reprezentacija Srbije je odlicna! Vise nego odlicna. I jos im hvali par odlicnih, da ne kazem kljucnih igraca. Da je sinoc bilo posteno sudjenje, dobila bi Crna Gora. Da je Srbija bila u punom sastavu, ne bih imao petlju da bilo sta prognoziram, jer su vise nego jaki!
kakva kradja....
Slazem se.
Ono juce je jednostavno bila - kradja!
No dobro, ko gubi, ima pravo da se ljuti, isto ko na takmicenju za EuroSong prosle godine, kad je Crnogorska ekipa bila pametnija (podgoricki pechena, rekao bih) pa ucerala ***** Srpskoj u semi sa glasanjem (Srbi su bili pokvareno licemjerna, pa su jos htjeli biti ispasti posteni dajuci nesto bodova No Name-u, umjesto Faddyu, navodnom favoritu).
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
dobro se sjetise neki i evrovizije, dokle ovo ide.
evo na svakom topicu se politici, daj da stavimo tacku na svu tu pricu i da ko pomene politiku popije ban, mislim da je tako najpostenije.
Moram priznati da nisam procitala sve komentare o jucerasnjoj utakmici jer na pola izgubih volju. Sudije jesu bile pristrasne,ali to nije iskreno nista neobicno u vaterpolu. Desavace nam se to jos puno puta,kao sto se desavalo i dok smo igrali zajedno sa Srbijom. Nasi su vodili citavu utakmicu i da nisu zabrljali u zadnjoj cetvrtini, Srbiji ni sudije ne bi pomogle. Sto se tice peteraca,tu je uvjek sreca presudna. Nije ovo los rezultat,cak sta vise,momci su bili odlicni. Treba jos da se uigravaju i ja se nadam da ce svaka sledeca utakmica da bude sve bolja. Nasa reprezentacija je u samom vrhu vaterpola(nije jos najbolja ali to moze vrlo brzo da bude) i rezultati nece izostati ako ovako nastave.
Put do zvijezda je samo etapa kruznog puta do sebe,i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne,bato.Stigao si cim krenes.Cilj nosis skriven pod kaputom,istetoviran na grudima kao metu.I eto ti.U tome je tajna.U tome je jedini trik.
Italija je jedva dobila Grcku koju je Crna Gora ubjedljivo dobila.
Eo texta koji je pisa Bukowski (moderat na phora) sajtu i potpuno se slazem snjim ,misim strasno raspali grk nagrdi Crnogorce ali im je sve zaludu !
Kunem se svim što imam da u životu nijsam vidio veću krađu sudija! Grk, ciganin, u Novom Sadu je morao pokrasti CG reprezentaciju da trijumf ne bi bio jako veliki... Morao je (24 puta igrač više za srbe prema 8 za nas!!!!) stvari dovesti do 7:7 na kraju... Da ne spominjemo najmanje tri čista peterca koja nisu suđena ni kao isključenje!!! Razbijen nos Zlokoviću, tri puta Janović Nikola bez kapice ispred srpskog gola i najmanje deset puta čisto isključenje...
Srpski spiker (RTS2) je sam rekao da ga ovo suđenje podsjeća na ovogodišnju utakmicu Jadran HN-Posilipo, gdje su Novljani strahovito pokradeni... Ako ovo nije i gore, po njegovim riječima...
Sramota!!!
Ali nema veze, Olimpijada se ne iga u Novom Sadu... Vidimo se u Pekingu!!!
Gotova stvar, kako ne! Moro je grk da odradi posa, pošto smo mu juče njegove razbili u bazenu...
Stvarno nisam nikad do sad vidio da dva igrača završe utakmicu početkom druge četvrtine... Da se poništi čist gol i pri tom svira isključenje Borisu Zlokoviću koji je od najbližeg igrača Srbije (Gocića) bio udaljen metar ipo! Navodno - udarac nogom...
Što nije mog'o mrtvi Šapić, mog'o je Grk...
Ko nevoli Crnogorca ,vas se ambisa !!!
Sto mislite o utakmici i navijacima?Ocemo li se braniti ili napadati?
IMa li organizovanih , odlazaka / dolazaka navijacha!?
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Šefik presao u Budvansku rivijeru! Bice znaimljivo prvenstvo ove godine...
/
poenta u vaterpolu je da oni nonstop biju jedni druge i guraju ispod vode i samo sudija koji stoji tik do bazene moze da proceni dali je bio faul ili kontrafaul. naravno gledaoci koji gledaju to na TV-u ne mogu da vide pa onda izvlace odredjene subjektivne zakljucke.
a boksuju li se pritom??Originally Posted by Space Cowboy;686524[B
Pobjedismo maltu,rezultatom 21:2[chini mi se]
![]()
oni su manijaci....i jes da vas mrzim iz dubine dusheali ako dodje do frke navijam za vas...vidimo se 11. u NK
![]()
![]()
Slazem se.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks