Originally Posted by
Vlado
Prema navodima španskih medija, Real Madrid je otpustio Fabija Kapela. Radio Marka tvrdi da je uprava kluba odlučila da prekine saradnju sa Italijanom, iako je nedavno doveo Real do prve titule za četiri godine, iako je bio u klubu samo godinu dana. Kapelov odlazak je odavno najavljivan, dok je istovremeno trener Hetafea Bernd Šuster 'viđen' kao njegov naslednik.
Predsednik Ramon Kalderon je prethodne nedelje odbio da potvrdi da li će klub zadržati Kapela, izjavljujući kako će ta odluka biti prepuštena sportskoj komisiji, na čelu sa Predragom Mijatovićem.
To ne bi bio prvi put da Real Madrid otpusti uspešnog trenera. Jup Hajnkes je otpušten 1998. nakon što je osvojio Ligu Šampiona, dok je Visente Del Boske takođe otpušten iako je osvojio dve titule u Primeri i dve Lige Šampiona za četiri sezone koliko je proveo u klubu.
Inače, moram se nadovezat' na ovu priču o Kaki sa prethodne strane, to je jednostavno jače od mene.
Milan jes veliki klub, sa velikim imenom i velikim rezultatima, ali mi nisu jasni pojedini vaši komentari.
Kažete da Milan ima para - ima ih. Tačno je. Puni su ka' brod, ali kakve veze to ima? Koga je Milan doveo zadnje 3 godine? Na koga su potrošili pare da bi se pojačali? Jedna ista ekipa na čelu sa MALDINIJEM (!!!!!!!), Nestom, Didom, Gatuzom, Pirlom, Inzagijem gura već 5-6 godina (eto, da izostavimo PREJEFTINI transfer Đilardina). Ne znam je li Berluskoni svjestan, ali igrači (odnosno ljudi) sa godinama stare, tako da treba isto dovest' i nekog mlađeg s vremena na vrijeme, čisto da mu ne lipšu na terenu onamo...
Prodali ste Ševčenka, uboli ste prilično velike pare. Osvojili ste LŠ, i tu ste poprilične pare pokupili od TV prava i zajebancija, a đe ste ih uložili?
Nažalost, onaj Milan nikad neće bit klub kao što su Real Madrid, Barselona jer doživotno se nešto štekaju pare, Berluskoni tiska sve u svoju guzicu, tako da mi nemojte pričat o tome KAKO IMATE PARE, nego dovedite nekoga! Stipse!
A doguraće ponuda za Kaku i do 100 miliona ove godine ja mislim, tad će bit' primorani da ga prodaju.
A Milan.. ne znam što misli... Da mu napad igraju sljedeće godine Ronaldo i Inzaghi? Proslaviće se...
Bookmarks