Page 84 of 943 FirstFirst ... 347480818283848586878894134184584 ... LastLast
Results 2,076 to 2,100 of 23558

Thread: FUDBAL - vijesti , zanimljivosti iz svijeta fudbala!!!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Milanisti, evo vam...

23.jula - prozivka i predstavljanj novih igraca tj ekipe
    03-05 08. trinagolare sa Lokomotiv Mosca i Psv Eindhoven
    09.08 - Sevilja-Milan
    14.08 -Trofeo TIm (Inter-Milan-Juve)
    17 08 -Trofeo Luigi Berlusconi (Milan-Juve)
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Britanski novinari izabrali najbolje igrace TOP 50...

1. Kaka (Milan)
    2. Ronaldinho (Barcelona)
    3. Cristiano Ronaldo (Manchester United)
    4. Samuel Eto’o (Barcelona)
    5. Michael Essien (Chelsea)
    6. Gigi Buffon (Juventus)
    7. Steven Gerrard (Liverpool)
    8. Carlos Tevez (West Ham)
    9. Leo Messi (Barcelona)
    10. Francesco Totti (Roma)
    11. Wayne Rooney (Manchester United)
    12. Thierry Henry (Arsenal)
    13. Sergio Ramos (Real Madrid)
    14. Petr Cech (Chelsea)
    15. Ruud van Nistelrooy (Real Madrid)
    16. Frank Lampard (Chelsea)
    17. Zlatan Ibrahimovic (Inter)
    18. Cesc Fabregas (Arsenal)
    19. Daniel Alves (Seville)
    20. Iker Casillas (Real Madrid)
    21. Carles Puyol (Barcelona)
    22. Didier Drogba (Chelsea)
    23. Ronaldo (Milan)
    24. Andriy Shevchenko (Chelsea)
    25. Dimitar Berbatov (Tottenham Hotspur)
    26. Michael Ballack (Chelsea)
    27. David Villa (Valencia)
    28. Mahamadou Diarra (Real Madrid)
    29. Andrea Pirlo (Milan)]
    30. John Terry (Chelsea).....

Philadelphia, Pennsylvania, United States
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

o ovome se dosta prica zadnjih dana, nepravedno izostavljeni rio, vidic i giggsy na primjer...
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bivši francuski fudbalski reprezentativac Stefan Dalma napustio je redove Bordoa i kao slobodan igrač prešao u ekipu Sošoa sa kojom je potpisao dvogodišnji ugovor.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Terry je trebao da bude mnogo bolje plasiran a Ballack out ako se gleda prosla sezona.Isto i Seva a Drogba je trebao medju prvih deset.Ibra je precijenjen a i Eto'o je imao slab ucinak tako da se bas i ne slazem ali tu je nedje
    SEX IS NOT EVERYTHING I'M THINKING OF.....I THINK

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Villa 27?!!!:eek: Tek vidjoh...ne mogu da vjerujem..pa on bi trebao da bude tik uz Ronaldinja.
    SEX IS NOT EVERYTHING I'M THINKING OF.....I THINK

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A Ševčenko je na stare zasluge upao u ovaj izbor jer je imao očajnu sezonu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Lacio 'ladno Sevilji rekao da nema dva miliona za dovođenje Ševantona...a za te pare kupili Kolarova...sprdnja...

Lazio je pored Kolarova i dva igrača iz Peskare i Breše potpisao ugovor sa još jednim "misterioznim igračem", čije ime Lotito još ne želi da otkrije...

edit: Lotitov "misteriozni čovjek" je dvadesetdvogodišnji Mourad Meghni iz Bolonje (igrao za prvi tim od šeaneste godine) i mnogi ga navode kao "novog Zidana"...
    Last edited by [neurosong]; 28-06-07 at 01:49.
    Reality is overrated.

Thanks Thanks Given 
    3,617
    Thanks Thanks Received 
    6,085
    Thanked in
    2,939 Posts

Kapelo? Real Madrid?
    Oce li ostat trener?
    Milo bi mi bilo
    Itekako
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

1. Kaka (Milan)
    2. Ronaldinho (Barcelona)
    3. Cristiano Ronaldo (Manchester United)
    4. Samuel Eto’o (Barcelona)
    5. Michael Essien (Chelsea)
    6. Gigi Buffon (Juventus)
    7. Steven Gerrard (Liverpool)
    8. Carlos Tevez (West Ham)
    9. Leo Messi (Barcelona)
    10. Francesco Totti (Roma)

Zasluzheno najbolji protekle sezone... Po mom a i mishljenju vecine...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Kapelo? Real Madrid?
    Oce li ostat trener?
    Milo bi mi bilo
    Itekako
    Kako pishu shpanske novine, izgleda da su mu ostala 24 sata do otkaza...
    Io ci credo!

Welcome

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kaka` mislim zasluzeno na 1-oj poziciji, a Van Nilsteroj bi trebao da bude u top 10 i Tevez ne zasluzuje da bude u top 30 a kamoli na bijase li 8-om mjestu. Sevcenko i Ballack mozda poslije 50-og mjesta ali ne u top 50. A dje je Vidic? Defanzivni igraci ne upadaju lako na ovake liste izgleda.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

mozda na televizore ovih novinara ovi likovi drugacije igraju
    Kapleo danas dobija otkaz, sva je prilika.

Neurosong, Lotitio nije da nema 2 miliona eura za Chevantona nego nece da mu da toliku platu jer se to kosi sa tzv. "salarijem' koji je na snzai u klubu. niko ne prima vise od 1.200.000 eura godisnje.
    Megnhi nje dobar igrac.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

27-godišnji argentinski vezni igrač Luciano Galletti, nekadašnji igrač Estudijantesa, je za dva miliona eura iz Atletika prešao u Olimpijakos.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Izuzetno talentovani igrac Sloge iz Krtola, Zdravko Mileusnic, potpisao trogodisnji ugovor sa ekipom BSK Batajnica, vrijedan nevjerovatnih 6 meleona eura, prenijela spanska Marca !!!

Okle im pare to niko ne zna, ali se predpostavlja da je svoj novac ulozio kontroverzni bizBismen Cane !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni je sve onako, realno...Jednio mi Balak bode oci.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Prema navodima španskih medija, Real Madrid je otpustio Fabija Kapela. Radio Marka tvrdi da je uprava kluba odlučila da prekine saradnju sa Italijanom, iako je nedavno doveo Real do prve titule za četiri godine, iako je bio u klubu samo godinu dana. Kapelov odlazak je odavno najavljivan, dok je istovremeno trener Hetafea Bernd Šuster 'viđen' kao njegov naslednik.

Predsednik Ramon Kalderon je prethodne nedelje odbio da potvrdi da li će klub zadržati Kapela, izjavljujući kako će ta odluka biti prepuštena sportskoj komisiji, na čelu sa Predragom Mijatovićem.

To ne bi bio prvi put da Real Madrid otpusti uspešnog trenera. Jup Hajnkes je otpušten 1998. nakon što je osvojio Ligu Šampiona, dok je Visente Del Boske takođe otpušten iako je osvojio dve titule u Primeri i dve Lige Šampiona za četiri sezone koliko je proveo u klubu.

Inače, moram se nadovezat' na ovu priču o Kaki sa prethodne strane, to je jednostavno jače od mene.

Milan jes veliki klub, sa velikim imenom i velikim rezultatima, ali mi nisu jasni pojedini vaši komentari.
    Kažete da Milan ima para - ima ih. Tačno je. Puni su ka' brod, ali kakve veze to ima? Koga je Milan doveo zadnje 3 godine? Na koga su potrošili pare da bi se pojačali? Jedna ista ekipa na čelu sa MALDINIJEM (!!!!!!!), Nestom, Didom, Gatuzom, Pirlom, Inzagijem gura već 5-6 godina (eto, da izostavimo PREJEFTINI transfer Đilardina). Ne znam je li Berluskoni svjestan, ali igrači (odnosno ljudi) sa godinama stare, tako da treba isto dovest' i nekog mlađeg s vremena na vrijeme, čisto da mu ne lipšu na terenu onamo...
    Prodali ste Ševčenka, uboli ste prilično velike pare. Osvojili ste LŠ, i tu ste poprilične pare pokupili od TV prava i zajebancija, a đe ste ih uložili?
    Nažalost, onaj Milan nikad neće bit klub kao što su Real Madrid, Barselona jer doživotno se nešto štekaju pare, Berluskoni tiska sve u svoju guzicu, tako da mi nemojte pričat o tome KAKO IMATE PARE, nego dovedite nekoga! Stipse!

A doguraće ponuda za Kaku i do 100 miliona ove godine ja mislim, tad će bit' primorani da ga prodaju.

A Milan.. ne znam što misli... Da mu napad igraju sljedeće godine Ronaldo i Inzaghi? Proslaviće se...

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Prema navodima španskih medija, Real Madrid je otpustio Fabija Kapela. Radio Marka tvrdi da je uprava kluba odlučila da prekine saradnju sa Italijanom, iako je nedavno doveo Real do prve titule za četiri godine, iako je bio u klubu samo godinu dana. Kapelov odlazak je odavno najavljivan, dok je istovremeno trener Hetafea Bernd Šuster 'viđen' kao njegov naslednik.

Predsednik Ramon Kalderon je prethodne nedelje odbio da potvrdi da li će klub zadržati Kapela, izjavljujući kako će ta odluka biti prepuštena sportskoj komisiji, na čelu sa Predragom Mijatovićem.

To ne bi bio prvi put da Real Madrid otpusti uspešnog trenera. Jup Hajnkes je otpušten 1998. nakon što je osvojio Ligu Šampiona, dok je Visente Del Boske takođe otpušten iako je osvojio dve titule u Primeri i dve Lige Šampiona za četiri sezone koliko je proveo u klubu.

Inače, moram se nadovezat' na ovu priču o Kaki sa prethodne strane, to je jednostavno jače od mene.

Milan jes veliki klub, sa velikim imenom i velikim rezultatima, ali mi nisu jasni pojedini vaši komentari.
    Kažete da Milan ima para - ima ih. Tačno je. Puni su ka' brod, ali kakve veze to ima? Koga je Milan doveo zadnje 3 godine? Na koga su potrošili pare da bi se pojačali? Jedna ista ekipa na čelu sa MALDINIJEM (!!!!!!!), Nestom, Didom, Gatuzom, Pirlom, Inzagijem gura već 5-6 godina (eto, da izostavimo PREJEFTINI transfer Đilardina). Ne znam je li Berluskoni svjestan, ali igrači (odnosno ljudi) sa godinama stare, tako da treba isto dovest' i nekog mlađeg s vremena na vrijeme, čisto da mu ne lipšu na terenu onamo...
    Prodali ste Ševčenka, uboli ste prilično velike pare. Osvojili ste LŠ, i tu ste poprilične pare pokupili od TV prava i zajebancija, a đe ste ih uložili?
    Nažalost, onaj Milan nikad neće bit klub kao što su Real Madrid, Barselona jer doživotno se nešto štekaju pare, Berluskoni tiska sve u svoju guzicu, tako da mi nemojte pričat o tome KAKO IMATE PARE, nego dovedite nekoga! Stipse!

A doguraće ponuda za Kaku i do 100 miliona ove godine ja mislim, tad će bit' primorani da ga prodaju.

A Milan.. ne znam što misli... Da mu napad igraju sljedeće godine Ronaldo i Inzaghi? Proslaviće se...
    tako smo i prosle godine pricali za milan, kao ne valja, ekipa im stara pa oni buc, osvojise LS

ocigledno je berluskoni zadovoljan ekipom koju ima, jer ipak ta ekipa je osvojila LS (ne zaboravi da i ronaldo sledece sezone ima pravo nastupa u LS)
    ...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Eric Abidal je trece pojacanje Barse ove sezone. Stigao iz Liona za 14 miliona eura.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by cookie View Post
    tako smo i prosle godine pricali za milan, kao ne valja, ekipa im stara pa oni buc, osvojise LS

ocigledno je berluskoni zadovoljan ekipom koju ima, jer ipak ta ekipa je osvojila LS (ne zaboravi da i ronaldo sledece sezone ima pravo nastupa u LS)

Baš će im to pomoć ove godine, pošto izgleda ne vidite što radi Barselona.. Dovedoše Anrija, Jaju Turea, sad i Abidala... još samo Kivu da dođe i fudbal će postati dosadan. Jedino se može nešto desiti u slučaju da Real dovede Kaku, što je u domenu teorije... Evo vidim danas da će da otpušte Kapela i dovedu Šustera.. Napuniše me nervoze brate, ko je taj Šuster? Ove godine je s Hetafeom imao neku ludu sreću, inače se do sad nije niđe čulo za njega.. Tek će sljedeće godine Real da se raspane! Dati otkaz Kapelu pored ovakvog tima koji je formirala Barselona? Apsurd! Kapelo im je možda mogao i parirati onom njegovom igrom na rezultat, ali Šuster? Teška srca moram priznat' da će Barselona osvojiti sve živo sljedeće godine. Nikad nisam bio razočaran u klob za koji navijam kao danas...

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Baš će im to pomoć ove godine, pošto izgleda ne vidite što radi Barselona.. Dovedoše Anrija, Jaju Turea, sad i Abidala... još samo Kivu da dođe i fudbal će postati dosadan. Jedino se može nešto desiti u slučaju da Real dovede Kaku, što je u domenu teorije... Evo vidim danas da će da otpušte Kapela i dovedu Šustera.. Napuniše me nervoze brate, ko je taj Šuster? Ove godine je s Hetafeom imao neku ludu sreću, inače se do sad nije niđe čulo za njega.. Tek će sljedeće godine Real da se raspane! Dati otkaz Kapelu pored ovakvog tima koji je formirala Barselona? Apsurd! Kapelo im je možda mogao i parirati onom njegovom igrom na rezultat, ali Šuster? Teška srca moram priznat' da će Barselona osvojiti sve živo sljedeće godine. Nikad nisam bio razočaran u klob za koji navijam kao danas...

i barcelona je u proslu sezonu usla kao prvak spanije i osvajac LS i ako se sjecas sa isto j1kim pojacanjima (zambrota,turam, saviola, gudjonsen...) pa ove sezone nijesu uspjeli da uzmu ni jedan trofej

nije fora dovesti dosta novih,jakih igraca, nego da se dovede makar 1 pravi koji ce iznijeti sezonu (kao sto je bio ove godine nistelroj u realu ).... moze se desiti da sledece sezone taj anri odigra kao sevcenko ove godine u celziju...

suster je dobar, ali ni primac je kapelu
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nikad ga nisam gotivio ali moram da priznam da je Kapelo doktor svega moguceg sto ima veze sa fudbalom.
    /

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default >Ne zamjerite mi ako je off topic<

Svake godine ista prica...Prodali smo Sevcenka, nismo nikog doveli, a osvojili smo ligu sampiona.Mora se priznati da Berluskoni odlicno vodi klub.Covjek ima svoj nacin poslovanja, treba mu vjerovat i ne mjesat mu se u poso.To kazem i ako se nerviram sto nikog ne dovode...Mislim da oni idu onom logikom "tim koji dobija ne treba mijenjati"... Valjda, zato ne ulazu mnogo...:trashcom:

Zasto sam pominjao pare?Zato sto tvrdim da Milan nece prodati Kaku radi para, pa ni za 100miliona.Vec sam rekao, prodace ga samo ako on izrazi zelju da napusti klub.

Sto se tice golova...Pa evo traze jednog spica.Polako, valjda ce ga nac.Inzagi moze jos, nije za bacit, pokazao se u finale.Nije li Larson Bio odlican u Barsu, pa i Mancester, i ako je imao 34/5/6 godina?.....Od Ronalda se ocekuje dosta naredne sezone...

Thanks Thanks Given 
    9,762
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

Pa naravno da nikad nece biti kao barsa jer su bolji jedno 20 puta... Od evropskih klubova mogu se uporedjivati samo sa realom, i donekle liverpulom ostalo je sve boranija, bar shto se tiche igre u evropi...

I pored toga shto ti reche da ne kupuju igrache i da igraju starci pogledaj rezultate zadnjih 5 godina, a mozesh i zadnjih 20-setak dok je berlusconi na chelu... Da vec nema odlichan tim on bi sigurno izdvojio pare za kupovinu, kad su pravili poslednju veliku rekonstrukciju u par sezona doshli su rui kosta,nesta,sedorf,rivaldo,pirlo itd... Sad su rekli da imaju u planu jednog vrhunskog napadacha shto im je jedino i potrbno uz mozda jednog odbrambenog, moguce zambrota sad kad je barsa uzela abidala... I ne znam cita li iko shta pricha galjani poslednjih dana oko poreza u italiji u odnosu na shpaniju i eng, za godishnju platu koju prima anri barsa daje 15-ak miliona dok bi milan morao davati 20-ak zbog vecih poreza...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Milan nudi za Etoa 35 miliona

Rukovodstvo evropskog prvaka Milana ne odustaje od pokushaja da u svoje redove dovede napadacha Barselone Samjuela Etoa,pa je tako po najnovijim informacijama iz Italije Milan spreman za Kamerunca da ponudi 35 miliona eura.Iz Katalonskog kluba vishe puta je poslednjih dana izjavljivano da Eto ostaje u Barseloni,ali nakon okonchanja transfera Tijerija Anrija i ovako izdashne ponude,ne bi bilo chudno da Katalonci promijene mishljenje.Bilo kako bilo uporni Milanezi ne odustaju od dovodjenja Kamerunca u svoje redove,a iako se pojavila informacija da su sa Lionom pocheli pregovarati oko dovodjenja napadacha "lavova" Freda.

Page 84 of 943 FirstFirst ... 347480818283848586878894134184584 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)