Page 43 of 225 FirstFirst ... 333940414243444546475393143 ... LastLast
Results 1,051 to 1,075 of 5620

Thread: Varvari & FK Buducnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MiLiCa_Hn View Post
    hahahhah
    ja se vishe odje ne ukljuchujem jer pojedini imaju nekih frustracija pa se od tih,istih ne smije ni progoworit jer ce povezat' stvar sa nechim desetim[kao shto karacha pominje masturbiranje djevojaka na tribinama i koliko sam vidjela ponovo je prichao o nekakvom sexu i ribama] -samo vas posmatram kako budalate i upadate sebi u usta..owim ne kazem da sam odje najpametnija niti da se u sve razumijem..samo da dodam da se slazem sa ficoole-om..srbovanje definitivno odbija navijace crnogorce koji bi da ostave politiku kuci i podrze klub za koji navijaju ali onda u sred Herceg Novog [ili Kotora,svejedno]vide "navijace" sa tri prsta koji utakmicu proprate pjevajuci o Drazi i ostalim "likowima":lolblue:-to je malo smijeshno-malo zalosnouglavnom je za:burp:
    pozdrav!
    tema ovog topica je waterpolo pa pogledaj sve tvoje postove na ovom topicu i zakljuci koliko njih je usko vezano za igru i desavanje u bazenu...ne zelim da ulazim u raspravu s tobom niti bilo kim i izvinjavam se i tebi i bilo kome ako sam uvrijedio...sto se tice kako smo propratili utakmicu u kotoru jedna pjesma je bila `posvecena drazi`i zato bi te molio da prestanes da pricas kad nisi bila tamo jer na tv nije se culo sve sto smo pjevali...imali ste sansu ovu sezonu da napravite vasu navijacku grupu pa se nesto niste proslavili...imacete i dogodine sansu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ficoole View Post
    Moram se ukljuchit...
    Ni jednoj strani ne pripadam,eto gotivim pomalo Beshtije jer su jedini navijachi koji su imali ultra pokret u svom jezgru... E sad,ne znam da li znate shto je ultra pokret,poshto vidim da svi prichaju o navijanju odje,jer se razlikuje fan i ULTRAS!
    A koliko sam iz gledanja `zakljuchio`( a nisam premnogo gledao chisto kad ufatim na TV) tu ima nekog NESVJESNOG pokushaja!
    Pratim scenu CG koje sam i ja dio,koja praktichno i ne postoji ali eto znam sve trenutno aktivne Navijachke grupe u CG ali nikako ne mogu da se sjetim imena navijacha Jadrana?!
    -Da li mi neko moze reci ime navijachke/ultra grupe koja podrzava Jadran??

E sad o srbovanju...
    Ja lichno to ne podrzavam jer mi je ciganisanje, i to shto rade oni i Orlovi Cetinje!
    E sad,ukoliko ste svi deklarisani Srbi zajedno sa svim Fanovima Jadrana onda ok a vidim da nije tako!
    Jer ukoliko zelite da pomognete Jadranu morate da ih pjesmom pomognete! A ne srbovanjem kojim ste vec vidim jednu osobu pocerali sa tribine! Specifichna je sredina i okrenesh se za 360 stepeni i vidjecesh da su oko tebe strichevi strine braca sestre drugovbi kumovi pomalo Crnogorci pomalo Srbi! I ti ne zelish da ih pocerash,isto tako i sa ostalim navijachima! Vjerovatno ima neki Crnogorac koji zeli da navija sa vama ali vidi koliko srbujete i nece da bude dio te budalashtine...
    Najbolji primjer smo mi(Varvari) po tom pitanju,do prije godinu smo imali vodje Srbina i Crnogorca! Niko se nije bunio zbog toga,jer nemamo GRUPNO politichko i nacionalno opredjeljenje! Shto smatram najboljim potezom Varvara ikad! E sad,da smo Englezi ili pak Italijani! Dje su 80+% englezi/talijani,e,to je druga pricha....

-Da,ovo je najvishe usmjereno @karacha -i,koji9(vidim) jedini zastupa navijache jadrana!

P.S. Nisam imao nikakve namjere da provociram,vec bih volio da vidim da Jadran i Primorac imaju pravi navijachki okrshaj a ne pokushaj istog! I da odgledam preko TV=a sa milinom tekmu,a zashto ne i da dodjem...

Izvinite zbog skretanja s teme,ali i ovo je sastavni dio vaterpola!!
    zivjeli!
    eo ovako:ja se podosta razumijem u navijanje pa ti mogu rec par stvari...jadranovi navijaci su ti vecinom navijaci crvene zvezde tako da grupa i nema neko posebno ime...znas i sam da postoje 2 stila navijanja-onaj engleski i italijanski nacin...blizi smo tom talijaskom tifo ili ultra navijanju...sto se tice nas i kotorana iskreno receno te navijacke grupe i nisu na nekom zavidnom nivou...to nije nista ozbiljno-ekipa se okupi eto malo se popije i podje na utakmicu proziva se ona druga strana i to je to...to su vecinom sve prepjevane pjesme kako sa nase tako i sa njihove strane...nema ti tu nekih gostovanja ne znam kakvih,koreografija,originalnih pjesama,incidenata i svega drugog sto cini jedan navijacki zivot...
    sto se tice srbovanja to ti je vecinom zastupjeno,reko sam vec,na utakmicama protiv kotorana i nekih hrvatskih timova...to se vise radi cisto da bi se malo isprovocirala druga strana...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To se radi iz nekih posebnih razloga jedan lik je gore naveo dobro obrazlozenje jer tesko da ko moze shvatit, zar nije presjednik Jadrana u DPS ?
    ode ovaj topic u....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MiLiCa_Hn View Post
    :shock:Chuh ja to maloprije-shta bi choeku ?
    rekao je da je posle osvajanje titule,pravi momenat za povlačenje, to sam ja čuo na tv.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa to nije nista cudno, covek se izgleda uplasio bremena koje nosi igranje u euroligi i branjenje titule.
    A mozda se ipak varam pa ostavku posrijedi nesto drugo?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja sam cuo da su bile neke svadje unutar rukovodstva primorca al kolko je to tacno ne bi znao...ne vjerujem da se uplasio eurolige...zasto bi?

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zasto bi se plasili vec je zacrtan cilj a to je final four evrolige...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa to je sport-osvojit trofej i dogodine ga odbranit...pa nije bas lako doc do final four-a...da niste malo prevelik mamac zagrizli?ili su u planu neka velika angazovanja?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by karacha View Post
    pa to je sport-osvojit trofej i dogodine ga odbranit...pa nije bas lako doc do final four-a...da niste malo prevelik mamac zagrizli?ili su u planu neka velika angazovanja?
    povesce tebe kao amajliju...iii uspijeh ce biti zagarantovan...
    pozdrav za radzu na tajlandu... viva Las Vegas
    Dolje lanci i okovi ne vezu se sokolovi!!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pro Recco - Olympiakos: Za Recco, Pro Recco

Prva polufinalna utakmica Final Foura donijela je uzbuđenje do posljednje sekunde i spektakularnu pobjedu Pro Recca nad grčkim Olympiakosom. Odlično odrađena posljednja četvrtina Grcima nije bila dovoljna da se domognu finala najvećeg vaterpolskog natjecanja u Europi. Pro Recco je odnio sve...
    Film" bez Talijana u finalu nećemo gledati. Prošlogodišnji sastanak "veličanstvene četvorke" u Dubrovniku sadržavao je tri talijanska predstavnika. Danas imamo jednog, ali pobjednički nastrojenog. Lavovski raspoloženi vaterpolisti gradića iz komune Genova kreću po četvrti naslov europskog vladara u svojoj 94-godišnjoj povijesti.Grci su početno vodstvo (Afroudakis ubacuje za 1:0) prokockali vrlo lako, kako se talijanska garda uzdigla, tako se nije "spuštala na zemlju" sve do posljednjih nekoliko minuta opuštenosti. Prva četvrtina oskudijeva pogocima, ali Vujasinović u tim trenucima otpušta "kočnicu".
    Drugih osam minuta ponovno pripadaju Talijanima, a Grci u dvije četvrtine uspijevaju tek dva puta zatresti mrežu. U drugom dijelu ponovno Afroudakis pogotkom iz daljine donekle spašava stvar i drži "pristojnu" razliku od jednog pogotka (2:3). Figlioli i Sottani podebljavaju vodstvo tako da je na kraju prvog poluvremena semafor pokazivao: 5:2 za "domaćine".
    Zanimljivosti tek slijede. U nastavku utakmice Pro Recco postaje "taj" kojem rezultat opasno visi; Ntoskas, zajedno s već "uhodanim" Afroudakisom, rasklimava talijansku obranu da bi na početku posljednjeg dijela utakmice došli na gol zaostatka. Vujasinović "diže" na 8:6, ali ubrzo dobiva isključenje te ostavlja momčad na cjedilu.
    U tom trenutku na scenu stupa Komadina koji s dva uzastopna pogotka vraća nadu svojoj pokisloj grčkoj ekipi. S druge strane, pojavljuje se Calcaterra koji minimalno uveseljava Talijane. Posljednje sekunde prije oglašavanja sirene, "oglasio" se ponovno Ntoskas, ali i ovog puta Pro Recco vraća stvari gdje im je mjesto. Felugov drugi pogodak i, što je najvažnije, pobjedonosan za talijanski klub.
    Pobjedom nad grčkim Olympiakosima u domaćoj atmosferi, Pro Recco je postao prvi finalist ovogodišnje Eurolige. U iščekivanju protivnika Talijani će se prisjetiti neugodnog poraza od Juga u prošlogodišnjem "dubrovačkom grotlu", kao i sretnijih uspomena: vrha Europe `64.,`83. i 2003. Malo bliže u prošlost zavirit će i pronaći naslov prvaka Italije ove sezone, ali i ne tako zadivljujuć omjer od pet od osam pobjeda u susretima Eurolige. Ipak, glave su usmjerene prema sutrašnjem vaterpolskom spektaklu, kojeg su sigurni protagonisti, bez obzira što će krajičkom oka promatrati večerašnji hrvatsko - srpski okršaj nadajući se najpovoljnijem ishodu za svoju ekipu. Ekipu koja je danas preskočila Olimp, a već sutra bi se mogla popeti na njega

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Vukasin Micunovic View Post
    Pro Recco - Olympiakos: Za Recco, Pro Recco

Prva polufinalna utakmica Final Foura donijela je uzbuđenje do posljednje sekunde i spektakularnu pobjedu Pro Recca nad grčkim Olympiakosom. Odlično odrađena posljednja četvrtina Grcima nije bila dovoljna da se domognu finala najvećeg vaterpolskog natjecanja u Europi. Pro Recco je odnio sve...
    Film" bez Talijana u finalu nećemo gledati. Prošlogodišnji sastanak "veličanstvene četvorke" u Dubrovniku sadržavao je tri talijanska predstavnika. Danas imamo jednog, ali pobjednički nastrojenog. Lavovski raspoloženi vaterpolisti gradića iz komune Genova kreću po četvrti naslov europskog vladara u svojoj 94-godišnjoj povijesti.Grci su početno vodstvo (Afroudakis ubacuje za 1:0) prokockali vrlo lako, kako se talijanska garda uzdigla, tako se nije "spuštala na zemlju" sve do posljednjih nekoliko minuta opuštenosti. Prva četvrtina oskudijeva pogocima, ali Vujasinović u tim trenucima otpušta "kočnicu".
    Drugih osam minuta ponovno pripadaju Talijanima, a Grci u dvije četvrtine uspijevaju tek dva puta zatresti mrežu. U drugom dijelu ponovno Afroudakis pogotkom iz daljine donekle spašava stvar i drži "pristojnu" razliku od jednog pogotka (2:3). Figlioli i Sottani podebljavaju vodstvo tako da je na kraju prvog poluvremena semafor pokazivao: 5:2 za "domaćine".
    Zanimljivosti tek slijede. U nastavku utakmice Pro Recco postaje "taj" kojem rezultat opasno visi; Ntoskas, zajedno s već "uhodanim" Afroudakisom, rasklimava talijansku obranu da bi na početku posljednjeg dijela utakmice došli na gol zaostatka. Vujasinović "diže" na 8:6, ali ubrzo dobiva isključenje te ostavlja momčad na cjedilu.
    U tom trenutku na scenu stupa Komadina koji s dva uzastopna pogotka vraća nadu svojoj pokisloj grčkoj ekipi. S druge strane, pojavljuje se Calcaterra koji minimalno uveseljava Talijane. Posljednje sekunde prije oglašavanja sirene, "oglasio" se ponovno Ntoskas, ali i ovog puta Pro Recco vraća stvari gdje im je mjesto. Felugov drugi pogodak i, što je najvažnije, pobjedonosan za talijanski klub.
    Pobjedom nad grčkim Olympiakosima u domaćoj atmosferi, Pro Recco je postao prvi finalist ovogodišnje Eurolige. U iščekivanju protivnika Talijani će se prisjetiti neugodnog poraza od Juga u prošlogodišnjem "dubrovačkom grotlu", kao i sretnijih uspomena: vrha Europe `64.,`83. i 2003. Malo bliže u prošlost zavirit će i pronaći naslov prvaka Italije ove sezone, ali i ne tako zadivljujuć omjer od pet od osam pobjeda u susretima Eurolige. Ipak, glave su usmjerene prema sutrašnjem vaterpolskom spektaklu, kojeg su sigurni protagonisti, bez obzira što će krajičkom oka promatrati večerašnji hrvatsko - srpski okršaj nadajući se najpovoljnijem ishodu za svoju ekipu. Ekipu koja je danas preskočila Olimp, a već sutra bi se mogla popeti na njega

Finale je naše

Thanks Thanks Given 
    62
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    20 Posts

Partizan je izgubio do Juga.imao je minut ipo prije kraja 2 gola prednosti(teoriski Jug je imao 2 napada do kraja)oba su iskoristili,dok je partizan napravio faul u napadu.U produzecima je bila izjednacena borba..pola mintua do kraja Jug ima napad i prave kontra faul...ide kontra 2 na 1 i ovaj sto vodi loptu ne vidi saigraca nego sutira i golman brani.Za peterce je isljucivo kriv Udovicic.Stavio je da puca Mitrovica('88 god,istina dao 2 gola do tada ali nije isto regularni dio i peterci)on je pucao prvi i promasio.Ona su svi pogadalji samo je Markovic promasio za Jug u zadnju seriju.i sledeci je peterac opet promasio Mitrovic(pravilo je da ako je i nakon pet peteraca nerjeseno puca se dok neko ne pogrijesi ali isti igraci koji su pucali prvih pet)...
    Po meni krivicu nose i igraci i trener...igraci sto nisu rijesili u regularnom vrmeneu iako su imali odlicnu sansu..i trener koji je pogrijesio prilikom odabira sutera za peterce...
    Sve u svemu muski su se borili,no mi krivo sto su bili toliko blizu pobjede ali dzaba...
    Last edited by m@Rk!$@; 22-06-07 at 22:18.
    No Signature

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

steta sto nisu iskoristili 2 gola prednosti.......zaista steta

zao mi je samo onog mladog Decka sto je promasio 2x peterac

al sve u svemu svaka cast ekipi partizana

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

JUG CO - PARTIZAN 18:17
    Gospari na korak od četvrtog naslova prvaka Europe
    Dubrovčani nakon ruleta peteraca u finalu Eurolige!
    Vaterpolisti dubrovačkog Jug Croatia osiguranja uspjeli su se plasirati u završnicu Final Foura Eurolige koja se igra u Milanu! Prvak Hrvatske je u polufinalu nakon izvođenja peteraca pobijedio beogradski Partizan rezultatom 18:17 (regularni dio: 3:2, 2:4, 3:2, 3:3, produžeci: 1:1, 1:1, peterci: 5:4).
    Meč lopta Partizana
    Regularni dio je u infarktnoj završnici okončan rezultatom 11:11, nakon što je Partizan imao 10:9 te 11:10, ali i izglednu situaciju u posljednjem napadu.
    U dva puta tri minute produžetka bilo je 1:1 i 1:1, oba puta s vodstvom Juga, a Vićan je opet spasio stvar s igračem manje u posljednjim sekundama, nakon čega se pristupilo izvođenju petaraca.
    Rulet peteraca
    Kakava je to drama bila! Na vratima Partizana je stajao Kuljača, a na Jugovima Vićan. Trener Beograđana Udovičić prepustio je jugašima prvi peterac. Bošković je zabio, a Mitrovićev udarac brani Vićan. Uslijedila je niska preciznih udaraca - za Jug Fatović, Joković i Dobud, a za Partizan Nastran, Prlainović i Pijetlović.
    Marković je imao sve u svojim rukama, ali peti peterac brani Kuljača, dok Filipović zabija. Ušlo se u novu seriju "jedan za jedan" u kojoj su se smjeli ponoviti izvođači. Opet Bošković i opet gol, a zanimljivo, za Partizan opet Mitrović, ali i Vićan! Tako je dubrovački vratar postao junak polufinala, a Jug je sa konačnih 18:17 došao na korak do četvrtog naslova najboljeg europskog vaterpolo kluba.
    Pro Recco drugi finalist
    Talijanski Pro Recco prvi je izborio finale završnog turnira. "Domaćin" iz Recca je ranije večeras pobijedio grčki Olympiakos 10:9 (2:1, 3:1, 2:3, 3:4). Tako će u finalu koje se igra u subotu u 20.30 igrati Pro Recco i Jug, a za treće mjesto (19.00) Partizan i Olympiakos.
    Razgledavanje grada
    Navijači Juga CO jutro prije početka Final Foura iskoristili su za razgledanje Milana. Rijetki su se prošetali gradom u klupskim obilježjima, ne želeći se u centru sudariti s navijačima beogradskog Partizana, suparnika hrvatskog i europskog prvaku prvog dana završnog turnira.
    Marko Birri, jedan od glavnih ljudi LEN-a i organizacije Final Foura u Milanu, istaknut će da "nisu zaboravili na događaje s EP-u u Kranju 2003. kada su se sukobili hrvatski i srpski navijači". "U Milanu očekujemo prave navijače, istinske ljubitelje vaterpola", dodao je Birri.
    U Milano su tijekom prijepodneva stizali Jugovi navijači koji su se iz Dubrovnika uputili osobnim automobilima, kombijima i autobusima. U srijedu i četvrtak čarterom iz Dubrovnika stiglo je oko 280 navijača. Goran Sukno, sportski direktor Juga CO, osigurao je 400 ulaznica za Jugove navijače, a isti broj ulaznica zatražio je i Partizan. Međutim, iako su Talijani istaknuli u tisku: "Euroliga u Milanu veliki šou", ništa u centru grada nije pokazivalo da je Milano ovih dana grad domaćin završnog turnira vaterpolske Eurolige. (T. V., M. R., Hina)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pro Reko prvak posle pobjede 9-8 nad Jugom.
    Partizan treći, 6 golova Prlainovića protiv Olimpijakosa.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

znaci prlain ubija...za 3-4 godine najjaci ce bit na svijet...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Razbio ih je, on, Pjetlović i naravno Filipović sa svojom ljevicom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bracodubrovnik, svaka cast za tvoj Jug. J*biga, nisu imali srece. Ali su dokazali da su zajedno sa Partizanom trenutno i u buduce najbolja ekipa na svijetu, s obzirom da su svake godine u vrhu sa sopstvenim snagama, momcima koji su izrasli u tim klubovima. Takve ekipe italijani nikad nece imat. Oni jedino mogu pokupovat dobre igrace i to je to.

p.s.: posebna cestitka i za naseg kotoranina nikolic
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sky View Post
    bracodubrovnik, svaka cast za tvoj Jug. J*biga, nisu imali srece. Ali su dokazali da su zajedno sa Partizanom trenutno i u buduce najbolja ekipa na svijetu, s obzirom da su svake godine u vrhu sa sopstvenim snagama, momcima koji su izrasli u tim klubovima. Takve ekipe italijani nikad nece imat. Oni jedino mogu pokupovat dobre igrace i to je to.

p.s.: posebna cestitka i za naseg kotoranina nikolic
    Upravo to, da je Partizan ili Jug osvojio titulu, bila bi to prava titula za Srpski odnosno Hrvatski vatrerpolo. Reko je osvojio, ali su stranci vodili glavnu riječ, Vujasinović, Kašaš, Madaraš... U toliko je uspjeh Beograđana i Dubrovčana veći.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne znam tacno za Jug, ali znam za Partizan, da ovaj uspijeh kao i mnogi do sada nisu bas postignuti kako Sky kaze sopstvenim snagama, kad kazem sopstvenim snagama mislim na igrace iz Beograda. Za razliku od Primorca i Jadrana koji uglavnom forsiraju svoje snage ( Jadran je u zadnje malo odstupio od toga ali nema veze).
    Igraci VK Partizana koji su rodjeni u BG :Vejzagic, Avramovic, Korolija, Filipovic, Aleksic, Mitrovic.
    Ostali: Dusko i Gojko Pjetlovic- Novi Sad, Basic- banja Luka, Radjen-Novi Sad, Prlainovic- Herceg Novi, Matej i Jure Nastran-Slovenija

Nemam nista protiv dovodjenja igraca sa strane, odma da naglasim, ali zamisli Beograd dvo milionski grad, a ne moze se napravit ekipa od sopstvenih snaga
    Last edited by PERPER; 28-06-07 at 09:47.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vaterpolisti Mladosti karijeru nastavljaju u Crnoj Gori

27/6/2007 u 15:26

Dvojica vaterpolista zagrebačke Mladosti, Tomislav Primorac i Boris Pavlović, sasvim su blizu potpisivanja ugovora s Primorcem iz Kotora.
    Mladost nezadovoljna prošlom sezonom provodi „čišćenje“ momčadi, pa je tako dvojac ponikao u Splitu, u redovima Mornara, odnosno Jadrana, novi klub našao u Crnoj Gori, koja postaje „eldorado“ za igrače iz druge jakosne skupine zemlje svjetskih prvaka.

http://www.glasdalmacije.com/?show=0&article=1714

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    Ne znam tacno za Jug, ali znam za Partizan, da ovaj uspijeh kao i mnogi do sada nisu bas postignuti kako Sky kaze sopstvenim snagama, kad kazem sopstvenim snagama mislim na igrace iz Beograda. Za razliku od Primorca i Jadrana koji uglavnom forsiraju svoje snage ( Jadran je u zadnje malo odstupio od toga ali nema veze).
    Igraci VK Partizana koji su rodjeni u BG :Vejzagic, Avramovic, Korolija, Filipovic, Aleksic, Mitrovic.
    Ostali: Dusko i Gojko Pjetlovic- Novi Sad, Basic- banja Luka, Radjen-Novi Sad, Prlainovic- Herceg Novi, Matej i Jure Nastran-Slovenija

Nemam nista protiv dovodjenja igraca sa strane, odma da naglasim, ali zamisli Beograd dvo milionski grad, a ne moze se napravit ekipa od sopstvenih snaga
    Ovi igrači koje si pobrojao da nisu, da ih tako nazovem, djeca Partizana su igrači sa ovih prostora, uglavnom iz Srbije, Andrija iz Novog i ovi Slovenci.
    Pogledaj Reko, njima nosioci igre nisu Italijani uopšte, a kamoli Đenovljani odakle je ovaj čuveni klub.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa nisam bas mislio na to da su svi rodjeni blizu banjice, ali eto si mi ti pokazao da vecina jeste. Ja sam mislio na Partizanovu skolu.

Koliko mi se cini Pjetlovici i Rodjen su momci od oko 20 godina koji su sigurno vec 4, 5 godina u Partizanu ako ne i vise. Prema tome, kao da su odrasli u tom klubu jer kad su dosli nisu bili nista drugo nego mozda talentovani klinci.

Za Prlainovica je drukcije, to znamo.

Za Jug neznam ni ja ali sam siguran da nisu svi Dubrovcani, ali su u Jugu svi ti 14, 15-godisnjaci poceli da postaju vrhunski igraci.

U svakom slucaju nemozes poreci da je Partizanova skola najbolja na svijetu.

Primorac i Jadran su takodje dva velika kluba gdje su vecina igraca "domorodci" (iako je jadran to malo izgubio u zadnje dvije godine) i tako treba da bude, ali ja sam potencirao na Partizan i Jug jer se radilo o Final Four-u Evrolige. A igrati onako otvoreno na final four-u sa "svojim momcima" nije mala stvar.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa nisam bas mislio na to da su svi rodjeni blizu banjice, ali eto si mi ti pokazao da vecina jeste. Ja sam mislio na Partizanovu skolu.

Koliko mi se cini Pjetlovici i Rodjen su momci od oko 20 godina koji su sigurno vec 4, 5 godina u Partizanu ako ne i vise. Prema tome, kao da su odrasli u tom klubu jer kad su dosli nisu bili nista drugo nego mozda talentovani klinci.

Za Jug neznam ni ja ali sam siguran da nisu svi Dubrovcani, ali su u Jugu svi ti 14, 15-godisnjaci poceli da postaju vrhunski igraci.

Primorac i Jadran su takodje dva velika kluba gdje su vecina igraca "domorodci" (iako je jadran to malo izgubio u zadnje dvije godine) i tako treba da bude, ali ja sam potencirao na Partizan i Jug jer se radilo o Final Four-u Evrolige. A igrati onako otvoreno na final four-u sa "svojim momcima" nije mala stvar.
    Sigurno je da je Partizanova škola izuzuetno jaka, među najjačim ako ne i najjača u Evropi. Uopšta ta škola vaterpola bivše Jugoslavije na kojoj danas počivaju ekipe sa tih prostora je jedna od najboljih. U prošlosti su upravo Partizan i zagrebačka Mladost bili najveći evropski timovi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

OK slazem se s tobom, samo sam htio da naglasim da i pored toga sto BG ima dva miliona stanovnika, Partizan stvara ekipu od igraca koje dovodi sa strane, za razliku od 100 puta manjih sredina (po broju stanovnika) kao sto su Kotor i H. Novi koji forsiraju u velikoj vecini iskljucivo svoje igrace (iz Kotora i H.Novog), iako je jadran u zadnjih 5-6 godima malo odstupio od toga, ali nema veze.

Page 43 of 225 FirstFirst ... 333940414243444546475393143 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)